Kokkame koos: mis ja miks?

Netcat
Abikokk
2010-11-11 15:00:23
Pille:
Kohv köögis teema on ka endiselt ootel.
Kohv oli ju juba ära, või see viirastus mulle? Aga võib ju alati kordamisele minna.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-11-11 15:05:08
Netcat:
Pille:
Kohv köögis teema on ka endiselt ootel.
Kohv oli ju juba ära, või see viirastus mulle? Aga võib ju alati kordamisele minna.
Sul õigus, Netcat, oligi (KK#26). Kordamisele hetkel ei lähe, aga teema on loomulikult endiselt avatud...

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Tziiki
Abikokk
2010-11-11 15:13:27
läbinisti magus teema oleks minu meelest natuke liiast-niikuinii on detsember üks igavesti magus kuu ja katsetada oleks ju tore, aga kes selle kõik ära suudab süüa :) aga äkki annaks eelnevatest ideedest midagi kombineerida-nt teemaks "ettevalmistused jõuludeks" vmt eesmärgiga siis võtta ette just sellised aega nõudvamad asjad, mida vb muidu ei viitsiks teha-lisaks vorstidele igatsugu süldid-pasteedid-kõrvitsakompotid jne mudu vorsti teeks ise küll kui keegi juhataks, kust produkte saada...

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Silx
Abikokk
2010-11-11 15:43:53
Mulle meeldiks ka mõni soolaste toitu teema.. :) See eri maade traditsiooniline.. :) eriti kui Eesti ka sobiks.. vahel saab indiast ja muus säärasest kõrini :D Samuti magustoidu teema oleks mõnus :) Nohet, mis ei oleks koogid-tordid. :)

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Seenekas
Abikokk
2010-11-11 18:16:03
Talvised salatid-lisandid pühadepraadide juurde?
Ilse
Abikokk
2010-11-11 18:17:04
Aga miks mitte ka siin teematada" Siga ninast nabani ja siis sabani;)" November on muidu vist sealihakuu aga sealiha on niikuinii eestlase iidne jõuluroog, siis saavad kõik verejanulised ja terriinitajad ja kes mida välja mõelda . Või näiteks "Pidulik siga ninast sabani" Esmasel lugemisel sai 20 juppi millest midagi maitsvat välja mõelda:) 1. Sisefilee 2. seljakarbonad 3. kaelakarbonad 4. abatükk 5. kõhutükk 6. ribi 7. tagatükk 8. jalad 9. koodid 10. saba 11. seanahk (kamar) 12. ploomirasv 13. maks 14. magu 15. neerud 16. keel 17. soolikad 18. veri 19. kõrvad 20. kopsud

Ilse köögis

Netcat
Abikokk
2010-11-11 18:48:33
Seenekas:
Talvised salatid-lisandid pühadepraadide juurde?
See on huvitav. Lisandid ja eelroad on muidu alati kuidagi nii vaeslapse rollis olnudki kooskokkamistes. Ikka see pidulik (või vähempidulik) pearoog või magustoit. Ja vaevalt, et kellelgi jõulude ajal praad või magus kraam vähese tähelepanu all kannatab. Aga salateid või praelisandit või -täidist võiks värske pilguga pühade võtmes vaadata küll. Mina olen neile seni küll rohkem mõelnud aastavahetuse võtmes, jõululaud on lihtsam ja traditsioonilisem. Aga siis aastalõpul tuleb teemaks, et kas saab 12 rooga ühe õhtu jooksul lauale ja siis saab ikka loetud üle neid lisandikomponente, et mida arvestada eraldi roana ja mida mitte :)

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Silx
Abikokk
2010-11-12 09:09:14
Meie peres on vähemalt traditsiooniks detsi alguses siga suuresti vältida :D Muidu jõulupühadeks kõriauguni :) Aga salatid-lisandid on ka superhea mõte :D

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-11-12 10:32:33
Ega kõiki inimesi rahuldavat lahendust ei suudagi pakkuda, aga mõtted hakkasid igatahes mitmes suunas liikuma. Ootan ametliku jõuluteema väljakuulutamisega siiski vist vähemalt ca 20. novembrini :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kirsike
Abikokk
2010-11-12 16:05:59
Mulle ka väga-väga imponeerib see eri ravaste jõulutoitude teema! Seda enam, et selleteemalist koolitust vist ei tule ;)

Lindude toitmine

<< 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 >>