Otsid retsepti? Kui kuskilt ei saa, siis Nami-namist ikka saab :D

Netcat
Abikokk
2011-10-26 16:26:09
Tulikiisu:
Mina otsin ühte retsepti. see retsept oli selver.ee üleval. ja läksin seda sinna otsima ja pidin pikali kukkuma kui avastasin et nad on kaotanud kõik vanad retseptid. :( Yhe retsepti õnneks olin üles kirjutanud. aga teist ei ole. Nimelt otsin sokolaadi.maapähklivõi ja soolapähklitega küpsiste retsepti. sinna sisse käis soolanepähklikreem sokolaadi ja soolapähkleid.
Kui miski on korra Internetis olnud, ega seda nii lihtne ära kaotada ei olegi: http://web.archive.org/web/20070622190828/http://www.selver.ee/?id=2741

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-10-26 17:08:21
Netcat:
Tulikiisu:
Mina otsin ühte retsepti. see retsept oli selver.ee üleval. ja läksin seda sinna otsima ja pidin pikali kukkuma kui avastasin et nad on kaotanud kõik vanad retseptid. :( Yhe retsepti õnneks olin üles kirjutanud. aga teist ei ole. Nimelt otsin sokolaadi.maapähklivõi ja soolapähklitega küpsiste retsepti. sinna sisse käis soolanepähklikreem sokolaadi ja soolapähkleid.
Kui miski on korra Internetis olnud, ega seda nii lihtne ära kaotada ei olegi: http://web.archive.org/web/20070622190828/http://www.selver.ee/?id=2741
Netcat, ma teen copy-paste, sest mulle endale hetkeks tundus, et see link enam ei tööta (kannatamatu olin, noh :)) Maapähklivõi-shokolaadiküpsised 300 g tumedat shokolaadi (Kalev) 100 g valget shokolaadi (Kalev) 1 dl fariinisuhkrut 85 g võid 100 g maapähklivõid (Woodmans) 1 muna 1 tl vanillisuhkrut 1 ½ dl jahu 1 tl küpsetuspulbrit 100 g röstitud ja soolatud maapähkleid Kuumuta ahi 180 kraadini. Tükelda 200 g tumedat shokolaadi. Tee sama ka valge shokolaadiga. Tükelda ülejäänud tume shokolaad kastrulisse ja sulata kuumaveevannis. Lisa suhkur, pehme või, maapähklivõi ja muna. Sega ühtlaseks massiks ja tõsta tulelt. Sega omavahel jahu, vanillisuhkur ja küpsetuspulber. Lisa shokolaadisegusse. Sega juurde ka tükeldatud shokolaadid ja pähklid. Tõsta supilusikaga küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile 12 pätsikest, vajuta veidi laiali ja jäta küpsemisruumi. Küpseta 10-12 minutit. Esialgu võivad küpsised jätta endast mulje, et nad on veidi vähe küpsenud. Sellised nad olema peavadki - servadest krõbedad ja seest pehmed. Jahuta küpsetusplaadil 5 minutit.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Tulikiisu
Kokaõpilane
2011-10-27 14:54:57
:) aitäh aitäh :)
Netcat
Abikokk
2011-11-03 16:19:20
Mul oleks vaja 1 l maitsestamata jogurtit (BB eile) kähku ja lihtsalt millekski kauamängivamaks konverteerida, soovitavalt ilma liigse lisainvesteeringuta. Eelistaks midagi koogilaadset. Olemas on näiteks õunad. Kas keegi teab mõnd õunakoogi retsepti, kuhu läheb võimalikult palju jogurtit sisse? Muffiniretsepte palun mitte soovitada, mingis meeltesegaduses soetasin endale ainult 6 auguga muffinipanni...

Silx
Abikokk
2011-11-03 16:25:19
Netcat:
Mul oleks vaja 1 l maitsestamata jogurtit (BB eile) kähku ja lihtsalt millekski kauamängivamaks konverteerida, soovitavalt ilma liigse lisainvesteeringuta. Eelistaks midagi koogilaadset. Olemas on näiteks õunad. Kas keegi teab mõnd õunakoogi retsepti, kuhu läheb võimalikult palju jogurtit sisse? Muffiniretsepte palun mitte soovitada, mingis meeltesegaduses soetasin endale ainult 6 auguga muffinipanni...
üks variant on teha pannkooke :)

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-11-03 16:28:22
Silx:
Netcat:
üks variant on teha pannkooke :)
No selle koogi sisse võiks vabalt 3 dl panna keefiri asemel.

Petu
Abikokk
2011-11-03 16:55:07
Pannkoogid aitavad tihti välja ja on mõnikord täitsa huvitavad, mina tegin ükskord neid. Kuna mul oli suht lahja jogurt, siis ma petti ei pannud ja mängisin, et täispiima jogurti ja peti segu ongi enamvähem see lahja jogurt. Siia lähevad õunad ka ära ;) ja ma usun, et, kui vahtrasiirupit ei ole, ei ole ka hullu, võib teha ise suhkrusiiirupi pruunist suhkrust või hoopis mett panna.

http://www.facebook.com/peeter.raudvere

Pisi-Pisi
Abikokk
2011-11-14 16:54:27
Mul on üks eile mahalöödud kana, mis oleks vaja kuidagi toiduks teha. Mõtlesin teha mingit ahjus hautatud kana, et ta vintske ei jääks. Tegu on tavalise sinise munakanaga, mitte lihava broileriga. Aga ma ei oskagi niimoodi otsida, et välja tuleks see, mida ma mõtlen. Kas koorekaste võiks hea olla (või täpsemalt, kuidas seda teha?), ma mõned aastad tagasi sain Troikas mingit rooga, mis oli jubehea, aga ma rohkem ei mäleta, kui et oli taignakatte all koorekaste...

Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab...

Netcat
Abikokk
2011-11-14 17:09:31
Pisi-Pisi:
Mul on üks eile mahalöödud kana, mis oleks vaja kuidagi toiduks teha. Mõtlesin teha mingit ahjus hautatud kana, et ta vintske ei jääks. Tegu on tavalise sinise munakanaga, mitte lihava broileriga. Aga ma ei oskagi niimoodi otsida, et välja tuleks see, mida ma mõtlen. Kas koorekaste võiks hea olla (või täpsemalt, kuidas seda teha?), ma mõned aastad tagasi sain Troikas mingit rooga, mis oli jubehea, aga ma rohkem ei mäleta, kui et oli taignakatte all koorekaste...
Kui mina mõtlen vintske kana peale, siis mulle tuleb esimesena pähe kana-klimbisupp.

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-11-14 17:12:44
Netcat:
Pisi-Pisi:
Kui mina mõtlen vintske kana peale, siis mulle tuleb esimesena pähe kana-klimbisupp.
Just, supikanast tee ikka suppi. Kuna me neljast kanast muneb juba mitmendat nädalat vaid üks, siis me siin mõtleme kolme kana sümfoonia peale. Orpingtonid on õnneks muna-lihakanad, nii et sobiks ka hautiseks või praeks :D :D

<< 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 >>