Pille![]() Nami-Nami peakokk 2009-11-09 20:21:51 |
Pipi:
Mmmm. Kui Sa päris seda kukekommi mõtled, siis me vanasti sulatasime poti sees lihtsalt suhkru ära ja karamellistasime ja siis pulgaga koukisime-keerutasime seda karamellimassi pulga külge...
Jõulud tulemas. Sooviksin valmistada pulgakomme. Kommivorm olemas. Kuidas teha seda klaaskommi osa? |
|
Anu![]() Abikokk 2009-11-09 20:33:35 |
Pipi:
Ssille on NII teinud näiteks. Jõulud tulemas. Sooviksin valmistada pulgakomme. Kommivorm olemas. Kuidas teha seda klaaskommi osa? |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2009-12-06 23:06:40 |
Netcat:
Lisatud Nami-Nami retseptikogusse spetsiaalselt Netcati rõõmuks: Küpsisekook šokolaadikreemiga :)
Kakaokohupiim. St. ei leia eriti retsepte, kus seda komponendina vaja oleks. Ei namist ega mujalt. Tundub imelik, et see leiab nii vähe kasutust? Kas tõesti kõik söövad seda puhtalt ilma lisanditeta? |
|
Kodukanake![]() Abikokk 2009-12-13 18:08:32 |
Prismas on valmistoitude osas müügil karbi sees "kohupiima baaba". Retsepti ma kuskilt ei leia. Ta on vähem jahune ja vähem magus, rohkem mahlakas kui korbi pealis ja mingit tainast all pole. Kas oskate aidata? | |
Tziiki![]() Abikokk 2009-12-13 21:55:48 |
Kodukanake:
aga mis koostisaineid pakk reedab?
mina pakuks: teraline kohupiim, hapukoor, muna, manna, pisut suhkrut...
aga suhted on timmimise asi... Prismas on valmistoitude osas müügil karbi sees "kohupiima baaba". Retsepti ma kuskilt ei leia. Ta on vähem jahune ja vähem magus, rohkem mahlakas kui korbi pealis ja mingit tainast all pole. Kas oskate aidata? As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Kodukanake![]() Abikokk 2009-12-15 21:25:23 |
Tziiki:
Oli jah kohupiim, muna, manna, suhkur ja piim, mitte hapukoor. Ma ei viitsi vist ise koguseid katsetama hakata, pean Prismast seda sööki ostma. Kodukanake:
aga mis koostisaineid pakk reedab?
mina pakuks: teraline kohupiim, hapukoor, muna, manna, pisut suhkrut...
aga suhted on timmimise asi...Prismas on valmistoitude osas müügil karbi sees "kohupiima baaba". Retsepti ma kuskilt ei leia. Ta on vähem jahune ja vähem magus, rohkem mahlakas kui korbi pealis ja mingit tainast all pole. Kas oskate aidata? |
|
Kopamees![]() Kokaõpilane 2010-01-11 12:36:09 |
Tere! Mõned aastad tagasi avastasin mingis ajakirjas ülihea pika poisi retsepti, kuid nüüdseks on see kaduma läinud. Kahjuks ei mäleta ka mis ajakirjaga tegu oli. Niipalju on meeles et teha tuli ta kahe kihilisena. šampinjonid ja sulatatud juust käisid kuidagi sinna vahele ja peale, mitte hakkliha segu hulka. Teine küsimus oleks veel: Millega sobiks asendada hatšapuri valmistamiseks vajaminevat SULUNGUNI juustu? Nimelt Rakvere kandi kaubanduskettides seda ei leidu. | |
Tiina![]() Abikokk 2010-01-11 19:44:22 |
kopamees:
Vene ajal, kui sulugunit siin üldse polnud saada, kasutas minu vanaema kodujuustu, lisas parasjagu soola ja lisaks ka tavalist riivitud juustu. Rootsis kasutasid Gruusia sõbrad pehmet fetakit. Teine küsimus oleks veel: Millega sobiks asendada hatšapuri valmistamiseks vajaminevat SULUNGUNI juustu? Nimelt Rakvere kandi kaubanduskettides seda ei leidu. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Kopamees![]() Kokaõpilane 2010-01-11 22:02:41 |
Tiina:
Tänud Tiinale! Proovin järgi.Kui nüüd veel keegi selle pikkpoisi retsepti ka kusagilt üles leiaks? kopamees:
Vene ajal, kui sulugunit siin üldse polnud saada, kasutas minu vanaema kodujuustu, lisas parasjagu soola ja lisaks ka tavalist riivitud juustu. Rootsis kasutasid Gruusia sõbrad pehmet fetakit.Teine küsimus oleks veel: Millega sobiks asendada hatšapuri valmistamiseks vajaminevat SULUNGUNI juustu? Nimelt Rakvere kandi kaubanduskettides seda ei leidu. |
|
Sasha![]() Abikokk 2010-01-12 10:16:51 |
Tiina:
Ma olen eelistanud sulugunit fetakiga pooleks, aga paar korda ka tavalise eesti vms juustu fetakiga pooleks pannud, tuleb ka täitsa OK.
Aga minu hatshapurid küpsevad pannil. kopamees:
Vene ajal, kui sulugunit siin üldse polnud saada, kasutas minu vanaema kodujuustu, lisas parasjagu soola ja lisaks ka tavalist riivitud juustu. Rootsis kasutasid Gruusia sõbrad pehmet fetakit.Teine küsimus oleks veel: Millega sobiks asendada hatšapuri valmistamiseks vajaminevat SULUNGUNI juustu? Nimelt Rakvere kandi kaubanduskettides seda ei leidu. |
|
<< < 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 > >> |