Tziiki![]() Abikokk 2010-01-12 11:04:07 |
Kopamees:
ma küll konkreetset retsepti ei tea, aga siinsamas on paar retsepti, kus pikkpoiss on tehtud kihilisena...näiteks see juurviljadega või juustu ja šampinjonidega või munadega
ehk mõni neist sobib Tänud Tiinale! Proovin järgi.Kui nüüd veel keegi selle pikkpoisi retsepti ka kusagilt üles leiaks? As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Kopamees![]() Kokaõpilane 2010-01-16 11:49:56 |
Tziiki:
Aitäh Tziiki aga see ei ole see. Äkki Oskab Pille aidata? Kahjuks ei mäleta kas need kihid tuli eraldi küpsetada või või läks kõik koos toorelt ahju. Igatahes šampinjonid tuli eelnevalt praadida ja panna kahe kihi vahele, peale määrdejuust (merevaik vist) siis teine kiht pikkpoisi tainast ja kõige peale käis jällegi määrdejuust ja veel midagi??? Kopamees:
ma küll konkreetset retsepti ei tea, aga siinsamas on paar retsepti, kus pikkpoiss on tehtud kihilisena...näiteks see juurviljadega või juustu ja šampinjonidega või munadega
ehk mõni neist sobibTänud Tiinale! Proovin järgi.Kui nüüd veel keegi selle pikkpoisi retsepti ka kusagilt üles leiaks? |
|
Sissela![]() Kokaõpilane 2010-01-25 19:43:38 |
Nii, retsept iseenesest siin olemas, nimelt magushapus kastmes sealiha... Aga äkki kellelgi on mingit 100% töötavat retsepti soovitada? Ja veel selline küsimus ka, et enamasti on magushapu kastme retseptides maisitärklis. Tärklis on üldse selline asi, mida köögis ca korra aasta kasutan ja ei taha osta tervet pakki jahu, mis lihtsalt ruumi võtab. Kartulitärklis aga on olemas - mis juhtub, kui seda maisijahu asemel võtan? | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2010-01-25 20:10:15 |
Sissela:
No Zoozi on seda Rakvere lihakombinaadi retsepti testinud ja kiitnud.
Maisitärklise eelis on see, et võib kastet peale tärklise lisamist ka kuumutada. Kartulitärklis liigset kuumutamist ei talu, veeldub uuesti. Tärkliste kohta võid lugeda täpsemalt siit.
Nii, retsept iseenesest siin olemas, nimelt magushapus kastmes sealiha... Aga äkki kellelgi on mingit 100% töötavat retsepti soovitada? Ja veel selline küsimus ka, et enamasti on magushapu kastme retseptides maisitärklis. Tärklis on üldse selline asi, mida köögis ca korra aasta kasutan ja ei taha osta tervet pakki jahu, mis lihtsalt ruumi võtab. Kartulitärklis aga on olemas - mis juhtub, kui seda maisijahu asemel võtan? |
|
Sissela![]() Kokaõpilane 2010-01-25 20:58:05 |
Selge pilt :) | |
Zoozi![]() Abikokk 2010-01-26 08:40:42 |
Pille:
Retsept oli täitsa hea.Ise lisaksin teinekord tshillit ka,siis on särtsu juures.Muidu meeldis tõesti kõikidele.
Kartulitärklis jääb minu arust kastmes selline liimisem.Kindlasti lisada kartulitärklist siis,kui kaste valmis,muidu veeldub.Eelistaksin ise maisitärklist.Nami-namis on ka üsna palju retsepte,kus saab ülejäänud maisitärklise ära kasutada.:)
Sissela:
No Zoozi on seda Rakvere lihakombinaadi retsepti testinud ja kiitnud.
Maisitärklise eelis on see, et võib kastet peale tärklise lisamist ka kuumutada. Kartulitärklis liigset kuumutamist ei talu, veeldub uuesti. Tärkliste kohta võid lugeda täpsemalt siit.Nii, retsept iseenesest siin olemas, nimelt magushapus kastmes sealiha... Aga äkki kellelgi on mingit 100% töötavat retsepti soovitada? Ja veel selline küsimus ka, et enamasti on magushapu kastme retseptides maisitärklis. Tärklis on üldse selline asi, mida köögis ca korra aasta kasutan ja ei taha osta tervet pakki jahu, mis lihtsalt ruumi võtab. Kartulitärklis aga on olemas - mis juhtub, kui seda maisijahu asemel võtan? |
|
Ilse![]() Abikokk 2010-01-26 12:57:46 |
Mina jälle hädas :) Olen täiesti kindel, et lugesin siin foorumis maisiteradega kasvatatud kanadest, aga enam ei leia Suur huvi on neid ühel pere õhtusöögil valmistada. Ega ma muidugi ei tea, kas õnnestub neid üldse hankida aga retsepti ma ka ei osanud siit otsida. | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2010-01-26 13:13:43 |
Ilsu:
Ilsu, kas Sa pidasid seda retsepti silmas?
Mina jälle hädas :) Olen täiesti kindel, et lugesin siin foorumis maisiteradega kasvatatud kanadest, aga enam ei leia Suur huvi on neid ühel pere õhtusöögil valmistada. Ega ma muidugi ei tea, kas õnnestub neid üldse hankida aga retsepti ma ka ei osanud siit otsida. |
|
Ilse![]() Abikokk 2010-01-26 13:44:20 |
:) Just seda , küll ma proovisin igatmoodi otsida aga kanapojad ei tulnud pähe, ikka tibud ja mis veel ... :D Aitäh! | |
Marink![]() Kokaõpilane 2010-01-26 14:16:15 |
Ilsu:
Mina nägin neid maisikanasid müügil Solarise all olevas toidupoes. Kuna ei ole seal eriti tihe külaline, siis ei tea, kas need on neil põhisortimendis või tollel päeval lihtsalt juhtus olema. Mina jälle hädas :) Olen täiesti kindel, et lugesin siin foorumis maisiteradega kasvatatud kanadest, aga enam ei leia Suur huvi on neid ühel pere õhtusöögil valmistada. Ega ma muidugi ei tea, kas õnnestub neid üldse hankida aga retsepti ma ka ei osanud siit otsida. |
|
<< < 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 > >> |