Kopamees

Postitusi: 3

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2010-01-16 11:49:56
Tziiki:
Kopamees:
Tänud Tiinale! Proovin järgi.Kui nüüd veel keegi selle pikkpoisi retsepti ka kusagilt üles leiaks?
ma küll konkreetset retsepti ei tea, aga siinsamas on paar retsepti, kus pikkpoiss on tehtud kihilisena...näiteks see juurviljadega või juustu ja šampinjonidega või munadega ehk mõni neist sobib
Aitäh Tziiki aga see ei ole see. Äkki Oskab Pille aidata? Kahjuks ei mäleta kas need kihid tuli eraldi küpsetada või või läks kõik koos toorelt ahju. Igatahes šampinjonid tuli eelnevalt praadida ja panna kahe kihi vahele, peale määrdejuust (merevaik vist) siis teine kiht pikkpoisi tainast ja kõige peale käis jällegi määrdejuust ja veel midagi???
2010-01-11 22:02:41
Tiina:
kopamees:
Teine küsimus oleks veel: Millega sobiks asendada hatšapuri valmistamiseks vajaminevat SULUNGUNI juustu? Nimelt Rakvere kandi kaubanduskettides seda ei leidu.
Vene ajal, kui sulugunit siin üldse polnud saada, kasutas minu vanaema kodujuustu, lisas parasjagu soola ja lisaks ka tavalist riivitud juustu. Rootsis kasutasid Gruusia sõbrad pehmet fetakit.
Tänud Tiinale! Proovin järgi.Kui nüüd veel keegi selle pikkpoisi retsepti ka kusagilt üles leiaks?
2010-01-11 12:36:09
Tere! Mõned aastad tagasi avastasin mingis ajakirjas ülihea pika poisi retsepti, kuid nüüdseks on see kaduma läinud. Kahjuks ei mäleta ka mis ajakirjaga tegu oli. Niipalju on meeles et teha tuli ta kahe kihilisena. šampinjonid ja sulatatud juust käisid kuidagi sinna vahele ja peale, mitte hakkliha segu hulka. Teine küsimus oleks veel: Millega sobiks asendada hatšapuri valmistamiseks vajaminevat SULUNGUNI juustu? Nimelt Rakvere kandi kaubanduskettides seda ei leidu.