Otsid retsepti? Kui kuskilt ei saa, siis Nami-namist ikka saab :D

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-11-09 20:21:51
Pipi:
Jõulud tulemas. Sooviksin valmistada pulgakomme. Kommivorm olemas. Kuidas teha seda klaaskommi osa?
Mmmm. Kui Sa päris seda kukekommi mõtled, siis me vanasti sulatasime poti sees lihtsalt suhkru ära ja karamellistasime ja siis pulgaga koukisime-keerutasime seda karamellimassi pulga külge...

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Anu
Abikokk
2009-11-09 20:33:35
Pipi:
Jõulud tulemas. Sooviksin valmistada pulgakomme. Kommivorm olemas. Kuidas teha seda klaaskommi osa?
Ssille on NII teinud näiteks.
Pille
Nami-Nami peakokk
2009-12-06 23:06:40
Netcat:
Kakaokohupiim. St. ei leia eriti retsepte, kus seda komponendina vaja oleks. Ei namist ega mujalt. Tundub imelik, et see leiab nii vähe kasutust? Kas tõesti kõik söövad seda puhtalt ilma lisanditeta?
Lisatud Nami-Nami retseptikogusse spetsiaalselt Netcati rõõmuks: Küpsisekook šokolaadikreemiga :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kodukanake
Abikokk
2009-12-13 18:08:32
Prismas on valmistoitude osas müügil karbi sees "kohupiima baaba". Retsepti ma kuskilt ei leia. Ta on vähem jahune ja vähem magus, rohkem mahlakas kui korbi pealis ja mingit tainast all pole. Kas oskate aidata?
Tziiki
Abikokk
2009-12-13 21:55:48
Kodukanake:
Prismas on valmistoitude osas müügil karbi sees "kohupiima baaba". Retsepti ma kuskilt ei leia. Ta on vähem jahune ja vähem magus, rohkem mahlakas kui korbi pealis ja mingit tainast all pole. Kas oskate aidata?
aga mis koostisaineid pakk reedab? mina pakuks: teraline kohupiim, hapukoor, muna, manna, pisut suhkrut... aga suhted on timmimise asi...

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Kodukanake
Abikokk
2009-12-15 21:25:23
Tziiki:
Kodukanake:
aga mis koostisaineid pakk reedab? mina pakuks: teraline kohupiim, hapukoor, muna, manna, pisut suhkrut... aga suhted on timmimise asi...
Oli jah kohupiim, muna, manna, suhkur ja piim, mitte hapukoor. Ma ei viitsi vist ise koguseid katsetama hakata, pean Prismast seda sööki ostma.
Kopamees
Kokaõpilane
2010-01-11 12:36:09
Tere! Mõned aastad tagasi avastasin mingis ajakirjas ülihea pika poisi retsepti, kuid nüüdseks on see kaduma läinud. Kahjuks ei mäleta ka mis ajakirjaga tegu oli. Niipalju on meeles et teha tuli ta kahe kihilisena. šampinjonid ja sulatatud juust käisid kuidagi sinna vahele ja peale, mitte hakkliha segu hulka. Teine küsimus oleks veel: Millega sobiks asendada hatšapuri valmistamiseks vajaminevat SULUNGUNI juustu? Nimelt Rakvere kandi kaubanduskettides seda ei leidu.
Tiina
Abikokk
2010-01-11 19:44:22
kopamees:
Teine küsimus oleks veel: Millega sobiks asendada hatšapuri valmistamiseks vajaminevat SULUNGUNI juustu? Nimelt Rakvere kandi kaubanduskettides seda ei leidu.
Vene ajal, kui sulugunit siin üldse polnud saada, kasutas minu vanaema kodujuustu, lisas parasjagu soola ja lisaks ka tavalist riivitud juustu. Rootsis kasutasid Gruusia sõbrad pehmet fetakit.

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Kopamees
Kokaõpilane
2010-01-11 22:02:41
Tiina:
kopamees:
Teine küsimus oleks veel: Millega sobiks asendada hatšapuri valmistamiseks vajaminevat SULUNGUNI juustu? Nimelt Rakvere kandi kaubanduskettides seda ei leidu.
Vene ajal, kui sulugunit siin üldse polnud saada, kasutas minu vanaema kodujuustu, lisas parasjagu soola ja lisaks ka tavalist riivitud juustu. Rootsis kasutasid Gruusia sõbrad pehmet fetakit.
Tänud Tiinale! Proovin järgi.Kui nüüd veel keegi selle pikkpoisi retsepti ka kusagilt üles leiaks?
Sasha
Abikokk
2010-01-12 10:16:51
Tiina:
kopamees:
Ma olen eelistanud sulugunit fetakiga pooleks, aga paar korda ka tavalise eesti vms juustu fetakiga pooleks pannud, tuleb ka täitsa OK. Aga minu hatshapurid küpsevad pannil.
<< 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 >>