Kokkame koos: mis ja miks?

Kardemon
Abikokk
2012-01-05 19:47:31
Pille:
Netcat:
Blondie:
Tänase klimpis bešamelli peale oleks seda lausa hädasti vaja...
Võiks olla küll. Just vahelduse mõttes, sest päriselus ma selliseid muust toidust eraldi keedetavaid ja serveeritavaid kastmeid peaaegu kunagi ei tee ja seega isegi nende retsepte ei korja (erandina igasugustest teistest peentest retseptidest, mille kõigi järeleproovimiseks peaks vähemalt 9 elu olema).
Ei noh, mis mul siis üle jääb, kui te nõudmine nii konkreetne on ;) Teeme siis nii, et vaid need kastmed, mis lihale ja köögiviljadele ja kalale jne peale/lisandiks käivad, mitte nt strooganovid jms. Kas ainult soojad kastmed või soojad-külmad mõlemad? Õhtul kuulutan välja ja toredad auhinnaraamatud on ka olemas :)
äkki võiks olla mõned kindlad kastmed, mida peaks läbi tegema? mõned klassikalised :) tuli lihtsalt selline mõte...

http://kardemon.blogspot.com

Netcat
Abikokk
2012-01-06 12:40:59
Pille:
Kas ainult soojad kastmed või soojad-külmad mõlemad?
Eks ta huvitavam muidugi oleks, kui mõlemad. Aga kas siis ainult pearoa juurde käivad kastmed või need ka, mis salatile või magustoidule eraldi juurde käivad? Muide, see küsimus pani mind mõtlema, kas see niinimetatud "külm kaste" kartulitele, kvalifitseerub kastmeks või on ta pigem salat?

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Liisi
Abikokk
2012-01-20 16:35:13
Uueks kooskokkamise teemaks - Kissellid ja marjasupid. Imestan, et foorumis pole isegi vastavat teemat :/

Liisi Blogi

Silx
Abikokk
2012-01-20 16:40:42
Jaaaa! Liisiga nõus! See oleks hea teema.. ja nüüd hakkas hea rabarberikisselli järgi isutama

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-01-21 17:51:33
No me teeme nüüd esmalt veidike klassikalisi kastmeid - seda teemat ju nõuti ka häälekalt (ja nüüd on vaikus :O), aga seejärel võib kompotid-kissellid ette võtta küll!

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

ErleS
Abikokk
2012-01-21 23:05:41
Pille:
No me teeme nüüd esmalt veidike klassikalisi kastmeid - seda teemat ju nõuti ka häälekalt (ja nüüd on vaikus :O), aga seejärel võib kompotid-kissellid ette võtta küll!
Minu poolt on vaikus, sest ma olen kastme tegemises nõrk ja kui vaatasin sinu ülipikka loetelu seal, siis tekkis veel suurem segadus ja hirm kastmete ees :D
Netcat
Abikokk
2012-01-22 12:52:58
Mina isiklikult lootsin pigem selliseid vähemklassikalisi kastmeid, sest jahukastmed mind eriti ei eruta. Aga praegu olen tarkusehamba väljatõmbamise tõttu üldse vedelikudieedil ja järgmisel kuul läheb jälle uueks ja hullemaks tõmbamiseks niiet kissellid peaks hästi sobima küll.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-01-23 11:04:51
Netcat:
Mina isiklikult lootsin pigem selliseid vähemklassikalisi kastmeid, sest jahukastmed mind eriti ei eruta. Aga praegu olen tarkusehamba väljatõmbamise tõttu üldse vedelikudieedil ja järgmisel kuul läheb jälle uueks ja hullemaks tõmbamiseks niiet kissellid peaks hästi sobima küll.
Netcat, kuniks tegemist on kuuma kastmega, mida serveeritakse mõne muu asja juurde (liha, kala, köögivili), siis läheb arvesse. Külmi kastmeid võime millalgi suvel teha.

Ilse
Abikokk
2012-06-20 10:03:35
Kas meil hetkel kooskokkamist pole? Otsisin aga ei saanud sotti :D Äkki oleks "Piknik" päris hea teema ?

Ilse köögis

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-06-29 02:32:13
Ilsu, hea idee ja täitsa mõeldav. Aga ma olen 2. Juulini pukusel, nii et uue teema püstitamine peab need paar päeva veel ootama ;)

<< 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 >>