Netcat![]() Abikokk 2008-11-12 14:33:00 |
Tuleb meelde, et ma tahtsin hiljuti jäätisele kuuma kirsikastet teha ja nagu ei leidnud seda retsepti siit. Pidin välja guugeldama vana artikli Postimehe retseptinurgast, kus on üks, kui keegi soovib lisada. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2008-11-12 15:17:13 |
Netcat:
Netcat, mul eraldi retsepti tõesti ei olnud, aga nüüd lisasin märksõna "kuum kirsikaste" selle taani jõuludesserdi retsepti juurde :)
Tuleb meelde, et ma tahtsin hiljuti jäätisele kuuma kirsikastet teha ja nagu ei leidnud seda retsepti siit. Pidin välja guugeldama vana artikli Postimehe retseptinurgast, kus on üks, kui keegi soovib lisada. |
|
Netcat![]() Abikokk 2008-11-14 13:39:01 |
Pille:
See tuli otsingus välja küll, aga mina otsisin natuke vürtsikamat kastet :)
nagu see siin Netcat:
Netcat, mul eraldi retsepti tõesti ei olnud, aga nüüd lisasin märksõna "kuum kirsikaste" selle taani jõuludesserdi retsepti juurde :)Tuleb meelde, et ma tahtsin hiljuti jäätisele kuuma kirsikastet teha ja nagu ei leidnud seda retsepti siit. Pidin välja guugeldama vana artikli Postimehe retseptinurgast, kus on üks, kui keegi soovib lisada. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Mann![]() Abikokk 2008-11-14 13:41:11 |
Ahjus tehtud tatrapuder, pett. | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2008-11-14 13:42:02 |
Mann:
Mannike, pane see sinna rubriiki, kus see kuulub :D
PS Või tahtsid, et lisaksin ahjupudru ja petipiima valmistamise juhised siia? :O
Ahjus tehtud tatrapuder, pett. |
|
Kaisa![]() Kokaõpilane 2008-11-19 22:39:07 |
Tere, iga kord kui satun Tallinnasse, pean lihtsalt käima spiritist läbi, kuna mulle maitseb väga nende piimašokolaadi-mandlikook. Äkki keegi oskab arvata, kuidas taolist võiks ise valmistada? | |
Nipitiri![]() Abikokk 2009-04-22 08:31:59 |
Kiiret abi vaja: kuidas olete teinud/söönud beebiartišokke? Minu tavapärane artišokiretsept (keeta, siis lehthaaval süüa hollandi kastmega) tundub nende puhul raiskamisena.. | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2009-04-22 08:46:22 |
Nipitiri:
Artišokkidel on nüüd eraldi teema!
Kiiret abi vaja: kuidas olete teinud/söönud beebiartišokke? Minu tavapärane artišokiretsept (keeta, siis lehthaaval süüa hollandi kastmega) tundub nende puhul raiskamisena.. |
|
Netcat![]() Abikokk 2009-04-22 13:41:29 |
Kakaokohupiim.
St. ei leia eriti retsepte, kus seda komponendina vaja oleks. Ei namist ega mujalt. Tundub imelik, et see leiab nii vähe kasutust? Kas tõesti kõik söövad seda puhtalt ilma lisanditeta?
Jah, seda pirnikooki Baileys'iga mis OM-is oli ma juba nägin. Ei tõmmanud eriti. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2009-04-22 14:08:19 |
Netcat:
Pole (vist) kunagi ostnud, enamasti haaran ikka naturaalse või siis heal juhul vanilliga-rosinatega kohupiima kaasa. Aga siinkohal mõned retseptid, kus vaja kohupiima ja kakaopulbrit:
Kohupiimakreem kakaoga
Kihiline küpsisetort kohupiimaga
Külm koer
Šokolaaditort emale
Kohupiimakreem kakao ja virsikutega /uus retsept!/
Hmmm. Vähevõitu tõesti :O
Kakaokohupiim. St. ei leia eriti retsepte, kus seda komponendina vaja oleks. Ei namist ega mujalt. Tundub imelik, et see leiab nii vähe kasutust? Kas tõesti kõik söövad seda puhtalt ilma lisanditeta? Netcat:
Mis retsept see oli? Või mis numbris?
Jah, seda pirnikooki Baileys'iga mis OM-is oli ma juba nägin. Ei tõmmanud eriti. |
|
<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 > >> |