Otsid retsepti? Kui kuskilt ei saa, siis Nami-namist ikka saab :D

Annuzhka
Kokaõpilane
2010-10-10 22:52:38
Kas keegi siin teab ühe peediahautise/-kastme retsepti. Nimelt lapsepõlvest näletan, et ema tegi seda mõned korrad ja see oli nii imemaitsev. Panni peal tegi, kõrvale sõime kartulit. Sisse käis lisaks peedile veel kindlasti ka liha ja õun. Retsept pärines vist mingist ajakirjast Eesti Naine vms.

It´s all about seasoning!

Silx
Abikokk
2010-11-04 09:32:38
Heips, Kas kellelgi on mõnda head retsepti, mida annaks tortilla vahele keerata ja mis omaks endas kanafileed purustatud tomatites.. Mõtlesin improvissida, aga et siiski tegemist väike üritusega, siis tahaks miskit head ja kindlat. :) Tääänud!

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-11-04 09:41:23
Annuzhka:
Kas keegi siin teab ühe peediahautise/-kastme retsepti. Nimelt lapsepõlvest näletan, et ema tegi seda mõned korrad ja see oli nii imemaitsev. Panni peal tegi, kõrvale sõime kartulit. Sisse käis lisaks peedile veel kindlasti ka liha ja õun. Retsept pärines vist mingist ajakirjast Eesti Naine vms.
Mmm. Ei oska aidata, Annuzhka - kombinatsioon peet + õun annab hetkel tulemuseks vaid portsu salateid... :(
Silx:
Heips, Kas kellelgi on mõnda head retsepti, mida annaks tortilla vahele keerata ja mis omaks endas kanafileed purustatud tomatites.. Mõtlesin improvissida, aga et siiski tegemist väike üritusega, siis tahaks miskit head ja kindlat. :) Tääänud!
Tee hoopis neid tortiljakorvikesi, aga täidiseks tee mingi paksem tomati-kanahautis? :P

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-11-07 14:10:38
Minukiisu:
Kunagi lugesin kellegi blogist et kastutas lavaši struudli tegemiseks, aga enam ei leia kuidagi üles. Arvan et oli ikkagi eesti blogi. Kas keegi äkki mäletab?
Kas tuleb kellelegi tuttav ette? Ma suutsin vaid ühe leedukeelse blogipostituse leida, kus lavaššist on õunastruudel tehtud: Allikas: Tinginiai irgi verda...

Elis
Abikokk
2010-11-07 14:54:10
Minukiisu:
Kunagi lugesin kellegi blogist et kastutas lavaši struudli tegemiseks, aga enam ei leia kuidagi üles. Arvan et oli ikkagi eesti blogi. Kas keegi äkki mäletab?
Mina blogipostituse koha pealt ei oska aidata, pole silma torganud, aga Toit & Trend Mai-Juuni 2010 väljaandes on Valestruudel lavašiga täitsa olemas. Kui sul seda ajakirja kodus pole, siis võin selle retsepti siia üles ka kribada.
Pille
Nami-Nami peakokk
2010-11-07 15:07:49
Elis:
Minukiisu:
Mina blogipostituse koha pealt ei oska aidata, pole silma torganud, aga Toit&Trend Mai-Juuni 2010 väljaandes on Valestruudel lavašiga täitsa olemas. Kui sul seda ajakirja kodus pole, siis võin selle retsepti siia üles ka kribada.
Elis, võiksid retsepti jagada küll, aga nt lavašiteemas. Aga ErleS vastas juba sealsamas lavašiteemas, et Ragne blogis oli lavašistruudli retsept: lihtsusest pakatav peekoni-juustustruudel. Ilmselt seda retsepti Minukiisu otsiski?

Silx
Abikokk
2010-11-11 09:22:42
Kusagil sai mekkida sidrunikooki, mis võis olla a la muretaina põhjal, sidrunitäidisega ja beseega pealt.. Aga mälestus on veel sel juures, et täidisesse läks õige mitu sidrunit.. netist olen leidnud retsepti, kuhu täidisesse läeb vaevu sidrunikoor. Ons miskit sellist olemas üldse?

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Mannu
Kokaõpilane
2010-11-11 09:44:25
Silx:
Kusagil sai mekkida sidrunikooki, mis võis olla a la muretaina põhjal, sidrunitäidisega ja beseega pealt.. Aga mälestus on veel sel juures, et täidisesse läks õige mitu sidrunit.. netist olen leidnud retsepti, kuhu täidisesse läeb vaevu sidrunikoor. Ons miskit sellist olemas üldse?
Mina olen sidrunikreemiks kasutanud lemon curd´i siinse retsepti järgi. Tuleb väga mõnus magushapu täidis.
Liisi
Abikokk
2010-11-11 09:48:14
Silx:
Mul tuleb silme ette Suur Küpsetamisraamat, mille esikaanel on sidrunikook beseekattega. Retsepti saan õhtul kodus vaadata.

Liisi Blogi

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-11-11 09:53:01
Silx:
Siinsamas Nami-Namis on kaks beseekattega sidrunikoogi retsepti: Pisarakook (Tanni sidrunikook) (täidises 2 sidrunit) Sidrunitort beseekattega (veidi vähema sidruniga)

<< 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 >>