Kokkame koos: mis ja miks?

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-11-12 16:09:02
Kirsike:
Mulle ka väga-väga imponeerib see eri ravaste jõulutoitude teema! Seda enam, et selleteemalist koolitust vist ei tule ;)
Tahaks, niiiiiiiii tahaks. Aga ma vist ei jaksa lihtsalt, ärge pange pahaks :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Liilia
Abikokk
2010-11-12 17:42:59
Pille:
Kirsike:
Mulle ka väga-väga imponeerib see eri ravaste jõulutoitude teema! Seda enam, et selleteemalist koolitust vist ei tule ;)
Tahaks, niiiiiiiii tahaks. Aga ma vist ei jaksa lihtsalt, ärge pange pahaks :)
ei pane pahaks, mõistame olukorda ;) Pille, äkki on keegi teine tubli nami-namikas kes tahaks ja viitsiks sellist koolitust läbi viia!? mina tuleks kokkama küll ;)

Köögitoimkond

Seenekas
Abikokk
2010-11-12 18:50:05
See rasvaste jõulutoitude koolitus tahaks vist rohkem kui kolme tundi kokkamiseks. :D Ja jube lihahunnik tuleks valmistada. :D
Netcat
Abikokk
2010-11-12 19:42:29
Seenekas:
See rasvaste jõulutoitude koolitus tahaks vist rohkem kui kolme tundi kokkamiseks. :D Ja jube lihahunnik tuleks valmistada. :D
Ma kardan küll, et keskmine eestlane vajaks pigem lahjade kui rasvaste jõulutoitude koolitust :P

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Netcat
Abikokk
2010-11-12 19:44:13
Aga nali naljaks, erinevate rahvaste jõulutoidud on täitsa abiks teema, mina hääletaks selle poolt ka. Ainult et kuidas seda vältida, et sinna alla ei mahuks sedasorti asjad, mis juba esinenud on - kõik need jõuluhalud ja riisimagustoidud ja mis kõik veel on ju igat masti rahvuslikud jõulutoidud puha olnud

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Seenekas
Abikokk
2010-11-12 21:40:12
Netcat:
Seenekas:
Ma kardan küll, et keskmine eestlane vajaks pigem lahjade kui rasvaste jõulutoitude koolitust :P
Egas nami-nami koolitustel just keskmised eestlased osale. :D Tõstame siis ennast natuke kõrvust ja ehk peaks olema teema lahjadest jõulutoitudest?
Kirsike
Abikokk
2010-11-12 22:38:01
Seenekas:
:D :D :D :D :D Mina pidasin ikka selimas rahvaste mitte rasvaste :D :D :D Vabandage minu viirustest laastatud mõtlemist ja näppe :) Pille, aga loomulikult andestame ;) Ja ootame järgmist hooaega!

Lindude toitmine

Kokkamas95
Abikokk
2010-11-20 09:45:35
Järgmiseks aastaks oleks mul välja pakkude mõned kooskokkamise teemad: 1. Ise valmistatud müslid, müslibatoonid ja muud hommikusöögihelbed 2. "Tuunitud" pudrud :)

http://kokkamas95.blogspot.com/

ErleS
Abikokk
2010-11-20 12:46:58
Ja järgmiseks sügiseks (või saabuvaks kevadeks) magusad koogid-tordid köögiviljadega. Porgandi, peedi, hapukapsa, kõrvitsa, suvikõrvitsa jms-ga variante on ju üsna palju ning kõik väga maitsvad. Ja kas omavalmistatud jäätiste teema on kooskokkamises olnud? Kui mitte, siis seda tahaks järgmise suve eel :P
Tiina
Abikokk
2010-11-20 21:07:08
ErleS:
Ja kas omavalmistatud jäätiste teema on kooskokkamises olnud? Kui mitte, siis seda tahaks järgmise suve eel :P
Poolt :)

Gruusia köök on siiski üle kõige!

<< 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 >>