Pille Nami-Nami peakokk 2012-06-29 02:32:15 |
Ilsu, hea idee ja täitsa mõeldav. Aga ma olen 2. juulini puhkusel, nii et uue teema püstitamine peab need paar päeva veel ootama ;) | |
Silja Abikokk 2012-07-18 18:04:28 |
Kuna ma soetasin endale lõpuks malmpaja siis mina ootan pikisilmi jahedate ilmade saabudes sellist teemat, mis lubaks mul seda potti ohtralt katsetada. Pajaroad võiks teema olla. Näituseks oli kunagi Tartu püssirohu keldris üks hea pajaroog- lambapada fetaga. No siis ma armusin pajaroogadesse läbi selle üllitise. Aga- mida märganud olen on see, et pajaroogade retsepte (vähemalt nimetuses "pada") liigub vähe. Aga praegu muidugi vara selleks- nautigem veel suve. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2012-08-17 19:22:59 |
Paus venis plaanitust veidi pikemaks, aga KOKKAME KOOS # 46 (?) on välja kuulutatud ja teemaks on KÕIK SUVIKÕRVITSALISTEST. Loe lähemalt siit! | |
Silx Abikokk 2012-08-21 15:35:20 |
Pille:
Mmmmmmmmmmm!!!!!!!!! Paus venis plaanitust veidi pikemaks, aga KOKKAME KOOS # 46 (?) on välja kuulutatud ja teemaks on KÕIK SUVIKÕRVITSALISTEST. Loe lähemalt siit! Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Trlp Abikokk 2012-09-11 00:07:41 |
Kas õunateema on olnud kunagi? Mitte, et meil siin maal sel aastal kuigi hea õunaaasta oleks, aga äkki teistel on paremini :) | |
Silja Abikokk 2012-09-15 17:32:26 |
Trlp:
Niipalju kui ma peale oma aia olen ringi vaadanud (naabrid, tuttavad), pole kellegil sel aastal õunu eriti.
Kas õunateema on olnud kunagi? Mitte, et meil siin maal sel aastal kuigi hea õunaaasta oleks, aga äkki teistel on paremini :) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2012-09-15 21:36:20 |
Silja:
Meil endil eriti midagi pole, aga õunapuud on aasta-kaks tagasi istutatud ja ei peagi veel eriti midagi kandma. Viimsi (Haabneeme) kandis jalutades näen õunu täis puid. Mu vanemate aias Pääskülas on puud lookas. Sõprade juures Maarjamäel on puud lookas. Täditütar elab Muugal, õunu lademeis. Halika talu pole kurtnud, et oleks kehv õuna-aasta. Viimsi Taluturul kaupleb igal laupäeval Pärnumaalt pärit Mägra talu, nende letid on juba nädalaid õunu täis. Nii et minu mitterepresentatiivse hinnangu järgi on küll igati hea õuna-aasta.
Need õunad, mida me mu vanemate jt sugulaste ja sõprade käest oleme saanud (valged klaarid, suislepad, pirnõunad) on olnud suured, mahlased ja täiesti ussitamata.
EDIT: ainsana saan kurta, et mu sel nädalal 91. sünnipäeva tähistanud mamma ehk isapoolse vanaema hoovis on väga vähe paradiisiõunu tänavu :(
Esmaspäeval tuleb uus teema, mis kestab 2-3 nädalat (ei ole otseselt spondeeritud teema, aga tellitud teema). Püsige lainel!!
Trlp:
Niipalju kui ma peale oma aia olen ringi vaadanud (naabrid, tuttavad), pole kellegil sel aastal õunu eriti.
Kas õunateema on olnud kunagi? Mitte, et meil siin maal sel aastal kuigi hea õunaaasta oleks, aga äkki teistel on paremini :) |
|
Silja Abikokk 2012-09-16 19:14:48 |
Huvitav- äkki see Lõuna-Eesti fenomen. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2012-11-13 12:56:07 |
Hetkel on käsil siis 48. kooskokkamine, teemaks köögiviljad magustoitudes ja magusates küpsetistes. Ja lihtsalt infoks, et 49. kooskokkamise teema on ka paigas - toimub koostöös ühe naaberriigi kultuuriinstituudiga, auhinnad on ka juba olemas ja alguseks novembri lõpp/detsembri esimene pool. Kas keegi tahaks pakkuda teemat/rahvuskööki? ;) | |
Ilse Abikokk 2012-11-16 09:22:42 |
[1quote]Kas keegi tahaks pakkuda teemat/rahvuskööki? ;) [/quote] Rahvusköögi teemas ju tegelikult EESTI KÖÖK-i polegi, on eesti köök välismaal aga päris pole. Võiks ju tekitada ja siis koguda neid eesti asju sinna. Saavad välismaal elavad eestlased ka inspiratsiooni:) Eesti köök ju ka areneb koguaeg ja oleks päris huvitav vaadata, mis sinna laekusks ja mis siis inimeste arvates on see meie köök täna. Selline mõte tuli:) | |
<< < 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 > >> |