Kokkame koos: mis ja miks?

Mann
Abikokk
2008-05-23 12:03:31
Pille:
No nii. Annan teada, et järgmise kooskokkamise kuulutab teisipäeval välja hoopis üks meie tublidest abikokkadest, kes XXX maa kokakunstist teab minust oluliselt rohkem :P Vihjeks seda, et sel korral kavas midagi soolast ja kerget ja maitsvat ja ilusat :)
miks mul on tunne, et midagi hiinapärast tuleb?
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-05-23 12:45:16
Mann:
Pille:
No nii. Annan teada, et järgmise kooskokkamise kuulutab teisipäeval välja hoopis üks meie tublidest abikokkadest, kes XXX maa kokakunstist teab minust oluliselt rohkem :P Vihjeks seda, et sel korral kavas midagi soolast ja kerget ja maitsvat ja ilusat :)
miks mul on tunne, et midagi hiinapärast tuleb?
Sel korral mitte, aga ma räägin Evaga tulevikus sellest :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Zapxpxau
Abikokk
2008-05-23 18:56:37
Kas see projekt sisaldab ehk juhuslikult mõningaid võõrapäraseid tooraineid, mida väikelinnast raske leida? Lähen ise Helsingisse esmaspäeval, äkki saaks midagi sealt kaasa tuua.

Zap*

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-05-23 22:28:06
Zapxpxau:
Kas see projekt sisaldab ehk juhuslikult mõningaid võõrapäraseid tooraineid, mida väikelinnast raske leida? Lähen ise Helsingisse esmaspäeval, äkki saaks midagi sealt kaasa tuua.
Ei usu, peaksid kohaliku kraamiga hakkama saama :)

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-05-26 22:36:13
Nii - ajutine peakoka kt Thredahlia on järgmise kooskokkamise teemaks valinud risoto. Head kokkamist!! :D

Tullia
Abikokk
2008-06-18 11:53:38
Millal uus kooskokkamine tuleb? Mulle tundub, et risotto on juba terve igaviku olnud ja ma pole leidnud mahti seda teha. Kui tuleb midagi uut, siis astun jälle ree peale, kuid nende rohkete õpetuste-retseptide järgi, mis siia kogunenud on, teen kunagi selle risotto ära. Aaa, ma ootan järgmisena magusat ülesannet :)

Tullia jutukesed

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-06-18 12:50:21
Tullia:
Millal uus kooskokkamine tuleb? Mulle tundub, et risotto on juba terve igaviku olnud ja ma pole leidnud mahti seda teha. Kui tuleb midagi uut, siis astun jälle ree peale, kuid nende rohkete õpetuste-retseptide järgi, mis siia kogunenud on, teen kunagi selle risotto ära. Aaa, ma ootan järgmisena magusat ülesannet :)
Tullia, mul on üks väga vahva (ma ise arvan vähemalt nii :) ) soolane soolas, aga teen siis vahepeal ühe magusa ka. Usun, et reede hommikul panen üles :)

Marit_S
Kokaõpilane
2008-06-18 14:53:09
Pille, kas vihjeid ka saaks? Siis teaks, mida poest nädalavahetuseks varuda... :)

hea toit

Katja
Abikokk
2008-06-18 17:16:59
oh, teie koos-kokkamised on väga lahedad.. mõtlesin, et võiks teha ka "väljakutse" ülesandeid, kus näiteks mõned koostisosad rangelt välja toodud ja sinna juurde muid asju kombineerides peaks roa valmistama. kujutan ette, kui palju erinevaid toite siis tulema hakkab :D

http://koogel-moogel.blogspot.com

Qsti
Abikokk
2008-06-19 19:34:08
Pille:
teen siis vahepeal ühe magusa ka. Usun, et reede hommikul panen üles :)
Haha, jõudsin ikka jala enne ukse vahele kui "uks kinni lüüakse ja uus avatakse", sain oma risotto lõpuks tehtud...täna. :D (Uue ülesande ootel)
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>