Otsid retsepti? Kui kuskilt ei saa, siis Nami-namist ikka saab :D

Zoozi
Abikokk
2010-01-26 15:23:54
Marink:
Ilsu:
Mina jälle hädas :) Olen täiesti kindel, et lugesin siin foorumis maisiteradega kasvatatud kanadest, aga enam ei leia Suur huvi on neid ühel pere õhtusöögil valmistada. Ega ma muidugi ei tea, kas õnnestub neid üldse hankida aga retsepti ma ka ei osanud siit otsida.
Mina nägin neid maisikanasid müügil Solarise all olevas toidupoes. Kuna ei ole seal eriti tihe külaline, siis ei tea, kas need on neil põhisortimendis või tollel päeval lihtsalt juhtus olema.
Stockmannis on ka tihti olnud :)

Zoozi tegemised

Netcat
Abikokk
2010-01-26 18:25:50
Mina nägin neid Solarises mõni aeg peale avamist ja siis rohkem pole kunagi näinud. Kaubamajas ka vahel on. Huvitav, et Stockis pole kunagi märganud, vbla pole osanud õigesse nurka vaadata?

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-01-31 11:21:29
Mandalijev:
Tere, Mah Meh [Maa Mee]? Kas keegi on säärast kagu- aasia nuudlirooga ka teinud? Retseptikogust ma retsepti küll ei leidnud, äkki oskab keegi retsepti osas siin aidata? Tänud ette!
Nii, kagu-aasia köögi spetsid?? :) Mina leidsin saksa keeles paar retsepti: Group Recipes.com Cojito.de Lisaks selliseid definitsioonijuppe: "Mah Meh is Indonesian style fried noodles (not spicy)" "asian noodle dish that was cooked fresh in the kitchen ( seemingly not industrial food)" Lähen ja otsin nüüd oma Indoneesia köögi raamatu üles ja vaatan, kas seal on retsept olemas. Kahjuks mu Sri Oweni raamatus "Indonesian Regional Food & Cookery" ei olnud sellise nuudliroa kohta midagi. :(

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Mandalijev
Kokaõpilane
2010-01-31 20:28:26
Suur tänu, Pille! Lingid leidsin ise ka aga kui rohkem kuskilt abi ja nõu ei saa, proovin riisinuudlitega siis seda Cojito varianti.
Miumiu
Kokaõpilane
2010-02-17 20:41:12
Mind huvitaks, kuidas tehakse Bonaparte ja Vertigo Napolitaine saiakesi? Kas on vaja spetsiaalseid vorme? Google-st otsides näitab enamasti pastakastet. Ilmselt Prantsusmaal need saiad teise nimega. Ja millest see kreem võiks koosneda? Igal juhul on need imemaitsvad :)
Pille
Nami-Nami peakokk
2010-02-17 21:56:37
Miumiu:
Mind huvitaks, kuidas tehakse Bonaparte ja Vertigo Napolitaine saiakesi? Kas on vaja spetsiaalseid vorme? Google-st otsides näitab enamasti pastakastet. Ilmselt Prantsusmaal need saiad teise nimega. Ja millest see kreem võiks koosneda? Igal juhul on need imemaitsvad :)
Ma sõin neid mingi aeg tagasi üsna regulaarselt Bestselleris :) Itaalias oleme selliseid isegi kohanud, nimi oli neil tõesti teine. Välja nägid veidi väiksemad, aga see oli tolle Breuil-Cervinia kohviku eripära: Bestselleri omad on täidetud apelsinikreemiga, Itaalias oli sidrunikreem. Kui nüüd vaid sealne nimi meenuks, oeh ...

Kätrin
Abikokk
2010-02-18 14:28:58
Kas keegi oskab öelda/arvata, kuidas tehakse Pagariliisu Klausikooki? See on see mooniseemneid täis kook. Ma ei oska arvata ka, mida sinna sisse võiks panna, et sellist tekstuuri saada, sest päris nagu juustukook see pole ja kohupiim ka mitte.

Kätrini kokkamispäevik

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-02-18 14:33:23
Kätrin:
Kas keegi oskab öelda/arvata, kuidas tehakse Pagariliisu Klausikooki? See on see mooniseemneid täis kook. Ma ei oska arvata ka, mida sinna sisse võiks panna, et sellist tekstuuri saada, sest päris nagu juustukook see pole ja kohupiim ka mitte.
Pagariliisu lehel on sellised koogid: Klausi kohupiimakook puuviljadega Hind: 300.- tk Klausi kohupiimakook Hind: 175.- tk Klausi moonikook Hind: 175.- tk Klausi moonikook puuviljadega Hind: 300.- tk Millist neist Sa silmas pead?

Kätrin
Abikokk
2010-02-18 15:48:14
Pille:
Kätrin:
Pagariliisu lehel on sellised koogid: Klausi kohupiimakook puuviljadega Hind: 300.- tk Klausi kohupiimakook Hind: 175.- tk Klausi moonikook Hind: 175.- tk Klausi moonikook puuviljadega Hind: 300.- tk Millist neist Sa silmas pead?
Klausi moonikook :)

Kätrini kokkamispäevik

Kylli K
Kokaõpilane
2010-03-10 19:09:27
Mina ei leia kunagi nähtud retsepti üles. Arvan, et tegemist oli mingi Lähis-Ida retseptiga. Seal olid röstiud pähklid ja seemned, mida siis sai joguri peal kasutada.
<< 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 >>