Apsud, fopaad ja muidu lõbusad juhtumised köögis

Pisi-Pisi
Abikokk
2009-04-14 14:01:34
Pille:
Aga üldiselt on mul hetkel imetava ema sündroom.
Minul kaa, minul kaa... Viimane keeksitegu oli võimas - võtsin ained kapist välja, lõin munad kaussi lahti, siis andsin titele süüa ja jäin ise sealjuures magama. Mees ühel hetkel avastas köögilaualt minu taignateo ja tegi lõpuni. Imemaitsev sai :)

Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab...

Fre
Abikokk
2009-04-14 21:43:24
Pisi-Pisi:
Pille:
Aga üldiselt on mul hetkel imetava ema sündroom.
Minul kaa, minul kaa... Viimane keeksitegu oli võimas - võtsin ained kapist välja, lõin munad kaussi lahti, siis andsin titele süüa ja jäin ise sealjuures magama. Mees ühel hetkel avastas köögilaualt minu taignateo ja tegi lõpuni. Imemaitsev sai :)
Äkki osa minu pärmitaina ebaõnne on ka sama sündroomi põhjustatud - no mitte kunagi ei saa täpselt plaani järgi tegutseda. Isegi kui imetada ei ole vaja siis on mingi muu jama päevakorras.
Vandiste
Abikokk
2009-04-15 09:48:45
No minu ebaõnnestunud lapsekasvatus oleks eile lõppenud tulekahjuga. Noormees on nii nutikaks kasvanud, et oskab ise pliidinuppe kruttida. Ja kuna kogu aeg ei jõua sabas olla, pani ta eile mu äsja küpsetatud pannkoogid kärssama - terve elamine oli sinist suitsu täis. Ehk keegi oskab öelda, kuidas saaks nüüd elamisest seda suitsuhaisu välja - tuulutamisest ei olnud kasu, seinte veega pesemisest ka mitte :( Ja tundub, et pliit tuleb peale igat kasutuskorda seinast eelmale tõmmata ja juhe tagant välja - muidu on elektriarved ka üle mõistuse.
Kiilike
Abikokk
2009-04-16 15:03:00
Vandiste:
No minu ebaõnnestunud lapsekasvatus oleks eile lõppenud tulekahjuga. Noormees on nii nutikaks kasvanud, et oskab ise pliidinuppe kruttida. Ja kuna kogu aeg ei jõua sabas olla, pani ta eile mu äsja küpsetatud pannkoogid kärssama - terve elamine oli sinist suitsu täis. Ehk keegi oskab öelda, kuidas saaks nüüd elamisest seda suitsuhaisu välja - tuulutamisest ei olnud kasu, seinte veega pesemisest ka mitte :( Ja tundub, et pliit tuleb peale igat kasutuskorda seinast eelmale tõmmata ja juhe tagant välja - muidu on elektriarved ka üle mõistuse.
proovida võib näiteks äädikaga niisutatud lapiga. Sel viisil oleme saanud suitsuhaisu toas (hotellitubades järgi proovitud) vähendada :)

kiilikese köögikatsetused

Vandiste
Abikokk
2009-04-16 16:32:43
Tänud, Kiilike. Ma eile (ja täna) hoidsin pooleks lõigatud sibulaid köögis. Pidi ka haisu vähemaks võtma. Nüüdseks on vaevutuntav. Eks veel kevadist männilõhnalist tuulutamist ja saame nädalalõpuks suitsuhaisust priiks.
Doora
Kokaõpilane
2009-05-28 18:34:59
Aga naised, kas te teate, kuidas teha plahvatavaid mune? Õpetus on siis järgmine: pane viis muna keema. Munakell ka korralikult käima. Siis mine aknale kontrollima, kas laps õues magab. Nähes, et ta niheleb mine õue, et vankrit natuke kiigutada. Ja siis mine vankriga piiiiisikesele ringile , et beebi uuesti magama jääks. Kojutulles on munad plahvatanud. Köök koledat suitsu ja rõvedat haisu täis. Põrandalt saad korjata pisikesi munatükke. Mälestuseks jääb mustaks kõrbenud pott. :))

http://doora-doora.blogspot.com/

Dee
Abikokk
2009-05-29 10:37:55
Doora:
Aga naised, kas te teate, kuidas teha plahvatavaid mune? Õpetus on siis järgmine: pane viis muna keema. Munakell ka korralikult käima. Siis mine aknale kontrollima, kas laps õues magab. Nähes, et ta niheleb mine õue, et vankrit natuke kiigutada. Ja siis mine vankriga piiiiisikesele ringile , et beebi uuesti magama jääks. Kojutulles on munad plahvatanud. Köök koledat suitsu ja rõvedat haisu täis. Põrandalt saad korjata pisikesi munatükke. Mälestuseks jääb mustaks kõrbenud pott. :))
Mul on veel üks variant pakkuda. Anna ämmale ülesanne salati jaoks mune keeta. Jäta talle munad ilusti potti laua peale ja mine ise ära. Siis mine uuesti tagasi plahvatuse peale. Selgub, et ämm on pannud munad mikrolaineahju, et katsetada, kas seal saavad need rutem valmis...
Netcat
Abikokk
2009-05-29 14:05:38
Vandiste:
Ehk keegi oskab öelda, kuidas saaks nüüd elamisest seda suitsuhaisu välja - tuulutamisest ei olnud kasu, seinte veega pesemisest ka mitte :(
Osoonigeneraator aitaks eriti hästi, kui õnnestuks kusagilt selline hankida. Meil neid millegipärast rahvale ei müüda vist.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Zoozi
Abikokk
2009-06-06 23:11:01
Täna täielikult metsas päev :D 1. Tegin rabarberi-juustukoogi tarvis rabarberimoosi. Kuna tahtsin, et see kiiremini ära jahtuks, siis hakkasin seda kallama külma kaussi ümber. Kallasin kuidagi pahasti üle käe, nii et kauss libises kuuma moosiga mulle peale. Ehmatusega lahmisin veel moosipotiga ka moosi peale. Läks õnneks, ainult jala põletasin ära, kuigi nii mina kui ka terve köök oli rabarbrimoosi täis. Kui köök koristatud, tegin uue moosi. 2. Keskmise poisi palvel tegin kapsa-porgandihautist, käisin spetsiaalselt veel kapsast toomas. Kui toit valmis, poiss ei söönud. Lisaks olin veel natuke üle ka soolanud. 3. Tahtsin teha õlle-juustuleiba. Aga mälu vedas alt, nimelt olin kindel, et mul olemas nii hele siirup kui ka tume õlu, mis leiva jaoks vaja. Oli vastupidi - tume siirup ja hele õlu. Ajas asja ära. Ka ahi keeldus seekord mul alt küpsetamast, seega läks üks päts leiba nats untsu, aga teise suutsin päästa. 4. Ei ole vist tark tegu teha jäätist samal ajal kui leivaküpsetamine käsil. Köögis oli soe kui saunas :D

Zoozi tegemised

Stardust
Abikokk
2009-06-08 11:44:49
Üritasin mune suhkruga vahtu lüüa. Ei läinud. Noo olgu pealegi, otsustasin antud munamassi teisel otstarbel kasutada. Valasin juba taigna pannile, ning kuna veidi maha tilkus, sai see näpuga ära pühitud-maitstud. Tulisoolane! Ma olin suhkru asemel meresoola sisse uhanud. Päris suur hulk mune ja kohupiima sai ära raisatud.
<< 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 >>