Pille Nami-Nami peakokk 2011-03-03 09:10:27 |
ErleS:
Veidi kannatust, palun :)
Ilsu:
See teema mulle meeldiks, kuna hirmsasti tahaks ise pelmeene teha, aga ikka lükkan edasi. Selle teema alla saaks vist paigutada ka hinkaalid ja nende voltimise :)Mõtlesin, et võiks olla teema pelmeenid ja ravioolid, isetehtud ja poest ostetud erinevate kastmete ja lisanditega, erineval moel valmistatud:) |
|
Netcat Abikokk 2011-03-03 09:41:11 |
ErleS:
Oi ei, mul ei ole veel pelmeenivormi ju. Ilsu:
See teema mulle meeldiks, kuna hirmsasti tahaks ise pelmeene teha, aga ikka lükkan edasi. Selle teema alla saaks vist paigutada ka hinkaalid ja nende voltimise :)Mõtlesin, et võiks olla teema pelmeenid ja ravioolid, isetehtud ja poest ostetud erinevate kastmete ja lisanditega, erineval moel valmistatud:) Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Profa Abikokk 2011-03-03 10:42:43 |
Khmm, millal lihatoite tehakse:) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-03-03 11:17:41 |
ErleS:
Veidi kannatust, palun :)
Ilsu:
See teema mulle meeldiks, kuna hirmsasti tahaks ise pelmeene teha, aga ikka lükkan edasi. Selle teema alla saaks vist paigutada ka hinkaalid ja nende voltimise :)Mõtlesin, et võiks olla teema pelmeenid ja ravioolid, isetehtud ja poest ostetud erinevate kastmete ja lisanditega, erineval moel valmistatud:) Profa:
Esmalt põnevad (täidetud) pannkoogid ja pannkoogitordid (nendele, kes soovivad enne paastuperioodi munadest-piimast lahti saada) ja siis tuleb lihakokkamine (neile, kes paastuma ei hakka; Netcat, see _ei_ nõua pelmeenivormi olemasolu)..
Khmm, millal lihatoite tehakse:) |
|
Marju Abikokk 2011-03-03 21:58:02 |
Vaatasin üks päev kapsaga tõtt ja mõtlesin, et oleks vaja ühte kapsateemalist kooskokkamist. Muidugi võiksin ise ka ennast kokku võtta ja otsida, mida head tast valmistada, aga noh... koos on ju palju mõnusam :) | |
Tiina Abikokk 2011-03-03 22:05:33 |
Marju:
Silme ette tuli pilt, kuidas Marju oma kapsaga köögilaua taga tõtt vaatab, mõlemad on väga tõsise näoga :D :D :D Vaatasin üks päev kapsaga tõtt ja mõtlesin, et oleks vaja ühte kapsateemalist kooskokkamist. Muidugi võiksin ise ka ennast kokku võtta ja otsida, mida head tast valmistada, aga noh... koos on ju palju mõnusam :) Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Netcat Abikokk 2011-03-04 09:50:23 |
Tiina:
Mul on juba pikemat aega külmikus üks kapsas, kes on praeguseks juba üpris morni näoga.
Iga kord, kui ukse lahti teen, vaatab.. nii altkulmu kõõrdi... Marju:
Silme ette tuli pilt, kuidas Marju oma kapsaga köögilaua taga tõtt vaatab, mõlemad on väga tõsise näoga :D :D :DVaatasin üks päev kapsaga tõtt ja mõtlesin, et oleks vaja ühte kapsateemalist kooskokkamist. Muidugi võiksin ise ka ennast kokku võtta ja otsida, mida head tast valmistada, aga noh... koos on ju palju mõnusam :) Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-03-04 12:31:21 |
Netcat:
Spetsiaalselt Netcatile ja Marjule:
Cabbage isn't just for slaw @ Epicurious blog
Kapsateema Nami-Nami foorumis
Kapsaretseptid (169 tk) Nami-Nami retseptikogus
Tiina:
Mul on juba pikemat aega külmikus üks kapsas, kes on praeguseks juba üpris morni näoga.
Iga kord, kui ukse lahti teen, vaatab.. nii altkulmu kõõrdi...Marju:
Silme ette tuli pilt, kuidas Marju oma kapsaga köögilaua taga tõtt vaatab, mõlemad on väga tõsise näoga :D :D :DVaatasin üks päev kapsaga tõtt ja mõtlesin, et oleks vaja ühte kapsateemalist kooskokkamist. Muidugi võiksin ise ka ennast kokku võtta ja otsida, mida head tast valmistada, aga noh... koos on ju palju mõnusam :) |
|
Karima Abikokk 2011-03-04 14:26:13 |
väga head asjad on kapsa snitslid vöi öigemini pannkoogid http://karimasfood.blogspot.com/2010/04/kapsa-juustu-snitsel.html süüa saab nii kuumalt kui ka külmana | |
Marju Abikokk 2011-03-06 19:41:49 |
Pille:
Aitäh, Pille! Võtan selle kapsaasja vist käsile nüüd, eriti kuna pannkookidega on raske suhestuda.
Ja Tiina, umbes nii see oli tõesti :) Netcat:
Spetsiaalselt Netcatile ja Marjule:
Cabbage isn't just for slaw @ Epicurious blog
Kapsateema Nami-Nami foorumis
Kapsaretseptid (169 tk) Nami-Nami retseptikogusTiina:
Iga kord, kui ukse lahti teen, vaatab.. nii altkulmu kõõrdi...Silme ette tuli pilt, kuidas Marju oma kapsaga köögilaua taga tõtt vaatab, mõlemad on väga tõsise näoga :D :D :D |
|
<< < 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 > >> |