Kairit![]() Abikokk 2009-10-12 10:04:40 |
Pille, mina tahan teha viinilootsikuid/viinisaiakesi. Kahjuks ei leia siit retsepti. Kas aitad? | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2009-10-14 10:47:34 |
Kairit:
Ikka aitan, Kairit! Pean täna esmalt PM Arterile järgmise veeruloo ära kirjutama ja Nami-Nami uudiskirjaga tegelema ja lapsega arsti juures, poes ja kohvikus käima, aga õhtupoole loodetavasti jõuan :)
Pille, mina tahan teha viinilootsikuid/viinisaiakesi. Kahjuks ei leia siit retsepti. Kas aitad? |
|
Mann![]() Abikokk 2009-10-31 08:12:33 |
Tegin Eestis olles vist nov08 Delicious ajakirjast üht kooki, pilt selline:
![]() |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2009-10-31 09:15:52 |
Mann:
Italian baked almond cheesecake (Silvana Franco) vist ei olnud? Ma proovin pärast otsida...
Tegin Eestis olles vist nov08 Delicious ajakirjast üht kooki, pilt selline: http://farm3.static.flickr.com/2487/4057978703_0f762fe127_m.jpg põhjaosa enam-vähem mäletan, et tume šokolaad-küpsis ja või, pealmist creme fraiche samuti, a keskmises osas peale munade ja mandlipuru oli ju ometigi veel midagi. Kui kellelgi käepärast ajakiri, siis oleksin väga tänulik kui saate selle täidiseosa siia kirjutada. |
|
Mann![]() Abikokk 2009-10-31 11:15:57 |
Pille:
eip ole too. kui sul juhtub see ajakirja number olema, oleks hää.
mälu järgi oli seal vaid muna, suhkur, mandel ja miskit veel, a kohupiimalisi-juustulisi mitte. Mann:
Italian baked almond cheesecake (Silvana Franco) vist ei olnud? Ma proovin pärast otsida...Tegin Eestis olles vist nov08 Delicious ajakirjast üht kooki, pilt selline: http://farm3.static.flickr.com/2487/4057978703_0f762fe127_m.jpg põhjaosa enam-vähem mäletan, et tume šokolaad-küpsis ja või, pealmist creme fraiche samuti, a keskmises osas peale munade ja mandlipuru oli ju ometigi veel midagi. Kui kellelgi käepärast ajakiri, siis oleksin väga tänulik kui saate selle täidiseosa siia kirjutada. |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2009-11-03 22:56:15 |
mousse:
Kas on keegi Volgas neid räimerulle söönud ja oskab Mousset aidata?
Head foorumlased, olen pikalt siin foorumis lugemas käinud ning saanud palju ideid ja ka abi. Aga nüüd olen sattunud ühele põnevale toidule, mille kohta ei suuda kuskilt infot leida, kuid tahaks väga katsetada. Nimelt juhtusin Õhtulehest lugema restoran "Volga" kohta ning seal oli juttu (paberlehes ka pilt) räimerullidest. Kuna ise satun Tartusse nii harva, siis ei saa proovima minna ning siinkohal loodangi, ehk keegi namikatest oskab soovitada kuidas teha räimerulle toorjuustuga (kuum buffet). |
|
Pipi![]() Kokaõpilane 2009-11-04 09:05:58 |
Jõulud tulemas. Sooviksin valmistada pulgakomme. Kommivorm olemas. Kuidas teha seda klaaskommi osa? | |
Spiidi![]() Abikokk 2009-11-09 15:00:58 |
Kas kellegil on viimane Oma Maitse käepärast? Ma tahaks sealt Aleksanda hatšapuri retsepti. See tundus õige ja algupärane. | |
Ilse![]() Abikokk 2009-11-09 15:35:51 |
Spiidi:
Sa mõtled eelmist OM-i
Hatšapuri
5 tk
TAINAS
50 g pärmi või 1 pakk kuivpärmi
0,5 l keefirit või veelparem käesooja piima
2-3 sl suhkrut
800 g nisujahu
50 g võid
50 g tõiduõli
2 muna
TÄIDIS
500 g riivitud suluguni juustu
500 g kodujuustu
100 g võid
1. Sulata või ( võib olla kla toasoe)
lisa kodijuust ja riivitud sulguni juust, ning mätsi segu viieks palliks
2.valmista pärmitainas ning lase sel kaks korda tõusta, siis võid hakata hatspurit tegema. asuta tainas ainult munavalget ja jäta kollane alles
3.jaga tainas viieks tükiks ja rulli neist ümmargused tainalehed. Pane igalehe keskele juustupall ja sõrmi kokku, keera pall ümber ja rulli ürnalt lapikuks, nii et tainaümbrist ei vigastaks. Kui tuleb auk siis liimi see tainatükikesega uuesti kinni, muidu voolab täidis välja.
4 Torka hatsapuri keskele läbi ülemise tainakihi väike auk, et sisu saaks hingata, ja rulli tainarulliga veel augu poole, et õhumullid saaks välja. Aseta hatsapuri küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja määri pealt munakollasega.
5. Küpseta 180- kraadises ahjus 20 minutit. Võta ahjust välja ning lase enne söömist puhta räti all veidi jahtuda , et juust taheneks.
Oma Maitse oktoober 2009
Kas kellegil on viimane Oma Maitse käepärast? Ma tahaks sealt Aleksanda hatšapuri retsepti. See tundus õige ja algupärane. |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2009-11-09 17:21:01 |
Spiidi:
Panin retsepti siia gruusia köögi teemasse.
Kas kellegil on viimane Oma Maitse käepärast? Ma tahaks sealt Aleksanda hatšapuri retsepti. See tundus õige ja algupärane. |
|
<< < 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 > >> |