Tiitel: Kokaõpilane
2009-08-01 18:28:05 |
Tegin mustsõstra muffineid. Algselt oli plaanis teha mustika omi, kuid vihmaga mina metsa ei lähe ja kohalikul turul mustikaid ei olnud. :P Asendasin siis mustikad sõstardega ja tulemus oli väga hea. Parajalt hapukad, kuid siiski piisavalt magusad. |
2009-07-05 20:22:02 |
Meil on selline Soehnle köögikaal. Kaalub kuni viis kilogrammi ning väga hea on taarafunktsiooni olemasolu. |
2009-07-05 20:06:01 |
Õhtuks oli maitsev-maitsev kukeseenekaste värskete kartulitega. Kõrvale värske salat. Küpsetasin ka maasikamuffineid (tumeda šokolaadi asemel kasutan mina siiski tavalist, piimašokolaadi). Hiljuti sai tehtud ka kahe šokolaadi muffineid 100 roa šokolaadiraamatust. Fariinsuhkru tõttu olid need muffinid mõnusalt karamellised. |
2009-06-26 18:06:38 |
Marit:
Näeb väga isuäratav välja, ega Sul enam retsepti käepärast juhtu olema? :)Mina tegin hiljuti kohupiima-shokolaadi-kirsikooki küpsise põhjal. |
2009-06-20 19:24:10 |
Tegin ka lõpuks Pille Maailma parimaid rabarberimuffineid. Kui kommentaaridest võis lugeda, et kasutaja Ullikesel tuli muffineid tervelt 18, siis minu tuli täpselt poole vähem-üheksa. Enda arust panin küll kogused täpselt, kuid eks siis midagi natukene nihu läks. Kuid muffinid tulid väga mõnusad pehmed ja mahlased, kuid minusugusele magusaarmastajale siiski natukene liiga hapukad. See muidugi ei tähenda, et nad ruttu otsa ei oleks saanud. :) |