Kokkame koos: mis ja miks?

Meringue
Abikokk
2011-03-10 09:06:27
Marju:
Vaatasin üks päev kapsaga tõtt ja mõtlesin, et oleks vaja ühte kapsateemalist kooskokkamist. Muidugi võiksin ise ka ennast kokku võtta ja otsida, mida head tast valmistada, aga noh... koos on ju palju mõnusam :)
Tõstan ka oma käpa selle teema poolt! Tegelikult oleks üldse lahe mõni komponendil baseeruv kooskokkamine. Olgu selleks siis mõni eriti tavaline isend, nagu kapsas, keda taasavastada, või mõni natuke eksootilisem vili, kellega tutvust teha (sel juhul muidugi peaks vist ka Eesti suurimaid poekette hoiatama, et nami-namikad võidu lette tühjaks ei ostaks :D).

Köögikatsed

Kokkamas95
Abikokk
2011-03-10 18:29:19
Mina pakuks välja leivatoitude teema, nii soolased kui ka magusad. (nt leivasupp, leivavorm, leivatort jne)

http://kokkamas95.blogspot.com/

ErleS
Abikokk
2011-03-10 18:38:14
Kokkamas95:
Mina pakuks välja leivatoitude teema, nii soolased kui ka magusad. (nt leivasupp, leivavorm, leivatort jne)
Ma täna mõlgutasin mõtteid, et võiks olla põnevate ja ka traditsiooniliste leiva- ja saiatoodete küpsetamise teema - leivad, saiad, sepikud, erinevad kuklid jms. Ühesõnaga midagi sellist, mida me toidu kõrvale sööme või millest võileibu teeme, et teema väga laiali ei valguks. Aga kõige rohkem ootan ma ikkagi jäätiseteemat :)
Pille
Nami-Nami peakokk
2011-03-10 19:36:20
ErleS:
Aga kõige rohkem ootan ma ikkagi jäätiseteemat :)
Jäätiseteema peab veel paar kuud ootama, aga tasakesi võite oma soolased terriiniretseptid välja otsida ja valmis panna :P

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

ErleS
Abikokk
2011-03-28 22:41:01
Ma siin unistan juba päikeselisest suvest... Sellest ka uus kooskokkamise idee jälle, mis sobiks ideaalselt suvisteks aiapidudeks - alkoholivabad kokteilid :) Kas mõni jookide teema on olnud üldse?
Kicu
Kokaõpilane
2011-04-01 21:40:12
Mul oleks ka üks tagasihoidlik kooskokkamise teema ettepanek - magusad ja soolased vahvlid. Vaatasin, et vahvliteemas haigutas suht tühi leht, kus oli vähe postitusi. Ma siin ise ka täna lisasin sinna ühe ja tore oleks teha sellest siin vähe räägitud teemast (kuigi paljud ikkagi teevad) ka üks kooskokkamise ettevõtmine :). Sealt tuleks välja kindlasti väga uhkeid ja põnevaid üllitisi. Nami-Namis ju ka palju retsepte.

Simple things are the most valuable and only wise people appreciate them.\n\nVäikesed Naudingud :P

ErleS
Abikokk
2011-04-16 18:57:03
Ma muudkui pakun teemasid, kuigi ise nt sellel terriinide kooskokkamisel ei viitsinudki osaleda :D Kiire aeg oli ja lihtsalt pole kunagi ühtegi terriini maitsnud, seega ei tekkinud ahvatlust. Aga pakuksin veel ühe kooskokkamise teema: tapas :) Need Hispaania suupisted on lihtsalt nii mõnusad. Eelmine aasta ostsin reisilt kaasa ainsa inglisekeelse Hispaania toidu raamatu, mis sealses raamatupoes müügil oli, aga ei ole jõudnud sellest midagi teha... Palun tõuget :P
Cousinella
Kokaõpilane
2011-04-17 22:20:44
Olen ka leivatoitude teema poolt. Eriti tahaks suurte aukudega leibade-saiade tegemise osas targemaks saada. Pasta (eriti isetehtud) ja pastakastmete teema oleks ka hea.

http://cousinella.blogspot.com/

Netcat
Abikokk
2011-04-18 11:42:24
Kas võileivad on juba olnud? Ma mõtlen, sellised suured, täidisega. Mingi võileivamäärete teema oli, aga see pole päris see.. Pizzateemat vist ka pole olnud...

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

ErleS
Abikokk
2011-04-18 11:51:25
Netcat:
Kas võileivad on juba olnud? Ma mõtlen, sellised suured, täidisega. Mingi võileivamäärete teema oli, aga see pole päris see.. Pizzateemat vist ka pole olnud...
Pitsat ma sööks küll, aga kas just enne rannahooaega, pole päris kindel... :) Äkki siis juba "rämpstoidu" või "kiirtoidu" teema - pitsa, isetehtud burgerid, ka need täidisega võileivad, friikartulid jms... Aga liialt laialivalguv vist :)
<< 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 >>