Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2009

Seenekas
Abikokk
2009-12-17 22:18:44
Nuuh, viimased päevad sööb mees tööl ja kodus sööme spagette millegagi. Piinlik. Eilsed kokandusalased saavutused oli paarsada suurt küpsist lastekodule, mis tänasele piparkoogiküpsetamisõhtule kaasa võtsin. Kasvatajad lubasid need jätta järgnevate päevade magusaks. Piparkoogiküpsetamine möödus väga toredas ja lahedas "kõik abistavad kõiki" meeleolus. Hiljem lugesime koos muinasjutte ja luuletusi. Tore väike lastekodu, kus neli peret, igas neis 12 erinevas eas last.
Dee
Abikokk
2009-12-18 01:23:42
Lõunal näksisime siit ja sealt, aga magustoiduks tegin hurmaa-kodujuustudesserti, mis oli tõesti hea ja samas kerge suutäis. Teen seda kindlasti veel, seda enam, et praegu on nii magusad hurmaad müügil ja kodujuust on mu lemmiktoiduaine, eriti Alma oma. Õhtuks kasutasin ära eilse veisepuljongi ja tegin frikadellisuppi, aga frikadellid tegin sinepiga, nagu siin on Pille soovitanud. Tulemus: supijääk on nüüd frikadellideta, sest mees oli sinepistest lihapallidest suures vaimustuses ja nokkis need endale õhtu jooksul supist lihtsalt välja. :P
Pille
Nami-Nami peakokk
2009-12-18 06:59:41
Zoozi:
Pille:
Hommikul käisin spetsiaalselt selleks Stockmannis, et veisesaba osta. Ligi 2,5 kg sabatükke hautasin potis pehmeks, õhtul sõimegi kolmekesi veisesaba.
Pille, kuidas Sa teadsid, et täna Stockmannis veisesabasid müüakse? Me Seenekaga mitu korda käinud, aga pole olnud. Ma ise üksi olen ka paar korda sattunud nägema ja ostma, aga seda juhuslikult :)
Ma olen kuskilt pähe võtnud, et neljapäev on sabapäev. Eile hommikul (ca 10 ajal) sabasid letis veel polnud, aga küsisin ühe lihaleti taga olnud kena noormehe käest, kes käis neid sabatükke mul tagaruumis siis raiumas. VÄGA ilusad liharohked tükid olid :P
Mann:
Võis praetud sai õunaviilude ja nuumpardi maksaga, juurde pohlamoos.
Oh, see kõlab hõrgult!

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Zoozi
Abikokk
2009-12-18 07:25:32
Pille:
Zoozi:
Pille:
Hommikul käisin spetsiaalselt selleks Stockmannis, et veisesaba osta. Ligi 2,5 kg sabatükke hautasin potis pehmeks, õhtul sõimegi kolmekesi veisesaba.
Pille, kuidas Sa teadsid, et täna Stockmannis veisesabasid müüakse? Me Seenekaga mitu korda käinud, aga pole olnud. Ma ise üksi olen ka paar korda sattunud nägema ja ostma, aga seda juhuslikult :)
Ma olen kuskilt pähe võtnud, et neljapäev on sabapäev. Eile hommikul (ca 10 ajal) sabasid letis veel polnud, aga küsisin ühe lihaleti taga olnud kena noormehe käest, kes käis neid sabatükke mul tagaruumis siis raiumas. VÄGA ilusad liharohked tükid olid :P
Aitäh, peab siis meelde jätma, et neljapäev on sabapäev :D

Zoozi tegemised

Silx
Abikokk
2009-12-18 10:03:44
Lõunaks oli praetud lestafilee porgandisalatiga. Õhtustasime Lidos - ma haarasin lõhesteigi ja värsket salatit, mees sõi sealihagrilli. Peale seda paar rosinat šokolaadis Avatari filmi taustal :)

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Seenekas
Abikokk
2009-12-18 11:29:01
Niuks, mul on neljapäev ALATI tööpäev! Ja turul olid need sabad koledad ja kallid. :(
Aurora
Abikokk
2009-12-18 12:06:53
Õhtul sõin sibulasuppi saiakrutoonidega, magusaks võtsin lihtsalt paar viilu röstsaia viigimarjamoosiga.
Kirsike
Abikokk
2009-12-18 18:40:38
Frikadellisupp ja seene-hakklihapirukad (Natalie tegi, Stiina kokaraamatu retsepti järgi). Magusaks mandariinid.

Lindude toitmine

Merilin
Abikokk
2009-12-18 18:58:44
Tortillad tomatisalsa ja hakklihaga.

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Mann
Abikokk
2009-12-18 20:10:47
Praetud kartul ja sült.
<< 318 | 319 | 320 | 321 | 322 | 323 | 324 | 325 | 326 >>