Tiitel: Kokaõpilane
2009-02-18 21:17:51 |
Aitäh! Loodan, et õnnestub :) |
2008-08-21 21:58:44 |
Avanes endalgi võimalus seda kohta teist korda külastada ja no tõesti.... latt oli ikka madalale lastud. Teenindus oli aeglane, toit totaalselt mage ja maitsetu. Täpselt sama jäi mullegi silma, et alguses tervitati, pärast "kena õhtut" ei soovinud keegi. Pigem lamati klientidele mõeldud diivanites jne jne. Rääkides toidust, siis maitsetud olid nii liha kui kalaroad. Kuna seltskond oli suur, siis lauale toodavat oli palju, kuid rahule ei jäänud pea' keegi.... Kahju iseenesest, sinna on suuri investeeringuid tehtud, hea kokk vist eelarvesse enam ei mahtunud. |
2008-05-21 14:51:00 |
Ma olen ka päris mitu korda sinna sattunud, kuid algusaegadel oli see koht kuidagi armsam. Nüüd on seal vene rahvusest personal, kes no niii tapvalt vigases eesti keeles tahvlile päevamenüü kritseldab, et ma kahetsen, et tookord nähtust pilti ei teinud. Kuid kustumatu mälestuna on mul ikka meeles tol päeval pakutud ganaklimppisup ja kögiviljelaazaanjee. Samuti ei tehta toidu mikrolaineahjus soojendamisest erilist saladust, see käib kohe tellimisletis ja soojendusseansi lõppu tähistav kõll käib üle saali. Toitudel iseenesest midagi viga pole ja lõunasöögiks sobib koht päris hästi. Quichide ja kookide valik on ka alati rikkalik olnud. Mulle meeldib ka päevasupi variant, kus katlast saab ise tõsta ja ürdivõi leiba kõrvale meisterdada. Õhtune klaverimuusika on tõesti väga mõnus, kuid viimasel ajal pole siis sinna sattunud. Kunagi peale õhtuseid loenguid ülikoolis oli aga väga chill. Teendinduskultuuri puudujääke olen ka mina täheldanud. Lõunaeined mulle ja mu kaaslasele toodi erinevatel aegadel. Kui kaaslane küsis, kas pasta peale parmesani ka saaks, vastati jah, aga ei toodud (vist seetõttu, et ta otse ei kamandanud: "too juustu!"). Kui ükskord külma ilmaga tahtsin lattet natuke kuumema piimaga kui see tavaliselt käib, siis rullitati silmi üles-alla ja ikka ei tehtud....ja veel ja veel selliseid väiksemaid asju... |
2008-05-21 14:32:48 |
La Fleuris olen ka ühe korra kohvitanud ja koogitanud, kuna mul ka TLÜ'sse tihedamalt asja. Ükskord ei suutnud koogikiusatusele vastupanna ja külastasin nimetatud kohvikut. Mulle jättis nii igava mulje. See flegmaatline noormees teenindas küll vilkalt, kuid ega mingit sisemist särtsu selles kohas küll pole. Istusin ükski ja pidin kiiremini sööma-jooma, et igav ei oleks....:rolleyes: Kohv ja kook polnud ka teab mis kõvemat sorti trump. Võib-olla trehvas mulle nigel valik, kuid tagasi mind see koht ei kutsu, kuigi hinnatase oli väga ok ning seda ka menüüs olevatel tugevamatel toitudel. |
2008-05-20 12:23:35 |
Minu meelest Silkis käimise muljet mõjutab oluliselt see, kes ümbrusesse istuma trehvavad. Seal saal kohe eriti kajab ja kui mõni isegi väike laudkond ei oska end normaalselt ülal pidada, siis sa kindlasti kuuled seda. Teenindus on suht kiire ja korralik, nii et seda pole vaja peljata. Kui sushi ja Jaapani köögi poolelt üldiselt restorane võrrelda, siis House/Sushihouse on mulle parema (maitse)elamuse pakkunud. |