Pille Nami-Nami peakokk 2015-03-03 16:33:37 |
Pille:
Selle eriti uhke ja maitsva auhinna saab endale siis tänavuse tordivõistluse võitja, pohla-kodujuustutordi autor Frieda ehk tartlanna Sille Vadi. Palju õnne, armas Frieda!
Muide, see on KOLMAS kord, kui Frieda tordivõistluse magusa kategooria võidab! :D Vaata ka Frieda blogi ning tema blogi Fb-lehekülge.
Parima magusa tordi meistrile on auhinnaks 50-eurone kinkekaart Tallinnas asuvalt Seikluskohvik.ee'lt. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2015-03-03 16:46:43 |
Parima soolase tordi (suitsulamba-toorjuustutort jõhvikaželeekihiga) autor - ehk Lumetydruk - läheb koos kaaslasega sööma kolmekäigulist lõunasööki Nordic Hotel Forumi restoranis Monaco. Palju õnne, Lumetydruk!!! | |
Pille Nami-Nami peakokk 2015-03-03 17:23:41 |
Traditsiooniliselt on Nami-Nami isamaaliste tortide võistlusel auhinnaks erinevad toredad kokaraamatud.
[1quote]Lisaks saab parima soolase tordi autor endale Juustukuningate mullu ilmunud imetoreda raamatu:
[/quote]
Selle juustusõbra unistuste raamatu saab endale siis Lumetydruk - palju õnne!
Pille:
Kirjastus Varraku kuus raamatut jagavad omavahel sõbralikult ära Frieda, Alinatop, Maarja Saarelt, OlgaKa, Aniitram - ja m.a.a.r.j.a :) Nimelt meeldis mulle väga-väga m.a.a.r.j.a. lihtne ja geniaalne küpsisetort "Rahvuslik malelaud" (võistlustöö nr 8, foto all), et kasutan žürii esinaise õigust üks auhinnaraamat talle anda :)
Kuna ma ei tea, millised raamatud teil kodus raamaturiiulis juba olemas on ja millised mitte, siis palun andke siinsamas teada, millist raamatut eelistate - Gordon Ramsay uusimat raamatut on mul kolm tükki, Evelin Ilvese mullu detsembris ilmunud leivaraamatut samuti kolm tükki. Siis saab juba meili teel kokku leppida, kuidas kingitused teieni jõuaksid.
Kirjastus Varrak annab lausa 6 auhinnaraamatut - 3 eksemplari Evelin Ilvese uut leivaraamatut "LEIB. Ilo & vägi. BREAD. The Beauty & the Might" ning 3 eksemplari Gordon Ramsay "Tervisetoidud". |
|
OlgaKa Abikokk 2015-03-03 17:29:56 |
Pille:
Aitäh Pille, järgmisel aastal ikka jälle ;) Mulle palun G.Ramsay raamat :) Kuna ma ei tea, millised raamatud teil kodus raamaturiiulis juba olemas on ja millised mitte, siis palun andke siinsamas teada, millist raamatut eelistate - Gordon Ramsay uusimat raamatut on mul kolm tükki, Evelin Ilvese mullu detsembris ilmunud leivaraamatut samuti kolm tükki. Siis saab juba meili teel kokku leppida, kuidas kingitused teieni jõuaksid. Andmisrõõm on kõige suurem rõõm! Kaju Köök |
|
Martiina Abikokk 2015-03-03 17:38:26 |
Suur suur aitäh taaskordse toreda võistluse eest ja palju õnne võitjatele! :) Järgmisel aastal uuesti, eksole Pille! (loe: ükskord ma selle magusa tordi kategooria kinni panen! :P ) Raamatutest paluksin endale Evelin Ilvese raamatu. | |
Frieda Abikokk 2015-03-03 17:48:11 |
Aitäh Pillele taas võistlust korraldamast ja palju õnne meile kõigile :) Raamatutest paluksin G. Ramsay raamatut :) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2015-03-03 17:49:55 |
Olgaka, Aniitram ja Frieda - teie raamatusoovid teadmiseks võetud. Saadaval siis veel 1 Gordon Ramsay ja 2 Evelin Ilvese raamatut! | |
Maarja Saarelt Kokaõpilane 2015-03-03 18:04:23 |
Tere andis ikka oodata:) Eelistaksin G.Ramsay raamatut. Head Maarja | |
Lumetydruk Kokaõpilane 2015-03-03 19:34:30 |
Tere! Oih, olen nii sügavalt tänulik ja liigutatud sellise uudise peale! Kirjutan sulle Pille e-maili õhtul. Järgmiste vahvate kordadeni!!! Laura | |
m.a.a.r.j.a Kokaõpilane 2015-03-03 21:08:21 |
Mulle meeldiks Gordon Ramsay raamat :D
maarja.toplaan@gmail.com Maarja |
|
<< < 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 > >> |