Kaisa

Postitusi: 2

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2008-11-19 22:39:07
Tere, iga kord kui satun Tallinnasse, pean lihtsalt käima spiritist läbi, kuna mulle maitseb väga nende piimašokolaadi-mandlikook. Äkki keegi oskab arvata, kuidas taolist võiks ise valmistada?
2008-11-15 00:28:09
Tere! Ei ole küll varem nami-namis sõna võtnud, aga ehk ikka annate nõu. Nimelt, olen küll palju häid kooke ja muid küpsetisi valmistanud, kuid muffinitega olen algaja. Olen nüü kaks korda järjest küpsetanud mustikamuffineid, esimese korra retsepti ei saa, aga teine kord http://evakook.blogspot.com/2008/03/mustikamuffinid.html järgi, kuigi munad vahustasin. Mureks on, et esimene kord vajusid kõik mustikad täiesti põhja ja arvasin, et sellest on tingitud muffini põhja vesisus, sellel korral aga jäid nad ka puntrasse, kuigi peaaegu keskele, mitte põhja. aga põhi oli ikkagi märg, kui muffinid vormist välja võtsin. Kasutasin ka muffinipaberit. Lisaks, ei saa öelda, et see vesisus on väga rasvane. Mida soovitate teha?