Kokkame koos: mis ja miks?

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-09-06 16:06:06
Kuulutasin välja Nami-nami kaheksanda kooskokkamise teema, milleks on köögivilja- ja seenekotletid. Maitsvaid köögiviljaelamusi!

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-10-06 11:15:15
Kuulutasin välja Nami-nami üheksanda kooskokkamise teema, milleks on tarte tatin ja muud pahupidi puuvilja- ja marjakoogid. Mõnusat küpsetamist!!

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-11-02 17:20:17
Kuulutasin välja Nami-Nami kümnenda (!!!) kooskokkamise teema, milleks on erinevad rupskid, subproduktid, siseelundid ja toidud nendest.

Fre
Abikokk
2009-02-07 11:46:24
Mul on veel üks kooskokkamise alane idee või ettepanek. Tuletatud vanade kokaraamatute kasutuselevõtmise teemast ja sellest, kuidas ma ise üldse Nami-Namisse sattusin. Nimelt kas oleks huvilisi sellise kooskokkamise teema osas kus kasutusele võetakse mõni ammu majapidamisse tekkinud, reisilt suveniiriks ostetud, kingiks saadud vms toiduaine/maitseaine/konserv jne, mis millegipärast juba ammu kapipinda röövib aga kuidagi kasutust ei leia. Vbl on see minu personaalne kiiks, aga ma kipun aegajalt koju ladustama asju, millega pärast kuidagi midagi peale ei oska hakata (+ imelikud toidukingitused). Namisse sattusingi just seetõttu, et siin saab valida mingi ühe toidukomponendi ja vaadata siis et mis variandid sellega üldse on.
Pille
Nami-Nami peakokk
2009-02-07 13:27:53
Ma olen vahepeal laisk olnud ja siia teatisi mitte pannud. Vahepeal on toimunud 11. kooskokkamine (Klassikalised ja moodsad jõulukoogid ja -tordid) ja 12. kooskokkamine (Läätsed: läätsesupid, -hautised, -salatid jm road). 2009. aasta veebruarikuu kooskokkamise teemaks on aga isamaalised tordid/tort isamaale.

Leenilii
Abikokk
2009-02-07 15:14:10
Fre:
Mul on veel üks kooskokkamise alane idee või ettepanek. Tuletatud vanade kokaraamatute kasutuselevõtmise teemast ja sellest, kuidas ma ise üldse Nami-Namisse sattusin. Nimelt kas oleks huvilisi sellise kooskokkamise teema osas kus kasutusele võetakse mõni ammu majapidamisse tekkinud, reisilt suveniiriks ostetud, kingiks saadud vms toiduaine/maitseaine/konserv jne, mis millegipärast juba ammu kapipinda röövib aga kuidagi kasutust ei leia. Vbl on see minu personaalne kiiks, aga ma kipun aegajalt koju ladustama asju, millega pärast kuidagi midagi peale ei oska hakata (+ imelikud toidukingitused). Namisse sattusingi just seetõttu, et siin saab valida mingi ühe toidukomponendi ja vaadata siis et mis variandid sellega üldse on.
Muide, mul samad huvid ja "mured". Nt tegin just üleeile ühest juba paar aastat seisnud kastanipüreest šokolaadirulli nami-nami retseptikogust. Ja selliseid seisvaid suveniire on veelgi. Ma ei tea, kas see just kooskokkamise teemat välja kannaks, aga vähemalt on tore kuulda, et ma pole üksi :) Ja nami-nami on asjade ärakasutamisese võimaluse otsimiśeks ideealne paik! Aitäh, Pille, ja teised!
Pille
Nami-Nami peakokk
2009-04-21 22:21:39
Järjekordse kooskokkamise teema on kevadroheline.

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-05-30 18:43:11
Kõiksugu kevadrohelised ja kevadrohelisega road on endiselt oodatud, aga kuulutasin välja ka järgmise kooskokkamise: KOKKAME KOOS # 17: KAMA MEIE SÖÖGILAUAL

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-07-08 22:17:02
Kuulutasin välja järjekordse kooskokkamise: KOKKAME KOOS # 18: SUVISED PUUVILJASALATID JA MARJASALATID. Kõikide osalejate vahel loositakse välja ka toredaid auhindu :)

Mari-Liis
Abikokk
2009-08-06 13:43:28
mulle tundub, et augusti "Kodu ja aed" paljastas juba järgmise kooskokkamise teema ;)

Siit nurgast ja sealt nurgast

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>