Kicu

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2011-05-05 22:43:56
Tegin täna emale sünnipäevakingiks ja pool emadepäevaks ühe tordi.
2011-05-05 22:36:59

Kuna mina olen aastaid juba üle läinud sellele enda väikesele kavalusele, et ei jõua neid mune ära süüa ja samas värvida tahetakse, siis söögitegemise kõrvalprodukt on munakoored, mida tuleb siis enne pühi veidi tühjaks puhuda. Seekord siis üle kahe karbi munakoori. See aasta ei jõudnud, kuid tegelikult panen need kaseokstele kaunistuseks rippuma. Tekib väga ilus kompositsioon.

Samas tühjade munakoorte variant on on hea, kuna kanamune võib värvida ükskõik millise värviga ja ei kujuta tervisele mingit ohtu, kui need ei puutu kokku toiduga või söödavate munadega :).

2011-04-22 21:42:29
Täna sai tehtud käepärastest vahenditest üks draakoniga tort. Kuna õiged värvid draakonipildi joonistamiseks kohale ei tulnud, siis tuli olla ajanappuse tõttu kiirelt loominguline :).
2011-04-01 21:40:12
Mul oleks ka üks tagasihoidlik kooskokkamise teema ettepanek - magusad ja soolased vahvlid. Vaatasin, et vahvliteemas haigutas suht tühi leht, kus oli vähe postitusi. Ma siin ise ka täna lisasin sinna ühe ja tore oleks teha sellest siin vähe räägitud teemast (kuigi paljud ikkagi teevad) ka üks kooskokkamise ettevõtmine :). Sealt tuleks välja kindlasti väga uhkeid ja põnevaid üllitisi. Nami-Namis ju ka palju retsepte.
2011-04-01 18:54:08
Eelmine nädalavahetus tegin kohupiima-vaniljekreemi stritsli, mida juba tükk aega olin tahtnud teha.