|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-06-04 19:11:10 |
Pealelõunal olid meil külas üks mu kursaõde koos oma tütrekesega. Alustuseks sõime kooke (neid, millest eile rääkisin). Paar tundi hiljem sõime ahjus küpsetatud kalkunilihapallikesi makaronide ja külma kurgi-keefirikastmega. Noorte emade asi :P
PS Kasutasin seda Rannamõisa hakitud kalkuniliha, mida K2trin ja Zoozi selles teemas kiitsid. Täitsa mõnus oli.
|
|
Bunnygirl79
Abikokk 2009-06-04 20:24:46 |
Pasta krevettidega ning kohupiima-rabarberi magustoit. http://bunnygirl79.blogspot.com |
|
Ullike
Abikokk 2009-06-05 11:54:57 |
Kalalkäigu tulemusena saime superõhtusöögi. Ehkki saagiks oli vaid 3 pisikest ahvenat ja 2 "beebi"haugi - tuli sellest meile kahele (+ kass :D) rikkalik õhtusöök. Täitsin tittede kõhud tilli ja sidrunmelissiga, muidugi ka soola/pipart ja tükikese võiga. Pealegi said kalad võikillukesed ja läksid fooliumikatte all ahju. Seal nad soojenesid no kuni 20 minutit, siis kallasin üle veel poole paki vahukoorega ja läksid siis juba fooliumita uuesti ahju peesitama. Tulemus oli lihtsalt fantastiline! Eriti meeldis mulle melissi maitsenüanss! Ja ma ise pole mingi eriline kalafänn =D. Juurde sai pakutud õlle-kartulivormi. Söömine on ainuke töö, mis toidab |
|
Silx
Abikokk 2009-06-05 12:54:58 |
Mul läks praegu nii tühjaks ja isu kokkamise järgi kasvas mühinaga. Ma just tulin lõunalt. :(
Õhtuks oleks vaja miskit kiiret ja tervislikku.. ja mis ei sisaldaks ohtralt piima ega üldse gluteeni... Hmm.. Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Aurora
Abikokk 2009-06-05 14:04:59 |
Lõunaks valmis kõrvitsarisoto. Õhtu veetsin tuttavate juures, kuhu küpsetasin kaasa banaani-kreekapähkli keeksi. Ei jäänud rahule. Lisaks manustasime erinevaid juustusid ja puuvilju. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-06-05 17:57:13 |
Lõuna ajal kohvitasin taas Delicatos, kus samal ajal kohvitas ka Kirsike oma kahe tütrega (täpselt nagu üleeilegi, aga siis me teed ei ristunud. Tundsin Kirsikese ära, sest ta kutsus oma vanemat tütart Nataliks). Oli meeldiv tutvuda :)
Õhtusöögiks tegin ahjurisotot peediga. Väga mõnus oli, ma sõin vist kolme inimese portsud ära :O
|
|
Nipitiri
Abikokk 2009-06-05 18:18:02 |
Mind toitis paar päeva Radissoni köök, nende toit on alati väga usaldusväärne olnud. Seekord meeldisid eriti eileõhtune lambakarree ja tänalõunane mereannisalat. | |
Kodukanake
Abikokk 2009-06-05 18:29:35 |
täna asendasid lõunasöögi maasikad, aga õhtuks tuli hakklihakaste keedukartulite ja tomatisalatiga. magustoiduks kohvi-šokolaadikeeks. | |
Zoozi
Abikokk 2009-06-05 18:36:23 |
Lõunaks sõin koos lastega frikadellisuppi.
Õhtuks lastele riis ja kalkunilihakaste karri ja kookospiimaga.
Endale ja mehele aga kalkunivokki rabarbriga. natuke kartsin, et kuidas see rabarber seal vokis maitseb ja kuidas mees sellesse suhtub. Aga oli väga maitsev, ka mees sõi isuga.
Magustoiduks punasesõstramuffinid. Väga mõnusad.
|
|
Qattusa
Kokaõpilane 2009-06-05 19:11:52 |
Üldiselt me paki kastmeid/suppe eriti ei söö, kuid täna sai proovitud Maggi koore-ürdikastet kanalihale. Minu jaoks oli see siiski liiga soolane, teistele maitses. Tehtud sai ka maasika-šokolaadimuffineid 100 roa Marjaraamatust. Viimaseid teen peagi kindlasti veel, väga maitsvad olid.
|
|
| << < 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 > >> | ||