Pille Nami-Nami peakokk 2011-03-15 10:31:39 |
Pisi-Pisi:
Charlotte annab täpselt sama tulemuse, mul on nad otsingulahtris sünonüümina kirjas. Ju oli mingi täht liiast/puudu :)
Ma tänan :) Kusjuures mul ei andnud otsing midagi, ma otsisin küll "charlotte"-ga. "Šarloti" peale lihtsalt ei tulnud... |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-04-28 21:34:48 |
Viiner:
Kas keegi oskab Viinerit aidata? Pean tunnistama, et pole ei Safaris ega Diesel Bootsis kunagi käinud, vähemalt teadlikult mitte :D
Kunagi oli selline koht nagu Diesel Boots ja seal pakuti imemaitsvaid kanatiibu. Kas keegi oskaks aidata retseptiga, kuidas need valmistatud olid ning samuti kastmete retseptiga. Hirmsasti isutab. Mingi aeg sai neidsamu kanatiibu ka Safaris. Kes on miatsnud teab millest räägin :) |
|
Enely Abikokk 2011-04-29 01:00:45 |
Kas keegi teab mis tainas on maailmas väga levinud "corn dog´i" ümber?:) (ei mõtle otsest tõlget vaid äkki keegi oskab pakkuda taina koostisaineid) Ega söömisel pole jõudu vaja, lased aga hammastel naks-naks käia |
|
Zapxpxau Abikokk 2011-04-29 11:35:52 |
Enely:
Jahu, maisijahu, küpsetuspulber, muna, piim, maitseained.
Kas keegi teab mis tainas on maailmas väga levinud "corn dog´i" ümber?:) (ei mõtle otsest tõlget vaid äkki keegi oskab pakkuda taina koostisaineid) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-04-29 12:04:21 |
Zapxpxau:
Homesick Texas'e blogis on selline retsept.
Enely:
Jahu, maisijahu, küpsetuspulber, muna, piim, maitseained.Kas keegi teab mis tainas on maailmas väga levinud "corn dog´i" ümber?:) (ei mõtle otsest tõlget vaid äkki keegi oskab pakkuda taina koostisaineid) |
|
Laurentzius Abikokk 2011-04-30 22:20:46 |
Sõin F-hoones bruschettat bire juustu ja vürtsika rabarbrimoosiga, kas keegi teab kust taolist rabarberimoosi(tšatni) retsepti leida? | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-04-30 22:38:22 |
Laurentzius:
Ehk mõni neist?
Sõin F-hoones bruschettat bire juustu ja vürtsika rabarbrimoosiga, kas keegi teab kust taolist rabarberimoosi(tšatni) retsepti leida? |
|
Laurentzius Abikokk 2011-04-30 23:05:00 |
Pille:
Aitäh:)
Laurentzius:
Ehk mõni neist?Sõin F-hoones bruschettat bire juustu ja vürtsika rabarbrimoosiga, kas keegi teab kust taolist rabarberimoosi(tšatni) retsepti leida? |
|
Kätrin Abikokk 2011-05-30 19:48:51 |
Kas kellelgi on käepärast ajakirja Diivan (märtsi või aprilli number), kus oli sees jutuke Viru Keskuse Morest ja jagati nende kardemoni-saiakeste retsepti? Hirmsasti tahaks neid. | |
ErleS Abikokk 2011-05-30 20:41:37 |
Kätrin:
Neist saiakestest on juttu Jaanikaanti blogis ja ka siin samas pärmitaigna teemas :) Kas kellelgi on käepärast ajakirja Diivan (märtsi või aprilli number), kus oli sees jutuke Viru Keskuse Morest ja jagati nende kardemoni-saiakeste retsepti? Hirmsasti tahaks neid. |
|
<< < 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 > >> |