Otsid retsepti? Kui kuskilt ei saa, siis Nami-namist ikka saab :D

Traksinna
Kokaõpilane
2008-07-17 17:59:27
otsin idamaist retsepti, midagi kanafilee meega või mees valmistatud, kas on sellist retsepti siin? Ma otsisin, aga ma ei leidnud.
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-07-18 20:32:26
traksinna:
otsin idamaist retsepti, midagi kanafilee meega või mees valmistatud, kas on sellist retsepti siin? Ma otsisin, aga ma ei leidnud.
Panin aineotsingusse 'kanafilee' ja 'mesi', sain tulemuseks 18 retsepti.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Zapxpxau
Abikokk
2008-07-23 16:38:01
Mis nimega võiks nami-namist gyōza või teise nimega jiaozi klimbikeste (dumpling) retsepte otsida?

Zap*

Zapxpxau
Abikokk
2008-07-23 16:56:24
Ok, vist on potikleepsud? Kaks retsepti?

Zap*

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-07-24 09:54:31
Zapxpxau:
Ok, vist on potikleepsud? Kaks retsepti?
No need pole päris täpselt need gyoza'd, aga sinnakanti :) Potikleepsude (potstickers) omapäraks on see, et need esmalt praetakse kergelt läbi ja siis kallatakse vesi/puljong peale ja keedetakse läbi). Mul on paar gyoza-retsepti ka. Täna on isegi aega lisada..

Gegegerda
Abikokk
2008-09-20 07:56:54
Kuna minu issi on suur tšillipähklite fänn, siis tahtis ta teada, et kas neid oleks võimalik ise ka teha. Äkki keegi teab mõnda retsepti? Mõtlen just neid:

www.gegegerda.blogspot.com

Merly
Kokaõpilane
2008-09-25 10:06:01
Kas keegi oskaks mind aidata? Plaanis kingipakki panna kingiküpsised (küpsiseained kihtiti purgis). Olen unustand kui suurde purki panna. Ei leidnud netist enam peale retsepti. Retsept ise siis: 1dl suhkrut 1dl (ja natuke peale) rosinaid 2 1/4dl kookoshelbeid 2dl maisihelbeid (purukstambituna...pudrunuiaga näiteks) 2 1/4dl pruuni suhkrut 1dl kiirkaerahelbeid 3dl jahu + 1tl küpsetuspulbrit + 1tl soodat + 1tl vaniljesuhkrut ja purgipeale tuleks kirjutada: Kuumuta ahi 175 kraadini. Vala purgi sisu kaussi ja sega läbi. Lisa 100g võid/margariini ja üks muna. Sega kuni kõik ained on omavahel korralikult segunenud. Võid kasutada käsi. Vormi taignast kreekapähklisuurused pallikesed ja pane 5cm vahedega küpsetuspaberiga kaetud plaadile. Küpseta 8-10 minutit. Lase enne plaadilt eemaldamist 5 minutit jahtuda.
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-09-25 10:11:58
Merly:
Kas keegi oskaks mind aidata? Plaanis kingipakki panna kingiküpsised (küpsiseained kihiti purgis). Olen unustand kui suurde purki panna. Ei leidnud netist enam peale retsepti. Retsept ise siis: .
Tundub, et see peaks olema vähemalt 1,5liitrine purk (või siis ehk 3 pooleliitrist purki?). Muide, Marianna algatas mullu sügisel teema jõulukingitused - äkki jagad seda retseptiideed seal teemas ka? Kaugel need jõulud enam on :)

Qsti
Abikokk
2008-10-07 22:44:51
Merly:
Kas keegi oskaks mind aidata? Plaanis kingipakki panna kingiküpsised (küpsiseained kihtiti purgis). Olen unustand kui suurde purki panna. Ei leidnud netist enam peale retsepti. Retsept ise siis: 1dl suhkrut 1dl (ja natuke peale) rosinaid 2 1/4dl kookoshelbeid 2dl maisihelbeid (purukstambituna...pudrunuiaga näiteks) 2 1/4dl pruuni suhkrut 1dl kiirkaerahelbeid 3dl jahu + 1tl küpsetuspulbrit + 1tl soodat + 1tl vaniljesuhkrut ja purgipeale tuleks kirjutada: Kuumuta ahi 175 kraadini. Vala purgi sisu kaussi ja sega läbi. Lisa 100g võid/margariini ja üks muna. Sega kuni kõik ained on omavahel korralikult segunenud. Võid kasutada käsi. Vormi taignast kreekapähklisuurused pallikesed ja pane 5cm vahedega küpsetuspaberiga kaetud plaadile. Küpseta 8-10 minutit. Lase enne plaadilt eemaldamist 5 minutit jahtuda.
See on minu käekesega blogisse sissetoksistud retsept :D ja purk on liitrine (no originaalis küll 1 quart aga liitrine on väga hea, 1,5-liitrine jääb suureks, kihid lähevad purki "tihedalt")
Qsti
Abikokk
2008-10-07 22:53:25
Kes aitaks mul välja mõelda retsepti, et saada sama maitsvad beseeküpsised kui Pihlaka Seenekesed, olen proovinud nii ja naapidi aga sellised suussulavad ja mõnusad pole välja tulnud.
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>