Pille Nami-Nami peakokk 2009-08-06 13:57:20 |
Mariliis:
Seda küll :) Ametlikult kuulutan välja homme, sest täna vaja veel metsanotsu kops, maks ja süda realiseerida ja hetkel läheb kogu aur selle peale :D
mulle tundub, et augusti "Kodu ja aed" paljastas juba järgmise kooskokkamise teema ;) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-08-09 20:00:28 |
Pille:
Ja uus kooskokkamise teema - sel korral siis juba üheksateistkümnes (19.) - on välja kuulutatud: struudlid. Mõnusat küpsetamist!!!
Mariliis:
Seda küll :) Ametlikult kuulutan välja homme, sest täna vaja veel metsanotsu kops, maks ja süda realiseerida ja hetkel läheb kogu aur selle peale :Dmulle tundub, et augusti "Kodu ja aed" paljastas juba järgmise kooskokkamise teema ;) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-10-27 09:57:09 |
21. kooskokkamise teema on erinevad keedutainaküpsetised! | |
Kokkamas95 Abikokk 2010-01-15 17:58:51 |
Kooskokkamise teemaks võiks kunagi tulla kohvimagustoidud (sisaldaksid näiteks kohvipulbrit, valmis kohvi, kohvilikööri, kohvikondenspima, kohviküpsiseid või neid komme). Kuigi ise kohvi jooja ei ole siis sellest magustoidud on nii isuäratavad ja maitsvad. :) | |
Netcat Abikokk 2010-01-15 19:23:07 |
Kokkamas95:
Seda kassid ostaksid. Ehk siis kui hääli anda saab, siis mina annaks ka. Kooskokkamise teemaks võiks kunagi tulla kohvimagustoidud (sisaldaksid näiteks kohvipulbrit, valmis kohvi, kohvilikööri, kohvikondenspima, kohviküpsiseid või neid komme). Kuigi ise kohvi jooja ei ole siis sellest magustoidud on nii isuäratavad ja maitsvad. :) Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Elis Abikokk 2010-01-15 19:32:17 |
Kokkamas95:
Päris mõnus mõte, aga kohvi saaks ka soolastes roogades kasutada- äkki teeks teema mahukamaks: Kohv toidu koostises ,näiteks. Päris huvitavaid ideid võiks sellest tulla. Kooskokkamise teemaks võiks kunagi tulla kohvimagustoidud (sisaldaksid näiteks kohvipulbrit, valmis kohvi, kohvilikööri, kohvikondenspima, kohviküpsiseid või neid komme). Kuigi ise kohvi jooja ei ole siis sellest magustoidud on nii isuäratavad ja maitsvad. :) |
|
Netcat Abikokk 2010-01-15 19:39:12 |
Kokkamas95:
Jaa. Kooskokkamise teemaks võiks kunagi tulla kohvimagustoidud (sisaldaksid näiteks kohvipulbrit, valmis kohvi, kohvilikööri, kohvikondenspima, kohviküpsiseid või neid komme). Kuigi ise kohvi jooja ei ole siis sellest magustoidud on nii isuäratavad ja maitsvad. :) Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Heleen Abikokk 2010-01-16 00:31:03 |
Siit ka poolthääl, kui see võimalik on :D Armastus käib kõhu kaudu :) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-02-06 16:51:54 |
Kokkamas95:
Ma olen selle kohviteema kenasti kõrva taha pannud (ja tegelikult oli see mõte mul juba varem :P), aga esmalt:
#24: Gnocchi, kneedlid ja muud suured ja väikesed klimbilised!
Kooskokkamise teemaks võiks kunagi tulla kohvimagustoidud (sisaldaksid näiteks kohvipulbrit, valmis kohvi, kohvilikööri, kohvikondenspima, kohviküpsiseid või neid komme). Kuigi ise kohvi jooja ei ole siis sellest magustoidud on nii isuäratavad ja maitsvad. :) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-07-21 11:50:23 |
# 28: Täidetud köögiviljad | |
<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 > >> |