Otsid retsepti? Kui kuskilt ei saa, siis Nami-namist ikka saab :D

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-03-10 19:11:55
Kylli K:
Mina ei leia kunagi nähtud retsepti üles. Arvan, et tegemist oli mingi Lähis-Ida retseptiga. Seal olid röstiud pähklid ja seemned, mida siis sai joguri peal kasutada.
Magus dukkah-segu?

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kylli K
Kokaõpilane
2010-03-11 14:21:50
Pille:
Kylli K:
Mina ei leia kunagi nähtud retsepti üles. Arvan, et tegemist oli mingi Lähis-Ida retseptiga. Seal olid röstiud pähklid ja seemned, mida siis sai joguri peal kasutada.
Magus dukkah-segu?
Jah, just! Aitäh!
Pille
Nami-Nami peakokk
2010-08-24 09:16:59
No nii, nüüd vajan mina abi. David Green kirjutas sellise artikli venelaste olukorrast Eestis: Russian Minority Struggles In Post-Soviet Estonia ning kolmandas lõigus mainitakse "Eesti juustusuppi": The cobblestone streets of the capital burst with music and overflow with tourists. Performers are in European medieval clothing. Cafes proudly serve Estonian cheese soup. Sain kirja ühelt mu blogi lugejalt, kes tahaks hirmsasti retsepti saada. Ei mina ega Kristjan ei suutnud aga täna hommikul välja mõelda, mis supiga tegu on. Kas oskab keegi aidata supiga, mis a) on juustust, b) eestilik ja c) pealinna kohvikutes populaarne???

Blondie
Abikokk
2010-08-24 10:09:57
See on äkki vast kartuli-juustu püreesupp (seda pakutakse küll paljudes kohtades)?
Tziiki
Abikokk
2010-08-24 10:43:29
üks juustusupp, mis meil Tartus ühes pubis üsna popp on, tundub olevat lihtsalt vedelamat sorti juutukaste (pakun, et sisaldab koort, veidi jahu, erinevaid juuste-ka suitsujuustu...köögivilja ei tundu sea olevat, kui siis sibulat) rammus ja maitsev...serveeritakse krutoonidega

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Zapxpxau
Abikokk
2010-08-24 12:17:00
Olen küll Tallinnast kaugel, aga kas Merevaigust ei tehta mingit suppi?

Zap*

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-08-24 15:54:45
Pille:
Kasutaja TŠEBUREK 16.10.2003:
tere soovin tšeburek-i retsepti, äkki oskate aidata.
Pille: On olemas lausa kaks tšebureki retsepti: Tatari rasvapirukad 'Tšeburekid' ja Lihapirukad Aserbaidžaani moodi (Tšeburekid). Ehk sobivad?
Leena blogis on ka tore tšeburekkide retsept.

Aire1
Abikokk
2010-08-30 09:34:29
Kas kellelgi on žureki retsepti aga palun võimaluse korral eesti keelset, minu keele oskus on väga nulli lähedane. Käisin poolas puhkamas ja sõin seal žurekit, maitsev oli, vähemalt mulle maitses. Eile otsisin googlist ja leidsin ainult poolakeelseid, proovisin ka googli tõlget aga suht segaseks jäi. Tean ka seda, et piirkonniti tehakse neid erinevalt.
Tiramiiiisu
Kokaõpilane
2010-08-30 11:26:24
Aire1:
Kas kellelgi on žureki retsepti aga palun võimaluse korral eesti keelset, minu keele oskus on väga nulli lähedane. Käisin poolas puhkamas ja sõin seal žurekit, maitsev oli, vähemalt mulle maitses. Eile otsisin googlist ja leidsin ainult poolakeelseid, proovisin ka googli tõlget aga suht segaseks jäi. Tean ka seda, et piirkonniti tehakse neid erinevalt.
Leidsin internetist sellise retsepti, ehk sobib? :) Žurek vorstiga
Aire1
Abikokk
2010-08-30 11:39:03
Tänud Tiramiiiisu, proovin nädalavahetusel teha.
<< 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 >>