Mandalijev

Postitusi: 8

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2013-04-07 14:50:21
Tõesti, suure tõenäosusega oli pakutud suurepärane valgehallitusjuust just Luke Farmist pärit. Väga tubli töö! Valgehallitusjuustu tootmine on teatavasti tõeliste proffide töö. Seda tüüpi juustu tootmine nõuab väga suurt kompetentsi ning korralikke investeeringuid püsivalt kõrge kvaliteedistandardi tagamiseks- kui valgehallitusjuustu tootmisprotsessis midagi untsu läheb, võivad tulemused olla sõna otseses mõttes katastroofilised. See on kõva sõna, et meil Eestis ka on sellised kõvad tegijad olemas.
2013-04-04 03:03:25
Tänud,Pille! Bretit tean muidugi ja tean, et seda saab ka poest aga pole seda aastaid tõesti proovinud ning tookord, aastaid tagasi, see mulle erilist muljet tõesti ei jätnud. Siit ka ilmselt teatud skeptilisuse alge :). Aga tookord võis tõesti tegu olla algusaja katsetustega ja vahepeal on aeg muidugi tublisti edasi läinud ja ilmselt areng toimunud. Ostsin täna Su postituse peale Prismast mitut sorti Bretit kohe prooviks. Kui see on sobilik siis muidugi annan meeleldi tagasisidet võrdluses siin teema all varem kirjeldatud kogemusega. Ette ruttavalt võib aga öelda, et kardetavasti on veelgi erinevaid tublisid tegijaid- juustutootjaid- Eestis, keda Sa, Pille, ei nimetanud ja kelle toodang meie tuntud restoranide laual on. Seega, kui keegi oskab veel mõnda peale Pille poolt juba mainitute nimetada, siis oleks see kahtlemata huvitav info.
2013-04-01 02:12:59
Võrratud Eesti juustud! Kas keegi ehk teab, kust neid saada? Mõnele lugejale võib see teema tekitada parajat naerupahvakut (siinkirjutajale sealjuures), mõni arvab ehk seda ka tõsimeeli, et "Eesti juust" ongi võrratu. Ei maksa seda eelnevat segi ajada Eesti, sh Eesti kokanduse patriotismi puudumisega (sest mulle meeldib Eesti köök) aga juustumaailmas meil midagi silmapaistvat küll välja pakkuda pole olnud. Aga eks see ole muidugi maitse asi. Seda enam oli minu jaoks tõeline positiivne šokk Ammende Villas Eesti juustuvalikut tellides. Olen harjunud, et Eestis toodetud juust maitseb enam vähem ikka nii nagu "Eesti juust". Ainult hind ja pakend on erinev. Seda üllatavam oli, et kusagil Eestis tehakse selliseid juuste, mis ei pane meid minu ja ka meie väliskülaliste silmis küll kuidagi häbenema. Pigem vastupidi- oli uskumatu maitseelamus. Kahjuks ei ole ma midagi sellist kaubandusvõrgus märganud aga restoranides liigub see kraam. Ammende Villas pakuti seda "Eesti talude juustud" nimelises paketis aga mu proua teadis rääkida, et oli midagi sarnast ka mingis Tallinna restoranis saanud. Kahjuks ei osanud kelner öelda täpselt, kus selliseid asju toodetakse. Kas keegi siinsest foorumist ehk teab? Oleksin kohe huviline/ potentsiaalne püsiklient:).
2010-04-25 15:01:58
minu kiidusõnad kahele SPA restoranile: Meresuu Narva- Jõesuus ning Toila SPA. Esimene pürgib vist veidi selliseks elitaarseks kohaks ja menüü ka vastav. Teise puhul sattusin sinna kui olid vene köögi päevad ja vastav erimenüü. Toit maitses mõlemas suurepäraselt aga Toila SPA restoran tundus lisaks ka Harjumaalt tulnule väga soodne.
2010-04-24 13:11:34
Kui Zürichis rohkem aega ja mõte midagi tõeliselt erilist nautida siis soovitan sellist kohta-> http://www.libanesisch.ch . Mõni aasta tagasi oli muidugi seis selline et sisse sai ainult ette broneerimisega, koht oli ülipopulaarne. Ainus häda ehk selles et ta pole päris turismipiirkonnas vaid kilomeeter- paar eemal. Teisalt on see piirkond kohalikele tuntud kui põhiline ööelu piirkond nii et põnevust peaks seal piirkonnas olema ka ilma restoranita.