Tiitel: Kokaõpilane
2013-02-26 01:29:55 |
[b]VÕISTLUSTÖÖ NR 79 (MAGUS)[/B] Tegemist siis täistera rukkijahust põhjadega, millele lisatud kakaod. Täidiseks kodujuustu-vahukoorekreem kompotikirssidega. Põhju on immutatud Vana Tallinnaga. Katteks ganache ja kaunistuseks koogipõhja servadest, maitsestamata jogurtist ja Vana Tallinnast "kuulikesed", mida veeretatud kookoshelvestes ja kuivatatud rukkililleõites. Täpsem info siin. |
2012-02-25 15:33:37 |
Tordid nagu ponksud :P Nii kahju, et sel aastal ei ole endal aega osaleda, jätan idee uueks aastaks laagerduma ;) Soolased tordid on ikka lahedad ja ideerikkad - Dagris ja Frieda, müts maha, tõsiselt lahedad ideed ja teostused! Magusatest tortidest tunduvad uudsetena (mis kohe nõuavad järele proovimist) Spiduri ja Koopatibi katsetused. Mainimata ei saa jätta ka Koogikata torti ja seda vahvat kikilipsuga ilvesepoissi ;) ning Viv`i imelist sõlge! Edukat võistlust kõigile osalejatele ;) |
2011-07-19 09:53:28 |
Eks siis tuleb oodata edasisi juhiseid Pillelt ;) |
2011-07-16 20:35:35 |
Mul kolmapäeva õhtul/neljapäeva hommikul võimalus lasta oma pakk ära otsida! Aga oleks vaja teada, et kust oleks see võimalik kätte saada? |
2011-07-13 16:12:17 |
Minu blogi asub aadressil http://www.kairikokkab.blogspot.com/. Siin on kõik magusad küpsetised - vähemalt esialgu! Olen blogi pidanud 2010 aasta aprillist siis kui tekkis tuttavatel huvi küpsetiste välimut näha! Ja nüüd ma siis aeg-ajalt ikka täidan seda. |