Bloodflower Kokaõpilane 2010-09-20 10:21:27 |
Mina sõin täna hommikusöögiks oma vana lemmikut - oapasteeti. Retsepi kaevasin kunagi välja kuskilt veg.ee foorumist, kuid sealset enam ei mäletagi. Pasteet tuleb iga kord veidi erinev ning iga kord imehea. Tegin nii: Purgitäis punaseid konservube - nõrutasin ära ja kallasin kaussi. 1 sibul (hakitud) ja umbes pool keskmist porgandit(riivitud) - praadisin pannil läbi (koos). Seejärel kallasin ka sibula-porgandi-õli segu ubade hulka. Peale läks korralikult maitseaineid (eks see ole maitseasi ka :P Mina panin mäletatavasti soola, pipart, paprikapulbrit ja mingit juurviljamaitseainet, kuid ka see on iga kord erinev - tasub katsetada) ning pigistasin veidi sidrunimahla. Siis peenestasin kõik saumikseriga ühtlaseks massiks. Ja külmikusse :) Eriti hästi maitseb leiva peal, kui lisada värskeid kurgi-või tomativiile. Olen enamasti lisanud sellele ka küüslauku, kuid seekord jäi ära ja tulemusega olen rohkem kui rahul. Majandusolukorrast lähtuvalt ajan mina n-ö "säästu-vegan" rida :D Võimalikult odavalt ja võimalikult maitsvalt siis :D | |
Liisi Abikokk 2010-09-20 12:28:29 |
Nädalavahetusel valmistasin oatäidisega enchiladasid. Varasemalt olen teinud juba Tuuli poolt viidatud pommupüreed, shaminjonirisotot, tomati-sibulagrillsalat, puravikurisoto | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-09-20 12:34:04 |
Liisi:
Liisi, mõlemad risotod sobivad vegan-lauale vaid juhul, kui Sa parmesani ei lisa. Kui tegid enchiladasid selle retsepti järgi, siis samuti ei klassifitseeru need kahjuks vegan-lauale, sest seal on ohtralt juustu peal.
Nädalavahetusel valmistasin oatäidisega enchiladasid. Varasemalt olen teinud juba Tuuli poolt viidatud pommupüreed, shaminjonirisotot, tomati-sibulagrillsalat, puravikurisoto |
|
Liisi Abikokk 2010-09-20 12:48:05 |
Pille:
Jah, risotole tõesti parmesani ei saa lisada. Enchiladad on koostise poolest küll veganitele sobivad, aga kahjuks jah ilma juustuta siis :(
Proovin veel ;)
Liisi:
Liisi, mõlemad risotod sobivad vegan-lauale vaid juhul, kui Sa parmesani ei lisa. Kui tegid enchiladasid selle retsepti järgi, siis samuti ei klassifitseeru need kahjuks vegan-lauale, sest seal on ohtralt juustu peal.Nädalavahetusel valmistasin oatäidisega enchiladasid. Varasemalt olen teinud juba Tuuli poolt viidatud pommupüreed, shaminjonirisotot, tomati-sibulagrillsalat, puravikurisoto |
|
Sandra Abikokk 2010-09-20 13:08:39 |
Eriti lahe kooskokkamise teema! Postitan mõned oma lemmikud retseptid, mis on kõik saadaval www.taimetoit.ee lehel: Läätse pikkpoiss Rikkalik tatravorm Suitsused tofukuubikud tomatikastmes Tšilliroog Vürtsikad läätsepallid Seitani burger Seene-riisi pätsikesed Seitani strooganov | |
Bloodflower Kokaõpilane 2010-09-20 13:09:31 |
Kuna mulle toodi eile vanavanemate poolt seeni( Põhiliselt kuuseriisikaid, sekka veidi kännumampleid ja üks puravik. Kuna kuuseriisikad olid enamuses, teisi aga naeruväärselt vähe, otsustasin kõik korraga ära teha), pidin kiire ajurünnaku käigus leiutama uue retsepti :D Väga maitsev tuli! Läätse-seenepasta (Uhh, nii halva kvaliteediga pildil ei paista isegi toit eriti isuäratav! :( ) | |
Silx Abikokk 2010-09-20 13:13:12 |
Ja siis eestipäraselt.. hautatud hapukapsad
ja mustikane kaerahelbepuder, millest võib või täiesti välja jätta. :)
Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Kätrin Abikokk 2010-09-20 15:34:02 |
Kas keegi teab - müüakse Eestis vegan-shokolaadi? Sellist siis, mida erinevatele küpsetistele lisada? Väljamaal on kohe olemas vegan choclate chips jms, Eestis pole mulle silma jäänud, aga äkki keski teab? | |
Silx Abikokk 2010-09-20 15:49:07 |
Kätrin:
Kas tumedad piima/või vabad šokolaadid ei kõlba? Kas keegi teab - müüakse Eestis vegan-shokolaadi? Sellist siis, mida erinevatele küpsetistele lisada? Väljamaal on kohe olemas vegan choclate chips jms, Eestis pole mulle silma jäänud, aga äkki keski teab? Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Kätrin Abikokk 2010-09-20 15:58:04 |
Silx:
Need 70% shokolaadid?
Palun nimesid.
Kas tumedad piima/või vabad šokolaadid ei kõlba? |
|
<< < 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 > >> |