ErleS Abikokk 2011-11-23 22:09:55 |
Millal võiks uut kooskokkamist oodata? Mul on kõrvitsast juba natuke kõrini, enam ei tule uusi kõrvitsatoite :) | |
Silx Abikokk 2011-11-24 08:35:33 |
Järgmine kooskokkamine ikka pühadeteemaline? :) Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-11-24 09:52:55 |
Oh, teid, kannatamatuid :) Loosisin kõrvitsateemas auhinnad välja ja asun nüüd uut teemat välja kuulutama :) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-11-24 10:23:01 |
KK # 42: kausikoogid ehk trifle'd | |
Triin Abikokk 2011-12-22 14:44:46 |
võiks kooskokata ka erinevaid kastmeid. Ma üldse kastmete alajaotust ei leidnud (või on viga minus). Tahaks midagi huvitavat teha, aga olen kastmete alal väga harimatu. Kiievikotleti ja riisi kõrvale. Hollandaiset olen teinud ja see sobiks küll, aga lapsed seda ei taha. | |
Blondie Abikokk 2011-12-23 11:10:05 |
Triin:
Oi, see on nii huvitav mõte! võiks kooskokata ka erinevaid kastmeid. Ma üldse kastmete alajaotust ei leidnud (või on viga minus). Tahaks midagi huvitavat teha, aga olen kastmete alal väga harimatu. Kiievikotleti ja riisi kõrvale. Hollandaiset olen teinud ja see sobiks küll, aga lapsed seda ei taha. |
|
ErleS Abikokk 2011-12-23 11:23:59 |
Blondie:
Ma olen ka sellele teemale mõelnud, kuna olen selles osas täielik võhik. Triin:
Oi, see on nii huvitav mõte!võiks kooskokata ka erinevaid kastmeid. Ma üldse kastmete alajaotust ei leidnud (või on viga minus). Tahaks midagi huvitavat teha, aga olen kastmete alal väga harimatu. Kiievikotleti ja riisi kõrvale. Hollandaiset olen teinud ja see sobiks küll, aga lapsed seda ei taha. |
|
Blondie Abikokk 2012-01-04 19:06:29 |
ErleS:
Tänase klimpis bešamelli peale oleks seda lausa hädasti vaja... Blondie:
Ma olen ka sellele teemale mõelnud, kuna olen selles osas täielik võhik.Triin:
Oi, see on nii huvitav mõte!võiks kooskokata ka erinevaid kastmeid. Ma üldse kastmete alajaotust ei leidnud (või on viga minus). Tahaks midagi huvitavat teha, aga olen kastmete alal väga harimatu. Kiievikotleti ja riisi kõrvale. Hollandaiset olen teinud ja see sobiks küll, aga lapsed seda ei taha. |
|
Netcat Abikokk 2012-01-05 15:40:13 |
Blondie:
Võiks olla küll. Just vahelduse mõttes, sest päriselus ma selliseid muust toidust eraldi keedetavaid ja serveeritavaid kastmeid peaaegu kunagi ei tee ja seega isegi nende retsepte ei korja (erandina igasugustest teistest peentest retseptidest, mille kõigi järeleproovimiseks peaks vähemalt 9 elu olema). ErleS:
Tänase klimpis bešamelli peale oleks seda lausa hädasti vaja...Blondie:
Ma olen ka sellele teemale mõelnud, kuna olen selles osas täielik võhik.Oi, see on nii huvitav mõte! Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2012-01-05 16:14:25 |
Netcat:
Ei noh, mis mul siis üle jääb, kui te nõudmine nii konkreetne on ;) Teeme siis nii, et vaid need kastmed, mis lihale ja köögiviljadele ja kalale jne peale/lisandiks käivad, mitte nt strooganovid jms. Kas ainult soojad kastmed või soojad-külmad mõlemad?
Õhtul kuulutan välja ja toredad auhinnaraamatud on ka olemas :)
Blondie:
Võiks olla küll. Just vahelduse mõttes, sest päriselus ma selliseid muust toidust eraldi keedetavaid ja serveeritavaid kastmeid peaaegu kunagi ei tee ja seega isegi nende retsepte ei korja (erandina igasugustest teistest peentest retseptidest, mille kõigi järeleproovimiseks peaks vähemalt 9 elu olema).ErleS:
Tänase klimpis bešamelli peale oleks seda lausa hädasti vaja...Ma olen ka sellele teemale mõelnud, kuna olen selles osas täielik võhik. |
|
<< < 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 > >> |