Pille![]() Nami-Nami peakokk 2008-05-25 20:11:39 |
Maris:
Maris, mina ise pole kodus teinud. Aga üsna põhjalik seletus heade croissant-sarvesaiade tegemisest on saadaval siin (Kanada toidublogi, muide :) )
Tere! Kas keegi on proovinud ise kodus croissante valmistada? Seda päris ehtsat, õhulist ja suussulavat. Ma olen korra proovinud, ei tulnud hästi välja, aga see mõte ikkagi saadab mind juba päris pikalt. Tänud vastuste eest! |
|
Metsvaarikas![]() Abikokk 2008-06-17 07:28:43 |
Kas keegi oskab soovitada saia või kuklite retsepti, mis ei oleks magusad, säiliks paar-kolm päeva pehmed ja sisaldaks suvikõrvitsat ning ainult ühte sorti jahu? Vaja oleks laupäeval maale kaasa võtta, midagi kuhu vahele saaks võileivamaterjali laduda ja viimane võimalus küpsetamiseks on neljapäev. Üks suvikõrvits nukralt vedeleb külmkapis. Kodustest retseptiraamatutest leidsin vaid kaneeliga variandi, mis minu puhul on välistatud. | |
Vandiste![]() Abikokk 2008-06-17 10:37:04 |
Ma arvan, et sa võiksid proovida kõrvitsasaia retsepti järgi. Asenda seal kõrvits suvikõrvitsaga ning vähenda suhkru kogust. Seda saia tegin alles eelmise nädala lõpus ning seisab mõnusalt pehme paar päeva. Minu arust teeb just kõrvits selle pehmeks, ehk annab suvikõrvits sama efekti. | |
Maris![]() Abikokk 2008-06-18 12:47:07 |
Vandiste, Minulgi on hea meel selle kõrvitsasaia retsepti üle. Olen ise proovinud teha, aga ma ei ole vahekordi õigeks saanud. Kavatsen selle retsepti meelde jätta, et suve teises pooles katsetada. | |
Merilin![]() Abikokk 2008-06-18 12:50:54 |
See suvikõrvitsasai on näiteks korduvalt õnnestunud :)
![]() ![]() Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Metsvaarikas![]() Abikokk 2008-06-19 07:52:29 |
Suured tänud, Thredahlia! Üritan õhtul küpsetamise ette võtta. Eks ma annan nädala pärast, kui olen taas interneti ääres, teada kuidas välja kukkus. | |
Spiidi![]() Abikokk 2008-06-20 10:58:50 |
Ma olen viimastel nädalatel lausa igapäevane Nami-Nami lugeja, kuid sõna pole veel palju võtnud :) Nüüd tekkis soov teha laupäeva hommikuks mõnus kiire quiche. Millised on teie lemmik-quiched? Pange link retseptile ka, siis ma saan valida :) | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2008-06-20 11:38:36 |
Spiidi:
Rõõm kuulda!! :D
Ma olen viimastel nädalatel lausa igapäevane Nami-Nami lugeja, kuid sõna pole veel palju võtnud :) Spiidi:
Ma tekitasin nende quiche-pirukate jaoks eraldi teema - vt siia.
Nüüd tekkis soov teha laupäeva hommikuks mõnus kiire quiche. Millised on teie lemmik-quiched? Pange link retseptile ka, siis ma saan valida :) |
|
Krissu1990![]() Kokaõpilane 2008-06-26 23:25:18 |
Kas keegi on kunagi ise proovinud teha kuivatatud puuvilju/pähkleid jogurtis. Teate küll, nagu Kalevil on näiteks rosin jogurtis. PILT ka, et asi natuke selgem oleks. Kas neid üldse saab niimoodi koduselt teha? Või on tegemist lisaainetest pungil produktiga, mis ei saa koduselt ja ilma paksendajata tehes kunagi päris "see" olema? | |
Evelin![]() Kokaõpilane 2008-06-27 11:43:03 |
Krissu1990:
nende koostises on vist mingi jogurtipulber? sellega oleks natuke probleeme... Kas keegi on kunagi ise proovinud teha kuivatatud puuvilju/pähkleid jogurtis. Teate küll, nagu Kalevil on näiteks rosin jogurtis. PILT ka, et asi natuke selgem oleks. Kas neid üldse saab niimoodi koduselt teha? Või on tegemist lisaainetest pungil produktiga, mis ei saa koduselt ja ilma paksendajata tehes kunagi päris "see" olema? Bounteous bites- minu köök on siinsamas! |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |