Okkaplika![]() Kokaõpilane 2012-02-25 14:32:33 |
Siin minu võileivatort kuumsuitsuheeringa ja soolaseentega, milles kasutasin ka endaküpsetatud rukkileiba. Kui Eesti lipud välja arvata, siis tordi välimus väga rahvuslik pole, kuid rõhusin just tordi koostisosadele, tänu millele sündis üsna rahvuslik maitse, mis sobis suurepäraselt Eesti sünnipäeva tähistamiseks :)
![]() |
|
Neyukekallyke![]() Kokaõpilane 2012-02-25 15:33:37 |
Tordid nagu ponksud :P Nii kahju, et sel aastal ei ole endal aega osaleda, jätan idee uueks aastaks laagerduma ;) Soolased tordid on ikka lahedad ja ideerikkad - Dagris ja Frieda, müts maha, tõsiselt lahedad ideed ja teostused! Magusatest tortidest tunduvad uudsetena (mis kohe nõuavad järele proovimist) Spiduri ja Koopatibi katsetused. Mainimata ei saa jätta ka Koogikata torti ja seda vahvat kikilipsuga ilvesepoissi ;) ning Viv`i imelist sõlge! Edukat võistlust kõigile osalejatele ;) | |
Undusk![]() Kokaõpilane 2012-02-25 16:27:36 |
Et Vabariigi Aastapäev ja vastlapäev on nii lähestikku ja viimasel ajal suur kiirus peal, otsustasin nad omavahel ühendada ja tegin rahvusvärvides kama-vastlakukleid. Retsepti leiab siit: http://seasabasupp.blogspot.com/2012/02/ekstremism.html
![]() |
|
Winnipuuuuuh![]() Kokaõpilane 2012-02-25 18:16:02 |
Kuna minu Eesti piirdub suurelt Hiiumaaga ning mind ümbritseva merega, siis püüdsin koogi juures tuua välja mereteemalisi motiive ja kaunistada jõhvikatega, mida metsas meil hulgaliselt leidub. Glasuur on vahuline nagu merevesi ja kohvi-šokolaaditrühvlid peal tähistavad Kärdla elanike, kes on tuntud kui "kohvilähkrid".
Koogi sisu on mitmekihiline ning kihtide vahel on täitsa eestimaise päritoluga komponendid - talu kohupiim ning oma peenralt pärit maasikamoos.
Palju Õnne Eestimaale jälle ühe aasta täitumise puhul!
![]() ![]() |
|
Cousinella![]() Kokaõpilane 2012-02-25 18:31:14 |
Vabariigi aastapäev möödus meil tagasihoidlikult. Laual oli "Rohelusse uppuv võileivatort", mis koosnes röstsaiast, juustu-jogurtikreemist, kurgist ja salatilehtedest.
Võileivatort
![]() ![]() http://cousinella.blogspot.com/ |
|
Kardemon![]() Abikokk 2012-02-25 19:58:52 |
originaalseid ideid polnud :) minu osavõtt sellise sini-must-valge toorjuustukoogiga:
![]() ![]() http://kardemon.blogspot.com |
|
Dagris![]() Abikokk 2012-02-25 22:35:50 |
Kolmekihiline (mustika-, šokolaadi- ja vanillimaitseline) kõrvetatud beseekattega tort, mis oma kõrguse poolest meenutab küll lumist Munamäge, sisu poolest teadagi mida ;) Eriti maitsev ja mahlane. Lähemalt blogis.
![]() ![]() |
|
Merle![]() Abikokk 2012-02-25 22:55:33 |
Vabariigi aastapäeva vahuline beseetort
![]() ![]() |
|
Ene20![]() Kokaõpilane 2012-02-25 23:01:13 |
Panen veel ühe tordi, mis oli küll juba varem tehtud, kuid peaks sobima ka selleks tähtsaks sündmuseks. Põhi on küpsetatud grahamjahuga, vahel on mustikad, põldmarjamoos, vahukoore toorjuustu kreem. Peal must suhkrumass ja suhkrumassist lilled.
![]() |
|
Kille![]() Kokaõpilane 2012-02-25 23:05:43 |
Minu tort Isamaale
Täpsemalt minu blogis
![]() |
|
<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 > >> |