Kodukanake
Abikokk 2009-06-07 18:05:11 |
Meie lõunasöögiks oli lillkapsasupp sinihallitusjuustuga, mis meie perele absoluutselt ei maitsenud. Võibolla kui oleks kasutanud Aura juustu (ehk on mahedama maitsega?) oleks söödavam olnud, aga praegusel kujul läheb enamik lihtsalt äraviskamisele.
Magustoiduks kamaga kohupiimakreem.
|
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-06-07 18:20:29 |
Kodukanake:
Kodukanake, Aura ei olegi mitte otseselt mahedama maitsega, aga ta ei ole ka nii vängelt hallitusene, kui nii mõnigi odavam Taani või Saksa juust, mida on poodides palju laiemalt saada. Nii Aura sinine kui ka Aura Gold on mu ühed lemmikud sinihallitusjuustude seast, nii et juustu ma otseselt ei süüdistaks..
Aga kahju, et Su supp untsu läks :(
Meie lõunasöögiks oli lillkapsasupp sinihallitusjuustuga, mis meie perele absoluutselt ei maitsenud. Võibolla kui oleks kasutanud Aura juustu (ehk on mahedama maitsega?) oleks söödavam olnud, aga praegusel kujul läheb enamik lihtsalt äraviskamisele. |
|
Bunnygirl79
Abikokk 2009-06-07 18:52:22 |
Sealihalõigud pikantse kastmega ja kui õnneks läheb, siis õhtuseks snackiks maasika sorbett :). http://bunnygirl79.blogspot.com |
|
Zoozi
Abikokk 2009-06-07 19:02:17 |
Suured lapsed olid päeval ära ja mees kolas linnas, seega lõunat ei teinud. Ise sõin paar õuna.
Õhtuks salveivõis praetud maks, mida sõime õlle-juustuleivaga. (Kiidan veel seda leiba,no nii hea on. Isegi teisel päeval oli väga pehme ja üldsegi mitte kuiv. Kindlasti läheb varsti kordamisele). Maksaroog ise oli selline tavaline, mitte paha, aga ei midagi erilist ka, rohkem ei tee.
Lastele praekartulid kotleti ja munaga ning peale rohelist sibulat.
Magustoiduks vaatas igaüks ise, kes shokolaadi, kes jäätist, kes kohupiima.
|
|
Kirsike
Abikokk 2009-06-07 20:55:36 |
Meil oli boeuf bourgoingnon, eile alustasin. Tõesti väga hea oli, vähe erinev minu tavapärasest burgundia pajast, aga läheb kordamisele kindlasti :) Magusaks hõrk rabarbrikook hapukoorega, ka juba tavapärane hitt meil :) | |
Kodukanake
Abikokk 2009-06-07 21:14:29 |
Pille:
Ma ostsin mingi Arla sinihallitusjuustu, mida varem polnud söönud, sest tahtsin saada täpselt 150 g pakki, nagu retsept nõudis. Aura oli vist 170 ja need Royal Blue vms juustud olid 100 g pakkides, ikka oleks paarkümmend grammi üle jäänud.
Ma arvan, et meile lihtsalt ei meeldinud see kooslus, võibolla supp objektiivselt võttes polekski untsus... Kodukanake, Aura ei olegi mitte otseselt mahedama maitsega, aga ta ei ole ka nii vängelt hallitusene, kui nii mõnigi odavam Taani või Saksa juust, mida on poodides palju laiemalt saada. Nii Aura sinine kui ka Aura Gold on mu ühed lemmikud sinihallitusjuustude seast, nii et juustu ma otseselt ei süüdistaks.. Aga kahju, et Su supp untsu läks :( |
|
Dee
Abikokk 2009-06-07 22:26:05 |
Me tegime täna sinepikotlette. Kastme tegin 35% rõõsa koore ja piimaga, pool sl panin jahu ka sekka. Maitsestasin natukese Worcestershire'iga. Kuna söök jäi niigi hilja peale, siis kartuleid koorida polnud enam mahti ja keetsin juurde makarone. Väga hea toit tuli! :) | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-06-08 07:41:06 |
Pille:
Õhtusöögiks oligi kapsa-karulaugusalat, aga lisaks veel frittata con pasta. Magustoiduks kamaga petipiima panna cotta :P
Õhtul sööme ilmselt veel salatit ning väga ahvatleva moega täna tehtud kamadesserti :P
|
|
Kätrin
Abikokk 2009-06-08 11:57:25 |
Nädalavahetusel tegin kotlette ja Vanaema Mirette Banaanikooki (Juci blogist). See kook on küll väga hea, aga valmistamist tuleb ette planeerida, sest poest ei saa nii küpseid banaane ja neid tuleb siis enne köögi aknalaual päikese käes valmida lasta. Aga sai maitsev küll. Eile tegime teisepoole soovil wrappe. Kasutasin liha maitsestamiseks Santa Maria Fajita segu, lisaks paprika ja mais ning koorene kurgi kaste. No küll oli hea. Magustoiduks tegin kohupiimavormi (maamunadega- tuli nii päikese värvi) ja mustikakisselli. Nämma! | |
Silx
Abikokk 2009-06-08 14:15:16 |
Peale rukkileiva tegin nädalavahetusel väga kiireid ja klassikalisi asju nagu laupäevaks värskekapsasupp, magustoiduks juurde tarretise-riivsaia-vahukoore segu ning pühapäevaks munasoust peekonikrõbedikkudega.
Täna taas Tallinnas suuremast seltskonnast eemal ning plaanis kas a) suitsukala ja sinna juurde hautatud värske kapsas või b) tuunikala-kapsa-tomatisalat. Ühesõnaga midagi värsket ja kerget ja kalaga. Ei suuda kuidagi kala isu ära saada. :) Magustoiduks melon. :)
Ahjaaa.. eile hommikuks sai külmkapi jääkidest pannkooke kokku keeratud. Kaks versiooni - nisujahuga ja gluteenivaba jahuga. Viimased muidugi väga osavalt välja ei tulnud. Imelik jahu oli seekord. Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
| << < 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 > >> | ||