Otsid retsepti? Kui kuskilt ei saa, siis Nami-namist ikka saab :D

Netcat
Abikokk
2008-11-12 14:33:00
Tuleb meelde, et ma tahtsin hiljuti jäätisele kuuma kirsikastet teha ja nagu ei leidnud seda retsepti siit. Pidin välja guugeldama vana artikli Postimehe retseptinurgast, kus on üks, kui keegi soovib lisada.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-11-12 15:17:13
Netcat:
Tuleb meelde, et ma tahtsin hiljuti jäätisele kuuma kirsikastet teha ja nagu ei leidnud seda retsepti siit. Pidin välja guugeldama vana artikli Postimehe retseptinurgast, kus on üks, kui keegi soovib lisada.
Netcat, mul eraldi retsepti tõesti ei olnud, aga nüüd lisasin märksõna "kuum kirsikaste" selle taani jõuludesserdi retsepti juurde :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Netcat
Abikokk
2008-11-14 13:39:01
Pille:
Netcat:
Netcat, mul eraldi retsepti tõesti ei olnud, aga nüüd lisasin märksõna "kuum kirsikaste" selle taani jõuludesserdi retsepti juurde :)
See tuli otsingus välja küll, aga mina otsisin natuke vürtsikamat kastet :) nagu see siin

Mann
Abikokk
2008-11-14 13:41:11
Ahjus tehtud tatrapuder, pett.
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-11-14 13:42:02
Mann:
Ahjus tehtud tatrapuder, pett.
Mannike, pane see sinna rubriiki, kus see kuulub :D PS Või tahtsid, et lisaksin ahjupudru ja petipiima valmistamise juhised siia? :O

Kaisa
Kokaõpilane
2008-11-19 22:39:07
Tere, iga kord kui satun Tallinnasse, pean lihtsalt käima spiritist läbi, kuna mulle maitseb väga nende piimašokolaadi-mandlikook. Äkki keegi oskab arvata, kuidas taolist võiks ise valmistada?
Nipitiri
Abikokk
2009-04-22 08:31:59
Kiiret abi vaja: kuidas olete teinud/söönud beebiartišokke? Minu tavapärane artišokiretsept (keeta, siis lehthaaval süüa hollandi kastmega) tundub nende puhul raiskamisena..
Pille
Nami-Nami peakokk
2009-04-22 08:46:22
Nipitiri:
Kiiret abi vaja: kuidas olete teinud/söönud beebiartišokke? Minu tavapärane artišokiretsept (keeta, siis lehthaaval süüa hollandi kastmega) tundub nende puhul raiskamisena..
Artišokkidel on nüüd eraldi teema!

Netcat
Abikokk
2009-04-22 13:41:29
Kakaokohupiim. St. ei leia eriti retsepte, kus seda komponendina vaja oleks. Ei namist ega mujalt. Tundub imelik, et see leiab nii vähe kasutust? Kas tõesti kõik söövad seda puhtalt ilma lisanditeta? Jah, seda pirnikooki Baileys'iga mis OM-is oli ma juba nägin. Ei tõmmanud eriti.

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-04-22 14:08:19
Netcat:
Kakaokohupiim. St. ei leia eriti retsepte, kus seda komponendina vaja oleks. Ei namist ega mujalt. Tundub imelik, et see leiab nii vähe kasutust? Kas tõesti kõik söövad seda puhtalt ilma lisanditeta?
Pole (vist) kunagi ostnud, enamasti haaran ikka naturaalse või siis heal juhul vanilliga-rosinatega kohupiima kaasa. Aga siinkohal mõned retseptid, kus vaja kohupiima ja kakaopulbrit: Kohupiimakreem kakaoga Kihiline küpsisetort kohupiimaga Külm koer Šokolaaditort emale Kohupiimakreem kakao ja virsikutega /uus retsept!/ Hmmm. Vähevõitu tõesti :O
Netcat:
Jah, seda pirnikooki Baileys'iga mis OM-is oli ma juba nägin. Ei tõmmanud eriti.
Mis retsept see oli? Või mis numbris?

<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 >>