Juc![]() Abikokk 2008-10-30 15:42:12 |
Netcat:
:), hea nali
Ja üldiselt tundub, et pooltel juhtudel on arvutis istumine meie apsude põhjuseks. Ma ise pole ka siin mingi erand :) Ja ühel hommikul unise peaga tegin endale kohvi niiviisi, et panin suhkrutüki tassi, valasin kuuma vee peale ja jätsin "tõmbama". Kuidagi lahja tuli. http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
Merilin![]() Abikokk 2008-10-30 15:47:29 |
Netcat:
Oi, mina harrastan töö juures niimoodi teed teha, et siirup tassi, vesi peale ja tõmbama, aga tee ununeb...
Ja täis kohvitasse unustan pidevalt võõrastele laudadele ja siis otsin tunni-paari pärast taga :) Ja ühel hommikul unise peaga tegin endale kohvi niiviisi, et panin suhkrutüki tassi, valasin kuuma vee peale ja jätsin "tõmbama". Kuidagi lahja tuli. Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2008-10-30 16:04:54 |
Thredahlia:
No mina käin aeg-ajalt õe juures kohvitasse maja pealt kokku korjamas. Ta ise ei näe ega märka neid ja siis kurdab, et kaovad. Esikus peegli kõrval asuva võtmekapi riiulid on kindel koht pooltühjade kohvitasside leidmiseks näiteks :)
Ja täis kohvitasse unustan pidevalt võõrastele laudadele ja siis otsin tunni-paari pärast taga :) |
|
Seenekas![]() Abikokk 2008-10-30 17:03:32 |
Hästi ammu elasime Nõmmel ahjuküttega kotreris ja kuna meie kasutuses oli neid kaks, siis käisin teinekord õmblemas teise korteri köögis, et kogu majapidamist iga kord kohe jälle kokku ei peaks korjama. Seal oli väike köök, kus tegin pliidi alla tule ja siis toimetasin. Nii jälle, ainult, et kuidagi silmad hakkasid uduseks kiskuma. Kontrollisin, et suitsu sisse ei aja ja läksin uurima, mis toimub. Vahepeal oli peika koju saabunud ja otsustanud pelmeene praadida-nii et pann rasvainega tulele ja lehte lugema. Kuidas ta seal tossu sees lugeda nägi ja ka haisu ei tundnud, jäi täiesti arusaamatuks. See oli vist ka ainuke selle mehe söögitegemise katse minuga koos elades. | |
Seenekas![]() Abikokk 2008-10-30 17:16:01 |
Korra, kui poeg oli just koolis käima hakanud, tulen töölt koju ja imelik lõhn tuleb vastu. Ving ega päris kõrbekas ei olnud, aga midagi sellelaadset. Tal oli naabritüdruk külas, kellele tahtis vist muljet avaldada, ja nemad olid ka panni tulele pannud ja siis "õppima" läinud. Selleks ajaks oli mul juba keraamilne pliit ja küll see natuke wokpanni (aga mitte eriti) moodi asi(!) hõõgus seal ägedalt. Pann tuli küll ära visata, aga praadida taheti jälle pelmeene. Õnneks nemad rasvainet ei taibanud kasutada. | |
Netcat![]() Abikokk 2008-10-31 14:19:37 |
Thredahlia:
Oi, aga mina teen niiviisi, et panen tee kruusi sisse, lähen kohvinurka kuuma vee järele, jään seal inimestega lobisema ja tulen sama kuiva kruusiga tagasi. Siis kui enda arvates "tee" peaks juba joomiseks piisavalt jahtunud olema, üritan sealt rüübata ja imestan, et millal ma tee juba ära jõudsin juua... Netcat:
Oi, mina harrastan töö juures niimoodi teed teha, et siirup tassi, vesi peale ja tõmbama, aga tee ununeb...
Ja täis kohvitasse unustan pidevalt võõrastele laudadele ja siis otsin tunni-paari pärast taga :)Ja ühel hommikul unise peaga tegin endale kohvi niiviisi, et panin suhkrutüki tassi, valasin kuuma vee peale ja jätsin "tõmbama". Kuidagi lahja tuli. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Blondie![]() Abikokk 2008-10-31 15:54:11 |
Seenekas:
Ma olen üritanud neid munakarpi lüüa kausi asemel... ei õnnestunud, siis sain aru ka, et ehk peaks ikka kaussi lööma. Olen avastanud, et hajameelsusest hakkan muna prügikasti kohal katki lööma. Siiani on ikka koogikausini jõudnud. |
|
Gegegerda![]() Abikokk 2008-11-01 10:18:09 |
Meil juhtus just hetk tagasi selline asi, et emps hakkas pannkooki tegema. Vaatas siis, et külmkapis kaks muna - mingid pannkoogid ikka saab. Lõi siis ühe muna kaussi ja hakkas teist katki lööma, aga too ei tahtnud kuidagi end avada. Siis tuli välja, et see oli keedumuna :). Eks see vist mina olin, kes paar päeva tagasi vaatas, et mis see muna siin laua peal teeb ja panin teiste munade juurde :D. www.gegegerda.blogspot.com |
|
Sussukas![]() Abikokk 2008-11-04 10:02:44 |
Aga teate, miks on vaja käsi pesta enne toidu tegemist?
sellepärast, et poriste näppudega pole üldsegi maitsev tainast limpsida! (Carl Gaspar 6a.) Vanad inimesed on väikesed sellepärast, et neil on väikesed kepid |
|
Zoozi![]() Abikokk 2008-11-05 10:16:42 |
Mina tegin eile tomati-maapirnisuppi. Supile oli vaja lisada rõõska koort. Seisis teine mul laua peal kõrvuti leivateost järgi jäänud hapupiimaga. Mis supi sisse läks, aga loomulikult hapupiim :D .Teistele ütlesin apsust alles peale supi söömist, õnneks see maitset ei rikkunud. | |
<< < 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 > >> |