Postitusi: 4
Tiitel: Kokaõpilane
2012-02-25 23:01:13 |
Panen veel ühe tordi, mis oli küll juba varem tehtud, kuid peaks sobima ka selleks tähtsaks sündmuseks. Põhi on küpsetatud grahamjahuga, vahel on mustikad, põldmarjamoos, vahukoore toorjuustu kreem. Peal must suhkrumass ja suhkrumassist lilled. Biskviit: 6 muna, 6 sl suhkurt, 5 sp grahamjahu, 1 sl tavalist nisujahu, lusikaotsaga küpsetuspulbrit. Kreem:600 ml vahukoort, 400 g toorjuustu, suhkurt maitsejärgi. Biskviidi peale määritud põldmarjamoos, selle peale kreem ja selle peale raputatud mustikad. immutatud vaniljepiimaga. |
2012-02-24 16:48:55 |
Minu tort ISAMAALE sünnipäevaks. Tort kaalub 3, 5 kg. Retsept: Biskviitpõhi 8 muna, 340 g suhkurt, 360 g jahu, 2 tl küpsetuspulbrit, 2 dl keeva vett. Põhi on kolmeks kihiks. 1. kihi vahel on kreem 400 ml vahukoorest ja 400 g toorjuustust ja pool pk halvaad, 2 sl suhkurt ja nats vaniljet. 2 kihi vahel on 1 pk vahukoort, zelatiini, virsikukompotti, suhkurt. Immutuseks on kompotivedelik ja maitseks rummi. kihtide vahele on määritus õhuke kord virsikumoosi. Peal on martsipan ja suhkrumassist rukkililled. |
2012-02-23 23:22:43 |
Üks magus isamaaline tort. Tordipõhi (browni): 2 muna, 50 g võid, 90 g jahu, 100 g tumedat sokolaadi, 100g suhkurt, 65 g fariinisuhkurt, 100 g piima, 8 g vaniljesuhkurt, 2 g soodat. Vahel on vahukoore, kohupiima, toorjuustukreem ja alkoholis leotatud kirsid. Peal on rohelisest suhkrumassist Eestimaa koos oma saartega. |
2012-02-22 21:40:51 |
Minu soolane tort ISAMAALE sünnipäevaks. Tort on tehtud mitmevilja röstsaiast. Vahel on grillkanast, toorjuustust, majoneesist ja hapukoorest tehtud kreem, lisaks marineeritud kurki, konserv ananassi, suts sinepit. Äärekaunistuseks on munakollase ja hapukoore - majoneesi kreem. Peale tegin punasest kapsast mõned sinised rukkilillekesed ka kaunistuseks, tomatist moonid ja keedetud munavalgest tehtud karikakrad. |