Krissu![]() Kokaõpilane 2008-02-05 17:51:49 |
Ülimalt lux, kui viitsid spetsiaalselt otsida. Ma enne nõu küsimist guugeldasin Matilda cafe ja sellega seonduva risti põiki läbi, kuid seda, mida vaja, ikkagi ei leidnud. Leidsin mitmeid muid retsepte, kuid mitte just seda... | |
Katrin![]() Kokaõpilane 2008-02-06 13:00:33 |
Aitäh, Pille! Ma ise mõtlesin, et prooviks lihtsalt halvaa, marmelaadi ja vahustatud vahukoore kokku segada (võibolla ka kohupiima). Sarnaselt nagu Halvaa-maasikatordi täidis. Ei tahaks üldse võid lisada kuna halvaa niigi rasvane (milleks võid sinna vaja on?). Aitäh | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2008-02-10 18:42:41 |
katrin:
Katrin, arvan, et või aitab siduda seda kõike. Käisin ja degusteerisin :) seda Olümpia halvaakooki täna. Minu jaoks on kõik halvaakoogid liiga magusad ja see polnud sugugi teistsugune. Aga väga abivalmis teenindaja helistas kohe kööki ja informeeris mind, et põhi on liivatainast ning peal on segu halvaast, hapukoorest, võist, rosinatest ja marmelaadikommidest. Lisaks pakkus ta abivalmilt, et see halvaa võib olla erinev, kuna ta on sellist kena pruuni tooni ja mitte hallikas, nagu poes müüdavad halvaad..
Koguseid kokk muidugi ei jaganud, aga nüüd Sa vähemalt tead, et seal on halvaa ja hapukoor (ja lähim retsept, mida ma praegu Sulle pakkuda saan, on see Angeelika Kangi oma).
Ma ise mõtlesin, et prooviks lihtsalt halvaa, marmelaadi ja vahustatud vahukoore kokku segada (võibolla ka kohupiima). Sarnaselt nagu Halvaa-maasikatordi täidis. Ei tahaks üldse võid lisada kuna halvaa niigi rasvane (milleks võid sinna vaja on?). Aitäh |
|
Minusse![]() Kokaõpilane 2008-02-24 19:30:12 |
Kunagi pakuti sellises kohas nagu Wimbeldon (vabaduse väljakul) kanafileed koos maitsva kastmega. Praegu pakutakse sarnast kastet ka Pätriku pubides kanasalati kõrvale. Ma täpselt ei tea, aga see võib olla mingilaadne majoneesikaste, äkki koos karriga? Äkki te oskaks pakkuda mõnda head majoneesikastet (näiteks karriga), mis sobiks hästi kanaga kokku :) ? | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2008-02-26 11:35:15 |
minusse:
Minusse, vaatasin, et neil on menüüs "Soe kanasalat tortillaga" - ilmselt pead seda silmas? Kuniks me seda kastmemüsteeriumi lahendame, proovi neid:
maitsestatud majonees
erinevad dipikastmed
kroonikana (vt kastme osa)
Kunagi pakuti sellises kohas nagu Wimbeldon (vabaduse väljakul) kanafileed koos maitsva kastmega. Praegu pakutakse sarnast kastet ka Pätriku pubides kanasalati kõrvale. Ma täpselt ei tea, aga see võib olla mingilaadne majoneesikaste, äkki koos karriga? Äkki te oskaks pakkuda mõnda head majoneesikastet (näiteks karriga), mis sobiks hästi kanaga kokku :) ? |
|
Marit![]() Abikokk 2008-02-27 15:34:05 |
Tere Pille! minul oleks selline retsepti soov, nagu seda on musimops, poes müüakse seda saiaksete letis, nt. kaubamajas, selverites ja osades prismades. tundub, et see saiake on pärmitainast, jube hea tainas on, siis peal on kohupiimasegu pooleks ploomimoosiga ja natuke puru kah peal, minu meelest imemaitsvad, kuid vaid oskaks ka ise selliseid teha. | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2008-02-28 14:29:37 |
marit:
Marit, ma pole kordagi seda musimopsi näinud, aga hoian silmad lahti!!
Tere Pille! minul oleks selline retsepti soov, nagu seda on musimops, poes müüakse seda saiaksete letis, nt. kaubamajas, selverites ja osades prismades. tundub, et see saiake on pärmitainast, jube hea tainas on, siis peal on kohupiimasegu pooleks ploomimoosiga ja natuke puru kah peal, minu meelest imemaitsvad, kuid vaid oskaks ka ise selliseid teha. |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2008-03-13 10:22:03 |
Pille:
Käisin eile Matilda kohvikus seda Pavlova kooki lähemalt uurimas :D Kuigi erinevaid Matilda kohviku retsepte on mitmes kohas avaldatud, siis seda Pavlova oma mitte (nii et pole ime, et me guugeldamised tulemusi ei andnud :) )
Krissu:
Tigu koogid tulevad tõesti vist enamuses Matildast, ise olen Matildas vaid korra kohvitanud :( Mul on hetkel välja pakkuda järgmised Pavlova koogid: briti kokandusguru Delia Smithi pavlova; ühe mu lemmiku, Nigella Lawsoni pavlova ning Kaalujälgijate pavlova. Kui teha ainult munavalge ja suhkruga besee (Delia variant), siis tuleb selline rabe ja läbinisti kuiv beseekook. Kui teha munavalge, suhkru ja vähese äädikaga (Nigella variant), siis tuleb seest veidi pehmem ja vintskem (heas mõttes). Mulle justkui meenub, et see Matilda Pavlova retsept on kuskil ajakirjas olnud - nädalavahetusel lappan..
Ja Thredahlia tegi ka hiljuti Pavlova kooki - võid sealt ka nippe lugeda.Mulle niiiiiii maitseb Matilda kohviku Pavlova kook. Laimi ja granaatõunaga, super!!!! Tigu vinoteek pakub seda ka. Olen otsinud küll Pavlova retsepte siit- ja sealtpoolt kuid seda õiget pole ikka leidnud :( Pille, äkki aitad? ![]() |
|
Kripka![]() Kokaõpilane 2008-03-13 12:31:53 |
infoks niipalju, et matilda kohviku pavlovat saab osta ka stockmannist ja eile just nägin, et see on praegu soodushinnaga ;) - see on ka minu vaieldamatu lemmik! :) | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2008-03-24 17:16:59 |
Krissu:
Krissu, Sulle võib huvi pakkuda see kollektiivne Pavlova-küpsetamise üritus!
Mulle niiiiiii maitseb Matilda kohviku Pavlova kook. Laimi ja granaatõunaga, super!!!! Tigu vinoteek pakub seda ka. Olen otsinud küll Pavlova retsepte siit- ja sealtpoolt kuid seda õiget pole ikka leidnud :( Pille, äkki aitad? Marit:
Marit, nägin midagi mopsi-nimelist (või oli see nüüd musi-nimeline?) Pirita Selveris, aga see ei olnud kindlasti mitte ploomimoosiga, vaid hoopis viilutatud maasikatega. Ühtegi musimopsi pole veel saialetis kohanud :(
Tere Pille! minul oleks selline retsepti soov, nagu seda on musimops, poes müüakse seda saiaksete letis, nt. kaubamajas, selverites ja osades prismades. tundub, et see saiake on pärmitainast, jube hea tainas on, siis peal on kohupiimasegu pooleks ploomimoosiga ja natuke puru kah peal, minu meelest imemaitsvad, kuid vaid oskaks ka ise selliseid teha. |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |