Postitusi: 13
Tiitel: Kokaõpilane
2008-04-29 19:39:50 |
kas keegi teab inimest, kellele meeldiks (ja kel oleks muidugi vastavad oskused ja kogemus) küpsetada seltskondliku ürituse raames terve lammas? ei pea olema proffkokk mõnest peenest firmast. :) |
2008-04-14 22:55:11 |
minu arvates saab Eestis väga head oliiviõli osta paraku ainult Stockmannist: salatite jaoks kasutan IO extra virgin oliiviõli, mille kohta öeldakse järgmist (ing keeles, ei jaksa praegu tõlkida :) ): [1quote]The result is an especially fruity, smooth, light green, medium-bitter, spicy and somewhat sweet oil, with the aroma of green apples, recently cut grass and hints of banana, almond and tomato, accompanied by a minimal acidity level of 0,1o.[/quote] muu toidu jaoks kasutan Cosecha oliiviõli, mõlemad on hispaania omad. Stockmannis on müügil ka paar eriti head itaalia õli, neid on vist suht väikestes kogustes, vahepeal on otsas. |
2008-04-09 21:29:04 |
Tiina:
kas sügavkülma panete püreestatud kõrvitsat ilma maitsestamata? ja maitse jääb ok, ei lähe vesiseks?
olen teinud lasanjet püreestatud kõrvitsast - üks kiht kõrvitsat, teine tomatikastet soja hakkmassiga. sobib hästi taimetoitlastele.Kõrvitsaga on asjalood nii, et teda on kas kole palju või pole teda üldse. Mul hetkel ei ole üldse. Aga siis kui oli, tegin järgmisi kõrvitsakooke ja kõik olid õnnelikud! Selleks et kooke kogu aeg nautida, keetsin ja püreestasin kohe kõik oma kõrvitsavarud ja panin kuumutatud purki ja külmkappi. Sealt oli siis hea võtta, kui parasjagu kõrvitsakoogiisu tuli. |
2008-04-08 11:41:57 |
kõrvitsamehu oli jube hea! suurtes 3-liitristes purkides... |
2008-04-07 15:25:27 |
karulauk on küll kaitse all, aga kui vene tädikesed seda turul müüvad, siis on kahju seda eriti tervislikku taime letile lebama jätta. eelmisel aastal ei jõudnud seda niisama leiva peal ära süüa ja tegin katse-eksitus meetodil pestoks, et väärtuslik kraam raisku ei läheks. mõnus tuli - niisama leiva/saia peale määrimiseks ja pasta kastmeks. |