Kokkame koos: mis ja miks?

ErleS
Abikokk
2011-11-23 22:09:55
Millal võiks uut kooskokkamist oodata? Mul on kõrvitsast juba natuke kõrini, enam ei tule uusi kõrvitsatoite :)
Silx
Abikokk
2011-11-24 08:35:33
Järgmine kooskokkamine ikka pühadeteemaline? :)

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-11-24 09:52:55
Oh, teid, kannatamatuid :) Loosisin kõrvitsateemas auhinnad välja ja asun nüüd uut teemat välja kuulutama :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-11-24 10:23:01
KK # 42: kausikoogid ehk trifle'd

Triin
Abikokk
2011-12-22 14:44:46
võiks kooskokata ka erinevaid kastmeid. Ma üldse kastmete alajaotust ei leidnud (või on viga minus). Tahaks midagi huvitavat teha, aga olen kastmete alal väga harimatu. Kiievikotleti ja riisi kõrvale. Hollandaiset olen teinud ja see sobiks küll, aga lapsed seda ei taha.
Blondie
Abikokk
2011-12-23 11:10:05
Triin:
võiks kooskokata ka erinevaid kastmeid. Ma üldse kastmete alajaotust ei leidnud (või on viga minus). Tahaks midagi huvitavat teha, aga olen kastmete alal väga harimatu. Kiievikotleti ja riisi kõrvale. Hollandaiset olen teinud ja see sobiks küll, aga lapsed seda ei taha.
Oi, see on nii huvitav mõte!
ErleS
Abikokk
2011-12-23 11:23:59
Blondie:
Triin:
Ma olen ka sellele teemale mõelnud, kuna olen selles osas täielik võhik.
Blondie
Abikokk
2012-01-04 19:06:29
ErleS:
Blondie:
Triin:
Tänase klimpis bešamelli peale oleks seda lausa hädasti vaja...
Netcat
Abikokk
2012-01-05 15:40:13
Blondie:
ErleS:
Blondie:
Võiks olla küll. Just vahelduse mõttes, sest päriselus ma selliseid muust toidust eraldi keedetavaid ja serveeritavaid kastmeid peaaegu kunagi ei tee ja seega isegi nende retsepte ei korja (erandina igasugustest teistest peentest retseptidest, mille kõigi järeleproovimiseks peaks vähemalt 9 elu olema).

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-01-05 16:14:25
Netcat:
Blondie:
ErleS:
Võiks olla küll. Just vahelduse mõttes, sest päriselus ma selliseid muust toidust eraldi keedetavaid ja serveeritavaid kastmeid peaaegu kunagi ei tee ja seega isegi nende retsepte ei korja (erandina igasugustest teistest peentest retseptidest, mille kõigi järeleproovimiseks peaks vähemalt 9 elu olema).
Ei noh, mis mul siis üle jääb, kui te nõudmine nii konkreetne on ;) Teeme siis nii, et vaid need kastmed, mis lihale ja köögiviljadele ja kalale jne peale/lisandiks käivad, mitte nt strooganovid jms. Kas ainult soojad kastmed või soojad-külmad mõlemad? Õhtul kuulutan välja ja toredad auhinnaraamatud on ka olemas :)

<< 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 >>