Qattusa
Kokaõpilane 2009-06-10 23:28:43 |
Tegin klassikalist prantsuse pirukat Quiche Lorraine´i (Pereköögi kokaraamatu retsepti järgi). Arvamused olid seinast-seina, mulle eriti ei maitsenud.
|
|
Kirsike
Abikokk 2009-06-10 23:37:28 |
Ma tegin kartulit ja hakklihakastet (mitte klassikalist vaid igasugu lisanditega (seened, paprika, porgand, porru) ja teriyakiga ja sojaga maitsestatult). Magusat täna ei teinudki. | |
Kätrin
Abikokk 2009-06-11 10:01:44 |
Tegin kõvasti mugandatud chilli con carnet. Aluseks võtan alati Jamie retsepti aga veiseliha asemel läheb sisse kalkuni kintsuliha ning kuna mulle meeldivad kergelt magusa nüansiga road (eriti, kui neid on palju tomatit), lisan lõpus ka maisi. Nagu ikka, sai väga maitsev, kaasa sõi, kiitis ja tõstis juurdegi. | |
Kodukanake
Abikokk 2009-06-11 12:29:02 |
Õhtul käisid külalised ja me sõime raamatust "100 pirukat" tehtud peekoni-tomatipirukat. Asendasin peekoni kalkunisingiga ja vahukoore rõõsa koorega - kuidagi pole eriti rasvase isu praegusel ajal. Selgus aga, et sibulavaenulik külaline ei söö ka porrut, nii et pirukat on järel ka tänaseks lõunasöögiks.
Magusaks tegin "Šokolaadiraamatust" šokolaadi-toorjuustu marmorkooki, mis kadus laualt (peamiselt kahe meesisiku kõhtu) üllatava kiirusega.
|
|
Marink
Kokaõpilane 2009-06-11 12:56:21 |
Kodukanakene, mul tekkis huvi selle shokolaadi-toorjuustu marmorkoogi vastu. Väga ahvatlev pilt! Kas oleks võimalik sinul või kellelgi teisele (kellel raamat olemas) seda retsepti jagada? Tänud ette! | |
Kodukanake
Abikokk 2009-06-11 13:57:33 |
Marink:
Põhi: 200 g digestive küpsiseid + 50 g võid
Peale: 150g valged šokolaadi, 200g pähklitega piimašokolaadi, 500g toorjuustu, 2dl hapukoort, 1 tl vanillisuhkrut.
Tee põhi 24cm läbimõõduga lahtikäivasse koogivormi. Sega toorjuust, hapukoor ja vanillisuhkur ja jaga see segu võrdselt kahte kaussi. Ühele lisa sulatatud valge-, teisele pruun šokolaad. Vala vormi põhja valge segu ja määri laiali, lisa pruun ja tee tikuga ringe.
Vähemalt kolmeks tunniks külma. Kodukanakene, mul tekkis huvi selle shokolaadi-toorjuustu marmorkoogi vastu. Väga ahvatlev pilt! Kas oleks võimalik sinul või kellelgi teisele (kellel raamat olemas) seda retsepti jagada? Tänud ette! |
|
Kairit
Abikokk 2009-06-11 16:53:45 |
Kodukanake:
Trügin teemasse...tegin ka seda kooki mõni aeg tagasi, aga see oli isegi minusuguse magusasõltlase jaoks liiga magus, aga sai ära proovitud. Pilt ka.
Marink:
Põhi: 200 g digestive küpsiseid + 50 g võid
Peale: 150g valged šokolaadi, 200g pähklitega piimašokolaadi, 500g toorjuustu, 2dl hapukoort, 1 tl vanillisuhkrut.
Tee põhi 24cm läbimõõduga lahtikäivasse koogivormi. Sega toorjuust, hapukoor ja vanillisuhkur ja jaga see segu võrdselt kahte kaussi. Ühele lisa sulatatud valge-, teisele pruun šokolaad. Vala vormi põhja valge segu ja määri laiali, lisa pruun ja tee tikuga ringe.
Vähemalt kolmeks tunniks külma.Kodukanakene, mul tekkis huvi selle shokolaadi-toorjuustu marmorkoogi vastu. Väga ahvatlev pilt! Kas oleks võimalik sinul või kellelgi teisele (kellel raamat olemas) seda retsepti jagada? Tänud ette! |
|
Mann
Abikokk 2009-06-11 18:26:18 |
Leedukate külm borš lõunaks. Mul käib sinna lisaks retseptile ka hapukurk sisse. Ja keedetud muna ja/või kartulit meeldib niisama juurde haugata.
|
|
Qattusa
Kokaõpilane 2009-06-11 19:02:27 |
Lõunaks sai söödud minu eilset Quiche Lorraine´i, mis minule isiklikult maitses külmana isegi paremini. Õhtusöögiks olid keedukartulid salatiga ning küpsetasin ka kohupiimaküpsiseid. Kõigile maitsesid! :cool:
|
|
Teeleke
Abikokk 2009-06-11 19:28:00 |
Pärast vereloovutamist otsustasin end millegi heaga kostitada, seega tänane õhtusöök koosnes kamakördist ja maasikatest. Mmmmmõnus. | |
| << < 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 > >> | ||