Traksinna![]() Kokaõpilane 2008-07-17 17:59:27 |
otsin idamaist retsepti, midagi kanafilee meega või mees valmistatud, kas on sellist retsepti siin? Ma otsisin, aga ma ei leidnud. | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2008-07-18 20:32:26 |
traksinna:
Panin aineotsingusse 'kanafilee' ja 'mesi', sain tulemuseks 18 retsepti.
otsin idamaist retsepti, midagi kanafilee meega või mees valmistatud, kas on sellist retsepti siin? Ma otsisin, aga ma ei leidnud. |
|
Zapxpxau![]() Abikokk 2008-07-23 16:38:01 |
Mis nimega võiks nami-namist gyōza või teise nimega jiaozi klimbikeste (dumpling) retsepte otsida? | |
Zapxpxau![]() Abikokk 2008-07-23 16:56:24 |
Ok, vist on potikleepsud? Kaks retsepti? | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2008-07-24 09:54:31 |
Zapxpxau:
No need pole päris täpselt need gyoza'd, aga sinnakanti :) Potikleepsude (potstickers) omapäraks on see, et need esmalt praetakse kergelt läbi ja siis kallatakse vesi/puljong peale ja keedetakse läbi).
Mul on paar gyoza-retsepti ka. Täna on isegi aega lisada..
Ok, vist on potikleepsud? Kaks retsepti? |
|
Gegegerda![]() Abikokk 2008-09-20 07:56:54 |
Kuna minu issi on suur tšillipähklite fänn, siis tahtis ta teada, et kas neid oleks võimalik ise ka teha. Äkki keegi teab mõnda retsepti? Mõtlen just neid: ![]() www.gegegerda.blogspot.com |
|
Merly![]() Kokaõpilane 2008-09-25 10:06:01 |
Kas keegi oskaks mind aidata? Plaanis kingipakki panna kingiküpsised (küpsiseained kihtiti purgis). Olen unustand kui suurde purki panna. Ei leidnud netist enam peale retsepti. Retsept ise siis: 1dl suhkrut 1dl (ja natuke peale) rosinaid 2 1/4dl kookoshelbeid 2dl maisihelbeid (purukstambituna...pudrunuiaga näiteks) 2 1/4dl pruuni suhkrut 1dl kiirkaerahelbeid 3dl jahu + 1tl küpsetuspulbrit + 1tl soodat + 1tl vaniljesuhkrut ja purgipeale tuleks kirjutada: Kuumuta ahi 175 kraadini. Vala purgi sisu kaussi ja sega läbi. Lisa 100g võid/margariini ja üks muna. Sega kuni kõik ained on omavahel korralikult segunenud. Võid kasutada käsi. Vormi taignast kreekapähklisuurused pallikesed ja pane 5cm vahedega küpsetuspaberiga kaetud plaadile. Küpseta 8-10 minutit. Lase enne plaadilt eemaldamist 5 minutit jahtuda. | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2008-09-25 10:11:58 |
Merly:
Tundub, et see peaks olema vähemalt 1,5liitrine purk (või siis ehk 3 pooleliitrist purki?).
Muide, Marianna algatas mullu sügisel teema jõulukingitused - äkki jagad seda retseptiideed seal teemas ka?
Kaugel need jõulud enam on :)
Kas keegi oskaks mind aidata? Plaanis kingipakki panna kingiküpsised (küpsiseained kihiti purgis). Olen unustand kui suurde purki panna. Ei leidnud netist enam peale retsepti. Retsept ise siis: . |
|
Qsti![]() Abikokk 2008-10-07 22:44:51 |
Merly:
See on minu käekesega blogisse sissetoksistud retsept :D ja purk on liitrine (no originaalis küll 1 quart aga liitrine on väga hea, 1,5-liitrine jääb suureks, kihid lähevad purki "tihedalt") Kas keegi oskaks mind aidata? Plaanis kingipakki panna kingiküpsised (küpsiseained kihtiti purgis). Olen unustand kui suurde purki panna. Ei leidnud netist enam peale retsepti. Retsept ise siis: 1dl suhkrut 1dl (ja natuke peale) rosinaid 2 1/4dl kookoshelbeid 2dl maisihelbeid (purukstambituna...pudrunuiaga näiteks) 2 1/4dl pruuni suhkrut 1dl kiirkaerahelbeid 3dl jahu + 1tl küpsetuspulbrit + 1tl soodat + 1tl vaniljesuhkrut ja purgipeale tuleks kirjutada: Kuumuta ahi 175 kraadini. Vala purgi sisu kaussi ja sega läbi. Lisa 100g võid/margariini ja üks muna. Sega kuni kõik ained on omavahel korralikult segunenud. Võid kasutada käsi. Vormi taignast kreekapähklisuurused pallikesed ja pane 5cm vahedega küpsetuspaberiga kaetud plaadile. Küpseta 8-10 minutit. Lase enne plaadilt eemaldamist 5 minutit jahtuda. |
|
Qsti![]() Abikokk 2008-10-07 22:53:25 |
Kes aitaks mul välja mõelda retsepti, et saada sama maitsvad beseeküpsised kui Pihlaka Seenekesed, olen proovinud nii ja naapidi aga sellised suussulavad ja mõnusad pole välja tulnud. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |