Aurora![]() Abikokk 2009-12-17 11:51:27 |
Pille:
Sama siin. Vaevu hoidsin end tagasi, et mitte veel üht tükki võtta. :) Õhtul tuli ahjust kapsa-hakkliha pikkpoiss. Seda sõingi peedi-küüslaugu salatiga. Lisaks degusteerisin eile valminud inglise puuviljakeeksi. No küll oli hea!! :P |
|
Kärt![]() Abikokk 2009-12-17 12:59:57 |
K2trin:
Meil oli ka eile kinoõhtu ja sõime ka Vapianos :) Mina võtsin gorgonzola juustu ja kreeka pähklitega pasta ja meeslemmik chorizo ja paprikaga pizza.
Meil oli kinoõhtu ja õhtust sõime seega Vapianos. Klassikaline valik - caesari salat hiidkrevettidega. Tuntud omas headuses. |
|
Kätrin![]() Abikokk 2009-12-17 13:35:22 |
Adonay:
Siis teie istusitegi oliivipuu all.
Olen ka Sinu blogi lugeja ning moonimuhvinite pildi järgi tundus tuttav nägu :)
Tänaseks lõunaks Masalast nuudlid sealihaga magushapus kastmes ja küüslaugu naan.
K2trin:
Meil oli ka eile kinoõhtu ja sõime ka Vapianos :) Mina võtsin gorgonzola juustu ja kreeka pähklitega pasta ja meeslemmik chorizo ja paprikaga pizza.Meil oli kinoõhtu ja õhtust sõime seega Vapianos. Klassikaline valik - caesari salat hiidkrevettidega. Tuntud omas headuses. |
|
Kärt![]() Abikokk 2009-12-17 14:44:26 |
K2trin:
Haha, isver. Olime jah oliivipuu all :D
Adonay:
Siis teie istusitegi oliivipuu all.
Olen ka Sinu blogi lugeja ning moonimuhvinite pildi järgi tundus tuttav nägu :)K2trin:
Meil oli ka eile kinoõhtu ja sõime ka Vapianos :) Mina võtsin gorgonzola juustu ja kreeka pähklitega pasta ja meeslemmik chorizo ja paprikaga pizza.Meil oli kinoõhtu ja õhtust sõime seega Vapianos. Klassikaline valik - caesari salat hiidkrevettidega. Tuntud omas headuses. |
|
Juc![]() Abikokk 2009-12-17 14:54:30 |
Mul oli täna õhtul kohutav nälg. Ei jõudnud toitu ära oodata - tellitud olid tom yum goong, praetud sealiha küüslauguga, vürtsikas lihasalat ja köögiviljad austrikastmes. Ja hetk enne proua Wani saabumist meie roogadega, leidsin ma koos oma tütrega meie majast seest mao. Huuh. Igasugune söögiisu läks ära. Abikaasa nottis selle vingerdise pika kaikaga kutuks, naabrid ütlesid, et neil oli ka äsja selline olnud. Peale seda ei saanud söögi nautimisest juttugi olla! :( http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
Enely100![]() Abikokk 2009-12-17 16:58:34 |
Hiline lõuna ja varajane õhtusöök - frikadellisupp. Seejärel tuli mul ületamatu koogiisu, aga kodus on praktiliselt tühjus. Oma vähestest ainetest sain kokku mõnusalt maheda koogi, mida isegi meespool kiidab. Sain inspiratsiooni kräsupeast :) | |
Kirsike![]() Abikokk 2009-12-17 18:01:29 |
Lapsed sõid eilseid jääke ja mehele teen kiluvõileibu pošeeritud munaga. Suurt sööki ei tule, lasteaia jõulupeol sai näksitud nii palju, et kõht täitsa täis! | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2009-12-17 19:39:46 |
Päeva jooksul paar verivorstiga keedutainapallikest, endaküpsetatud rukkileiba või ja singiga.
Hommikul käisin spetsiaalselt selleks Stockmannis, et veisesaba osta. Ligi 2,5 kg sabatükke hautasin potis pehmeks, õhtul sõimegi kolmekesi veisesaba. Lisaks mõned piparmündikompvekid ja šokolaadi-mandlitrühvleid.
![]() ![]() ![]() |
|
Mann![]() Abikokk 2009-12-17 20:46:16 |
Võis praetud sai õunaviilude ja nuumpardi maksaga, juurde pohlamoos.
![]() |
|
Zoozi![]() Abikokk 2009-12-17 21:11:39 |
Pille:
Pille, kuidas Sa teadsid, et täna Stockmannis veisesabasid müüakse? Me Seenekaga mitu korda käinud, aga pole olnud. Ma ise üksi olen ka paar korda sattunud nägema ja ostma, aga seda juhuslikult :)
Lõuna jäi vahele. Õhtu veetsime pisema poisi jõulupeol.
Õhtuks keedetud Laura kartul ja hakklihakaste porgandiga, marineeritud kõrvitsasalat. MagusaksRugelach-küpsised ploomitäidisega. Võtsime neid peole kaasa. Kõikidele maitses ja meile ka. Teen varsti jälle :)
Hommikul käisin spetsiaalselt selleks Stockmannis, et veisesaba osta. Ligi 2,5 kg sabatükke hautasin potis pehmeks, õhtul sõimegi kolmekesi veisesaba. ![]() |
|
<< < 317 | 318 | 319 | 320 | 321 | 322 | 323 | 324 | 325 > >> |