Retsepti lisamiseks peate sisse logima!
Retsepti lisamiseks peate sisse logima!

Otsid retsepti? Kui kuskilt ei saa, siis Nami-namist ikka saab :D

Zoozi
Abikokk
2009-06-06 13:51:41
Tegin eile rabarbritšatnit (vaata ka siia) ja täna Rotermanni turul sain proovida banaanitšatnit, mis oli päris huvitava maitsega. Tahaksin proovida teha ise banaanitšatnit, aga pole retsepti. Kas keegi on ise proovinud teha või on kellelgi lihtsalt head retepti jagada :) Netis on neid palju, aga pole veel olnud mahti lähemalt uurida....

Zoozi tegemised

Maris
Abikokk
2009-08-13 10:49:37
Kuidas valmistada begooniaõitest moosi? Kas kellelgi on kogemusi või ideid, kust infot hankida?
Pille
Nami-Nami peakokk
2009-08-13 11:52:32
Maris:
Kuidas valmistada begooniaõitest moosi? Kas kellelgi on kogemusi või ideid, kust infot hankida?
Näiteks nii: Begonia jam Samal lehel veel retsepte: Begooniaõie lassi Begoonia-vaarika-Prosecco sorbett (mmmm :P) Aurutatud kalafilee begooniaõite, seesamiseemnete ja hapuoblikaga Ingveri-laimi risoto begooniaõitega Röstsaiaviilud begooniakreemiga Ürdisalat begooniaõitega Kopeerin selle info ka söödavate lilleõite teemasse!

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pisi-Pisi
Abikokk
2009-08-14 14:00:32
Ma ei leidnud ühtegi retsepti, kus oleksid koos kohupiim ja tikrid :( Mul on pakk kohupiima ja põõsad marju täis. Otsustusvõimetu, nagu ma olen, ei suuda ma otsustada, MILLIST kooki teha. Appi!

Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab...

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-08-14 15:20:33
Pisi-Pisi:
Ma ei leidnud ühtegi retsepti, kus oleksid koos kohupiim ja tikrid :( Mul on pakk kohupiima ja põõsad marju täis. Otsustusvõimetu, nagu ma olen, ei suuda ma otsustada, MILLIST kooki teha. Appi!
Viga parandatud: toskakattega tikri-kohupiimakook

Kätrin
Abikokk
2009-09-14 14:09:38
Mina nägin pilti Zapxpxau pildikogus Whoopie pie küpsistest. Otsisin netist ka, aga ei leidnud ühtki retsepti, kus oleks pilt ka juures ja enamik neist kasutas marshmallow creami täidisena, meil aga seda vist poes ei müüda, peaks ise tegema. Kas kellelegi on retsepti, mis oleks Eesti olustikes teostatav? Aitäh.

Kätrini kokkamispäevik

Eva
Abikokk
2009-09-14 14:14:52
Zapxpxau whoopie küpsiste retsept on siin.

http://www.perenaine.ee/

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-09-14 14:17:12
K2trin:
Mina nägin pilti Zapxpxau pildikogus Whoopie pie küpsistest. Otsisin netist ka, aga ei leidnud ühtki retsepti, kus oleks pilt ka juures ja enamik neist kasutas marshmallow creami täidisena, meil aga seda vist poes ei müüda, peaks ise tegema. Kas kellelegi on retsepti, mis oleks Eesti olustikes teostatav? Aitäh.
Marshmallow creami ehk siis vahukommikreemi (nt Fluff) on Eestis täitsa müügil olnud- kui ma ei eksi, siis Stockmannis ja vist isegi ka Piprapoes? Kui ei leia, siis võid ise teha vahukomme (munaga versioon).

Kätrin
Abikokk
2009-09-14 15:23:33
Pille:
K2trin:
Marshmallow creami ehk siis vahukommikreemi (nt Fluff) on Eestis täitsa müügil olnud- kui ma ei eksi, siis Stockmannis ja vist isegi ka Piprapoes? Kui ei leia, siis võid ise teha vahukomme (munaga versioon).
Aitäh. Läheb otsinguteks :)

Kätrini kokkamispäevik

Zapxpxau
Abikokk
2009-09-14 16:57:07
Minu retseptis on täidiseretsept ka juures, aga kui on liiga töömahukas vm. siis osta vahukomme ja sulata need mikrolaineahjus. Võib natuke vett või siirupit juurde lisada kui sulama hakkavad.

Zap*

<< 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 >>