Retseptivõistlus "TORT ISAMAALE 2015"

Pille
Nami-Nami peakokk
2015-03-03 16:33:37
Pille:
Parima magusa tordi meistrile on auhinnaks 50-eurone kinkekaart Tallinnas asuvalt Seikluskohvik.ee'lt.
Selle eriti uhke ja maitsva auhinna saab endale siis tänavuse tordivõistluse võitja, pohla-kodujuustutordi autor Frieda ehk tartlanna Sille Vadi. Palju õnne, armas Frieda! Muide, see on KOLMAS kord, kui Frieda tordivõistluse magusa kategooria võidab! :D Vaata ka Frieda blogi ning tema blogi Fb-lehekülge.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Nami-Nami peakokk
2015-03-03 16:46:43
Parima soolase tordi (suitsulamba-toorjuustutort jõhvikaželeekihiga) autor - ehk Lumetydruk - läheb koos kaaslasega sööma kolmekäigulist lõunasööki Nordic Hotel Forumi restoranis Monaco. Palju õnne, Lumetydruk!!!

Pille
Nami-Nami peakokk
2015-03-03 17:23:41
Traditsiooniliselt on Nami-Nami isamaaliste tortide võistlusel auhinnaks erinevad toredad kokaraamatud. [1quote]Lisaks saab parima soolase tordi autor endale Juustukuningate mullu ilmunud imetoreda raamatu: [/quote] Selle juustusõbra unistuste raamatu saab endale siis Lumetydruk - palju õnne!
Pille:
Kirjastus Varrak annab lausa 6 auhinnaraamatut - 3 eksemplari Evelin Ilvese uut leivaraamatut "LEIB. Ilo & vägi. BREAD. The Beauty & the Might" ning 3 eksemplari Gordon Ramsay "Tervisetoidud".
Kirjastus Varraku kuus raamatut jagavad omavahel sõbralikult ära Frieda, Alinatop, Maarja Saarelt, OlgaKa, Aniitram - ja m.a.a.r.j.a :) Nimelt meeldis mulle väga-väga m.a.a.r.j.a. lihtne ja geniaalne küpsisetort "Rahvuslik malelaud" (võistlustöö nr 8, foto all), et kasutan žürii esinaise õigust üks auhinnaraamat talle anda :) Kuna ma ei tea, millised raamatud teil kodus raamaturiiulis juba olemas on ja millised mitte, siis palun andke siinsamas teada, millist raamatut eelistate - Gordon Ramsay uusimat raamatut on mul kolm tükki, Evelin Ilvese mullu detsembris ilmunud leivaraamatut samuti kolm tükki. Siis saab juba meili teel kokku leppida, kuidas kingitused teieni jõuaksid.

OlgaKa
Abikokk
2015-03-03 17:29:56
Pille:
Kuna ma ei tea, millised raamatud teil kodus raamaturiiulis juba olemas on ja millised mitte, siis palun andke siinsamas teada, millist raamatut eelistate - Gordon Ramsay uusimat raamatut on mul kolm tükki, Evelin Ilvese mullu detsembris ilmunud leivaraamatut samuti kolm tükki. Siis saab juba meili teel kokku leppida, kuidas kingitused teieni jõuaksid.
Aitäh Pille, järgmisel aastal ikka jälle ;) Mulle palun G.Ramsay raamat :)

Andmisrõõm on kõige suurem rõõm! Kaju Köök

Martiina
Abikokk
2015-03-03 17:38:26
Suur suur aitäh taaskordse toreda võistluse eest ja palju õnne võitjatele! :) Järgmisel aastal uuesti, eksole Pille! (loe: ükskord ma selle magusa tordi kategooria kinni panen! :P ) Raamatutest paluksin endale Evelin Ilvese raamatu.
Frieda
Abikokk
2015-03-03 17:48:11
Aitäh Pillele taas võistlust korraldamast ja palju õnne meile kõigile :) Raamatutest paluksin G. Ramsay raamatut :)

Söömine on ainus töö, mis toidab

Pille
Nami-Nami peakokk
2015-03-03 17:49:55
Olgaka, Aniitram ja Frieda - teie raamatusoovid teadmiseks võetud. Saadaval siis veel 1 Gordon Ramsay ja 2 Evelin Ilvese raamatut!

Maarja Saarelt
Kokaõpilane
2015-03-03 18:04:23
Tere andis ikka oodata:) Eelistaksin G.Ramsay raamatut. Head Maarja
Lumetydruk
Kokaõpilane
2015-03-03 19:34:30
Tere! Oih, olen nii sügavalt tänulik ja liigutatud sellise uudise peale! Kirjutan sulle Pille e-maili õhtul. Järgmiste vahvate kordadeni!!! Laura
m.a.a.r.j.a
Kokaõpilane
2015-03-03 21:08:21
Mulle meeldiks Gordon Ramsay raamat :D maarja.toplaan@gmail.com

Maarja

<< 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 >>