Otsid retsepti? Kui kuskilt ei saa, siis Nami-namist ikka saab :D

Qsti
Abikokk
2008-03-28 14:00:15
Pille:
Mul on hetkel välja pakkuda järgmised Pavlova koogid: briti kokandusguru Delia Smithi pavlova; ühe mu lemmiku, Nigella Lawsoni pavlova ning Kaalujälgijate pavlova.
Pille, kaalujälgijad peavad selle lingi kohaselt pavlova asemel hoopis rukolapestot sööma. :P
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-03-30 23:19:35
Qsti:
Pille:
Mul on hetkel välja pakkuda järgmised Pavlova koogid: briti kokandusguru Delia Smithi pavlova; ühe mu lemmiku, Nigella Lawsoni pavlova ning Kaalujälgijate pavlova.
Pille, kaalujälgijad peavad selle lingi kohaselt pavlova asemel hoopis rukolapestot sööma. :P
Tõepoolest :) Aga nüüd meenub, et asendasin retsepti, kuna kaalujälgijate pavlova kreem oli lihtsalt väherasvasem, beseeosa oli täpselt sama Nigella omaga. Nii et valida saabki pavlova või pesto vahel :D

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Leenilii
Abikokk
2008-04-24 20:30:07
see on vist palve rohkem abikokk Mannile, kes, nagu ma aru saan, resideerub Sloveenias ja peaks selle maa kulinaariaga hästi tuttav olema. Nimelt käisid mul kunagi külas sloveenid, kes tegid mingit nende rahvusmagustoitu. Nime muidugi ei mäleta, aga see hõlmas tatrajahu, kreeka pähkleid ja käterätikutega sahmerdamist. No kuidagi keerati midagi sinna rätikusse rulli. Ja siis vist keedeti. Enamikule väga ei maitsenud, aga mulle maitses! Tahaks ise ka proovida teha. Kas saad mu abitust kirjeldusest miskit aru? Võimalik, et sisaldas ka kodujuustu mõi mingit muud juustulist. Ja ohtralt võid. Tänan ette!
Mann
Abikokk
2008-05-03 09:29:20
Leenilii:
see on vist palve rohkem abikokk Mannile, kes, nagu ma aru saan, resideerub Sloveenias ja peaks selle maa kulinaariaga hästi tuttav olema.
Tean küll toda vigurit, nimi ei tule üle keele. Ma praegu lähen aeda tööle, a õhtupoole otsin retsepti välja.
Mann
Abikokk
2008-05-03 18:45:23
Mann:
Leenilii:
see on vist palve rohkem abikokk Mannile, kes, nagu ma aru saan, resideerub Sloveenias ja peaks selle maa kulinaariaga hästi tuttav olema.
Tean küll toda vigurit, nimi ei tule üle keele. Ma praegu lähen aeda tööle, a õhtupoole otsin retsepti välja.
Asja nimi Struklji. Siin on inglise keeles variante mitmeid. Nii soolaseid kui magusaid. ise me teeme tavaliselt nõnna. Tainas laotada käterätile, sinna peale segu kohupiimast, pähklitest, rosinatest, keerata rulli, siduda vorstiks kokku, nii et käterätik jääks ümber. ja keeta. sööme soojalt. serveerimisel panna peale võis praetud riivsaia, sinna võib ka suhkrut panna. kui ei oleks panna cottat külmikus, siis läheks kohe poodi taigna järele.
Põrnikas
Abikokk
2008-05-09 00:47:42
On kellelgi aimu kuidas tehakse sellist halvaad, mida Saare Leib Ave-Halvaaks nimetab? Kole mõnus asi, aga Tartus pole mujal müügil näinud, kui laatadel üksnes. Tänud!
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-05-13 12:07:10
Põrnikas:
On kellelgi aimu kuidas tehakse sellist halvaad, mida Saare Leib Ave-Halvaaks nimetab? Kole mõnus asi, aga Tartus pole mujal müügil näinud, kui laatadel üksnes. Tänud!
Ostsime ka Sinu mahitusel :D selle Ave-Halvaa metspähkliga. Koostises: suhkur, tärklisesiirup, metspähkel (23%), vesi, munavalge, nisujahu. Niiiiii magusat asja pole tükk aega näinud :D :D Mulle meenutas kõige enam hoopis vahukommi, seda munavalgetega varianti.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Marju
Abikokk
2008-05-13 12:45:36
Selle kohta, et kui kuskilt, ei saa, siis siit ikka saab võiks nüüd öelda, et see on ikka kindlamast kindlam. Olen viimasel ajal veetnud päevi (noh, mõned nädalad :)) Nami-namist ja veel kahest-kolmest retseptikogust retsepte otsides (ja aeg-ajalt ka foorumisse põigates) ja pooli toiduaineid leiab tõesti eesti saitidest ainult siit. Rääkimata retseptide kvaliteedist...
Põrnikas
Abikokk
2008-05-13 23:08:11
Pille:
Ostsime ka Sinu mahitusel :D selle Ave-Halvaa metspähkliga. Koostises: suhkur, tärklisesiirup, metspähkel (23%), vesi, munavalge, nisujahu. Niiiiii magusat asja pole tükk aega näinud :D :D Mulle meenutas kõige enam hoopis vahukommi, seda munavalgetega varianti.
no mulle aeg-ajalt meeldib midagi väga-väga magusat süüa. kui muud pole, söön lusikaga suhkrut :/ seda vahukommu retsepti võiks äkki tõesti proovida, kuigi paistis esmapilgul liialt töömahukas, et kohe ette võtta.
Maris
Abikokk
2008-05-15 11:56:27
Tere! Kas keegi on proovinud ise kodus croissante valmistada? Seda päris ehtsat, õhulist ja suussulavat. Ma olen korra proovinud, ei tulnud hästi välja, aga see mõte ikkagi saadab mind juba päris pikalt. Tänud vastuste eest!
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>