Pille Nami-Nami peakokk 2009-12-31 11:58:16 |
Ullike:
Ullike, mul oli apsakas seal - küpsetuspaberist käis jutt. Parandasin ära :)
Pille:
Pille - aga kui sa keerad leiva soojana toidukilesse - kas sul siis kondensvett ei teki?Ma võtan oma leiva ahjust välja ja keeran vormid pahupidi. Leivast "õhkuv" kuum aur niisutab kooriku kenasti läbi. Ca veerand tunni pärast võtan vormist välja, käin külma võitükiga üle, keeran küpsetuspaberisse ja räti sisse ja jätan jahtuma. Tiopepe:
Tiopepe, ma kandideeriks poolele kilole näiteks? Kirjutan Sulle mailile ka..
Kui kellegil huvi, siis on pakkuda mõned kilod linnasejahu. Kätte saab Tallinnas Kalamaja piirkonnas ja soovi võib maili panna. 1kg jahuga saab päris kaua hakkama, ise panen kusagil 2 supilusikat jahu 1 pätsi kohta. |
|
Spiidi Abikokk 2010-01-01 15:11:41 |
Tegin kolmapäeval Ragnelt inspiratsiooni saades leiba banaaniga. Banaani maitset ei olnud eriti tunda, kuid leib oli mõnusalt mahlasem, kui tavaliselt. | |
Kärt Abikokk 2010-01-02 23:14:55 |
Tuli meelde, et siin oli räägitud Fibrexist varem. Vabandust, ei leidnud kuidagi neid postitusi sellest pikast teemast üles aga tahtsin mainida, et seda on nüüd müügil Tallinna Kaubamajas. Ostsin ka paki, proovisin neid tassi keefiriga kõigepealt, homme sokutan saia sisse :) | |
Seenekas Abikokk 2010-01-03 13:02:43 |
Mul läks eile leivategu kuidagi nihu. Kerkis tunniga peaaegu üle äärte (mida pole kunagi enne talvel juhtunud) ja siis muidugi ei läinud ahi nii ruttu kuumaks ja leib jätkas veel ahjus kerkimist (mida pole 230 kraadises ahjus ka enne juhtunud), ühe sõnaga küpses üle äärte ümber vormi natuke ja üks vajus keskelt lössi. Nagu sellest veel vähe oleks olnud! Leib jäi veel tavalise küpsetusaja/temperatuuri jooksul seest nätsa ja koorik tuli ikka vääga krõbe. Mis parata, hommikul siis röstisime, polnud väga vigagi. Teine leib on lahti lõikamata, eks näeb, missugune see seest on. Ilmselt oli see meeldetuletus, et "jälgi mind tähelepanelikumalt kerkimisjärgus ja ära käi küpsetamise ajal õues lund lükkamas". Ehh! :D | |
Heritage Kokaõpilane 2010-01-03 22:27:41 |
Ma vaatasin, et Kaarli talu nimekirja on ka linnasejahu ilmunud! | |
Sasha Abikokk 2010-01-03 22:56:47 |
Ma tegin täna seemeleiba, päris OK tuli. Rimis on müügil mugavalt ühes pakis koos päevalilleseemned, kõrvitsaseemned ja seedermänniseemned. Linaseemneid ja soolapähkleid panin ka hulka. Tainaga oli see lugu, et eelmisest leivateost 30.12. jäi veidi tainast üle, suskasin selle siis külmkappi, täna lisasin veidi vett ja jahu ja seemned. Kerkis mis mühises, ei hoolinud üldse sellest külmas marineerimisest. | |
Turakas Kokaõpilane 2010-01-04 10:51:17 |
Heritage:
Sain täna Rocca al Mare kaubanduskeskuses asuvast Biomarketist Kaarli talu rukkilinnasejahu (500 gr pakk- 17 krooni). See pidi olema sinna eile tekkinud, sest üleeile veel ei olnud. Ma vaatasin, et Kaarli talu nimekirja on ka linnasejahu ilmunud! |
|
Redfox Abikokk 2010-01-04 11:59:25 |
Turakas:
juba enne jõule käisin ja oli ka Heritage:
Sain täna Rocca al Mare kaubanduskeskuses asuvast Biomarketist Kaarli talu rukkilinnasejahu (500 gr pakk- 17 krooni). See pidi olema sinna eile tekkinud, sest üleeile veel ei olnud.Ma vaatasin, et Kaarli talu nimekirja on ka linnasejahu ilmunud! |
|
Sussukas Abikokk 2010-01-09 11:53:39 |
Minu käkitegude proovid on siin:
MINU KÄKITEGU Vanad inimesed on väikesed sellepärast, et neil on väikesed kepid |
|
Kairit Abikokk 2010-01-15 16:24:56 |
Kas leidub head inimest, kes mulle oma juuretisest tükikese jagaks? Elan Keilas, aga liigul Tallinna vahet pidevalt. Kevadel sain juuretise, tegin leiba ja tuli esimese korraga hästi välja, siis lasin aga juuretise hallitama ja nüüd olen siiani uuesti hoogu võtnud, et leivategu jälle käima panna. Lugesin Teie teemat ja nii isu tuli peale... Ette tänades, Kairit. | |
<< < 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 > >> |