Ilse Abikokk 2014-09-29 20:50:32 |
Silx:
Ka hea mõte :) Aga äkki peaks hoopis kodumaist põllumajandust kuidagi toetama, kodumaised piimatooted ja kodumaine kala:D
Lihtsalt uitmõte tänasel varahommikusel tunnil.. Kooskokkamine midagi seoses Ukrainaga? Nende kohalik köök? Või kasutades nende http://tallinncity.postimees.ee/2731624/galerii-milliseid-ukraina-kaupu-saab-poodidest tooteid? |
|
Fre Abikokk 2015-06-09 00:48:27 |
Copycat cooking? Ehket söögikohas kogetud maitseelamuse või poetoote vmas võimalikult täpne järeletegemine oma aruga, või arutult? Lisaks saaks targematega nõu pidada et kuis üht või teist rooga kõige paremini häkkida. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2015-06-09 00:58:27 |
Fre:
Fre, kas see umbes see pole: Otsid retsepti?
Ma täna just tundsin jubedaid süümekaid, et see rubriik nii soiku on jäänud. Auhinnaraamatuid on mul lademeis, teemasid ju ka jagub.. Ma vist aktiveerin maasikateema peatselt - ja uues versioonis on mul üks kooskokkamise uuendus plaanis, aga tsipa läheb veel aega ;)
Copycat cooking? Ehket söögikohas kogetud maitseelamuse või poetoote vmas võimalikult täpne järeletegemine oma aruga, või arutult? Lisaks saaks targematega nõu pidada et kuis üht või teist rooga kõige paremini häkkida. |
|
Rebane Abikokk 2016-05-15 08:19:25 |
Uusi kooskokkamisplaane? :) Jazzino. teen. naudin. |
|
<< < 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 > |