Marju Abikokk 2010-09-22 18:36:48 |
Kaks päeva olen sattunud poodidesse, kus on korralik pommu-ikaldus, lihtsalt polevat toodud. Nii et need kolm retsepti, mis ma siit vegan-teemast välja olen kirjutanud, peavad oma aega ootama. Siiski, tänaõhtused ahjukartulisektorid on ka päris vegan :) Ja no see Pille viimane kreeka roog vist läheb mulle sinna nimekirja neljandaks, nii isuäratav kooslus tundub tõesti! Kuigi paprika asemele ehk passiksid ka tomatid? | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-09-22 18:40:59 |
Marju:
Kurb, Marju :( Ma kasutasin oma aia vilju - käiku läksid need kaks suurt heledat "härjasüda" ning väiksem valge "Giandia" :)
Kaks päeva olen sattunud poodidesse, kus on korralik pommu-ikaldus, lihtsalt polevat toodud. Nii et need kolm retsepti, mis ma siit vegan-teemast välja olen kirjutanud, peavad oma aega ootama. |
|
Silja Abikokk 2010-09-22 18:51:42 |
Minul sai täna tehtud ammu plaanitud peedisupp kookospiimaga. No lihtsalt ei sattunud varem vabu peete olema kuid eile tegin Pille imehäid peedipirukaid ja peeti jäi üle ja muud ka kodus juhtus olema ja... Juhtus teine siis vegan ürituse ajale ka : ) No ja võrratu supp! | |
Aire1 Abikokk 2010-09-23 08:08:31 |
Eile tegin juurviljahautist. Kõik mis külmikust ja sahvrist leidsin läks pannile. Porgand, porru, suvikõrvits, tomat, sibul, paprika, lillkapsas. | |
Kirsike Abikokk 2010-09-23 09:32:15 |
Meie peres tegid mehed endale eile täiesti ehtsa vegan-toidu - praetud kartulid sibulaga :) | |
Mari-Liis Abikokk 2010-09-23 14:52:12 |
Tegin suppi, õieti kaks suppi: kõrvitsasupp kaneeli ja ingveriga + peedisupp koriandri ja vürtsköömnetega. | |
Põrnikas Abikokk 2010-09-23 15:05:21 |
Mari-Liis:
super kaunis Mari-Liis!! ja isuäratav muidugi ka :P Tegin suppi, õieti kaks suppi: kõrvitsasupp kaneeli ja ingveriga + peedisupp koriandri ja vürtsköömnetega. |
|
Silx Abikokk 2010-09-23 15:07:48 |
Nu minu õhtused vegantoidud, kui meesloom võikusid soovib...
Suvikõrvits koos tomati ja köömnetega pannile ja valma :D (vahel lisan tuunikala ka)..
Samuti hakitud kapsas koos tomati ja paprikapulbri või karriga.. Nii hea ja kerge soe suutäis,... Nuh.. mitteveganina olen lisanud kitsejuustu vms.. aga veganid ja muud, kel tofu südant läikima ei pane, võib seda ka lisada..
Pilte mul muid pole, kui see halb siin (ja see ka tuunikalaga :():
Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Eva Abikokk 2010-09-23 17:55:31 |
Üks lihtne tofu valmistamise retsept minu blogis: kliki siia. | |
Coccinella Kokaõpilane 2010-09-23 18:29:55 |
Kuigi on hästi kiire ja minu vegan-nädal on möödunud kogemata peaaegu raw veganina, ei saanud ma jätta osalemata sellise teemaga kooskokkamisest ja tegin oma lemmiksuppi. :)
Link ka :http://thefoodisonfire.blogspot.com/2010/09/kirke-firmaroogkatu.html
www.thefoodisonfire.blogspot.com |
|
<< < 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 > >> |