Phoca Kokaõpilane 2011-01-22 17:03:39 |
Pille:
Nu ikka üsna kindel olen, minumeelest oli veel siin paremalpool pildiribas pilt sellest supist, sojakaste peale niristatud, püreesupp oli. Kommentaarid olid ka olemas. Korra isegi tegin seda suppi, nii et unes ka seda näha ei saanud :) Ei oska mõelda ka, kus mujal ma seda näha oleks võinud, olin kindel, et siin ja siit esimesena otsisin ka.. Oehh
Täitsa usun, et suvikõrvitsaga supp ka hea on, aga pastinaak juba koju toodud sellel eesmärgil. Phoca:
Retseptikogus ühtegi suppi, mille koostises oleks pastinaak ja suitsujuust, ei ole. Kas oled kindel, et köögiviljaks oli pastinaak? Suitsujuustuga suppe on mitu, sh väga maitsev suvikõrvitsaga variant.Kunagi oli siin foorumis selline retsept - Pastinaagi-suitsujuustu supp - täpses sõnastuses võin eksida. Nüüd ei leia enam kuidagi, kas on maha võetud või ei oska otsida? |
|
Ilse Abikokk 2011-01-22 17:13:25 |
Phoca:
Äkki see sobib http://bounteous-bites-est.blogspot.com/2008/05/pastinaagisupp-suitsujuustu-ja.html
Nu ikka üsna kindel olen, minumeelest oli veel siin paremalpool pildiribas pilt sellest supist, sojakaste peale niristatud, püreesupp oli. Kommentaarid olid ka olemas. Korra isegi tegin seda suppi, nii et unes ka seda näha ei saanud :) Ei oska mõelda ka, kus mujal ma seda näha oleks võinud, olin kindel, et siin ja siit esimesena otsisin ka.. Oehh |
|
Phoca Kokaõpilane 2011-01-22 17:18:53 |
Ilsu:
Just, aitäh :)
Huvitav kas on võimalik, et Nami-namis miski link oli sellele lehele? Phoca:
Äkki see sobib http://bounteous-bites-est.blogspot.com/2008/05/pastinaagisupp-suitsujuustu-ja.htmlNu ikka üsna kindel olen, minumeelest oli veel siin paremalpool pildiribas pilt sellest supist, sojakaste peale niristatud, püreesupp oli. Kommentaarid olid ka olemas. Korra isegi tegin seda suppi, nii et unes ka seda näha ei saanud :) Ei oska mõelda ka, kus mujal ma seda näha oleks võinud, olin kindel, et siin ja siit esimesena otsisin ka.. Oehh |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-01-22 17:21:40 |
Phoca:
Parempoolses pildiribas kindlasti mitte, aga foorumis kuskil küll :D Tore, et saad suppi tegema hakata!!
Ilsu:
Just, aitäh :)
Huvitav kas on võimalik, et Nami-namis miski link oli sellele lehele?Phoca:
Äkki see sobib http://bounteous-bites-est.blogspot.com/2008/05/pastinaagisupp-suitsujuustu-ja.htmlNu ikka üsna kindel olen, minumeelest oli veel siin paremalpool pildiribas pilt sellest supist, sojakaste peale niristatud, püreesupp oli. Kommentaarid olid ka olemas. Korra isegi tegin seda suppi, nii et unes ka seda näha ei saanud :) Ei oska mõelda ka, kus mujal ma seda näha oleks võinud, olin kindel, et siin ja siit esimesena otsisin ka.. Oehh |
|
Inbetween Kokaõpilane 2011-02-26 16:49:52 |
Creppis on algusest peal olnud menüüs crepid kana-avokaadotäidisega. Kas sinna avokaadole lisatakse ka midagi, et ta kreemjam oleks või kuidas see asi käib? | |
Blondie Abikokk 2011-02-26 20:41:45 |
Inbetween:
Päris ainult puhtalt püreeritud küll ei ole minu meelest. Aga kana on marineeritud (pakun, et üks koostisosa on balsamico marineerimisel), see muudab üsna palju maitset. Creppis on algusest peal olnud menüüs crepid kana-avokaadotäidisega. Kas sinna avokaadole lisatakse ka midagi, et ta kreemjam oleks või kuidas see asi käib? |
|
Pisi-Pisi Abikokk 2011-03-14 21:28:09 |
Mul oleks vaja Charlotte tordi retsepti, mis idee poolest on kaussi laotud rullbiskviidi lõigud. Täpsemalt tahaksin ma teada saada, mis sinna lõikude vahele tuleks panna. Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab... |
|
Põrnikas Abikokk 2011-03-14 21:41:31 |
Pisi-Pisi:
löö nami-nami otsingusse sisse.. päris palju vastuseid tuleb :) Mul oleks vaja Charlotte tordi retsepti, mis idee poolest on kaussi laotud rullbiskviidi lõigud. Täpsemalt tahaksin ma teada saada, mis sinna lõikude vahele tuleks panna. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-03-15 08:04:30 |
Põrnikas:
Valik šarlotte :)
Pisi-Pisi:
löö nami-nami otsingusse sisse.. päris palju vastuseid tuleb :)Mul oleks vaja Charlotte tordi retsepti, mis idee poolest on kaussi laotud rullbiskviidi lõigud. Täpsemalt tahaksin ma teada saada, mis sinna lõikude vahele tuleks panna. |
|
Pisi-Pisi Abikokk 2011-03-15 10:22:26 |
Ma tänan :) Kusjuures mul ei andnud otsing midagi, ma otsisin küll "charlotte"-ga. "Šarloti" peale lihtsalt ei tulnud... Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab... |
|
<< < 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 > >> |