Kätrin
Abikokk 2009-06-14 21:39:46 |
Zoozi:
Zoozi, kasutad väga tihti hiidkrevette. Kas ostad värskeid või külmutatud?
Milliseid on parimad Sinu arvates?
Meie sõime õhtuks kana-juurvilja vardaid. Magustoiduks tegin rabarbri-krõbediku, mida sõime kohupiimaga. Väga hea.
Lõunaks krevetid karamellisiirupis. Seekord sõid ka suured poisid. |
|
Seenekas
Abikokk 2009-06-14 22:11:12 |
Lõunaks praetud kala sidrunkoriandriga maitsestatud koorekastmega, juurviljahautis suvikõrvitsa ja ubadega, lisaks kirsstomateid ja peenralt erinevaid salatilehti salatiks. Kodune mahl. Ilma magustoiduta. | |
Kirsike
Abikokk 2009-06-14 22:17:36 |
Õhtuks matkalt koju tulnud meestele burgundia pada, seekord siis kombinatsioon minu tavapärasest retseptist, mis kuskilt ammu tekkinud ja siinsest boeuf bourgoingnon'ist. Kiideti heaks :) Magusaks tegin Eton messi. Oi-oi kui hea :) Pean tunnistama, et ma ei olnud seda varem saanud ega sellest midagi kuulnud :( Beseed tegin ise, sest poes polnud ja tuli nii palju vahtu, et tegin veel väiksese Pavlova ka hommikukohvi kõrvale homseks. | |
Zoozi
Abikokk 2009-06-14 22:33:37 |
K2trin:
Ostan Prismast külmutatud tooreid krevette. Seal päris soodsa hinnaga, 400g 89.- ringis. Kui raha rohkem käes, ostan mitu pakki, siis hea võtta, kui isu tuleb. Hetkel firmat ei mäleta ja külmikus ka ühtki pole. Homme käin vaatan ja lisan siis siia ka firma nime. Värskeid pole veel trehvanud.
Zoozi:
Milliseid on parimad Sinu arvates?Lõunaks krevetid karamellisiirupis. Seekord sõid ka suured poisid. |
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-06-14 23:14:43 |
Zoozi:
K2trin - ma panin oma krevetikarbi foto siia.
K2trin:
Ostan Prismast külmutatud tooreid krevette. Seal päris soodsa hinnaga, 400g 89.- ringis. Kui raha rohkem käes, ostan mitu pakki, siis hea võtta, kui isu tuleb. Hetkel firmat ei mäleta ja külmikus ka ühtki pole. Homme käin vaatan ja lisan siis siia ka firma nime. Värskeid pole veel trehvanud.Zoozi:
Milliseid on parimad Sinu arvates?Lõunaks krevetid karamellisiirupis. Seekord sõid ka suured poisid. |
|
Cracilis
Abikokk 2009-06-15 11:19:51 |
Laupäeval sai Keilas Alibi pubis söödud, kuna tulime Agri 2009.-lt. Ilm oli oioi kui paha, olime lootnud sealtsamast Grillfestilt ka läbi põigata, aga see jäi vihma tõttu ära. Mina sõin kuuma kanasalatit, mis oli väga hea, kaaslasel küüslaugukartulid karbonaadiga, mis olid veelgi paremad... Pühapäeval piirdusime pizzaga. :) | |
Kodukanake
Abikokk 2009-06-15 12:12:20 |
laupäeval pakuti meile külas ribisid ja fetajuustuga salatit, maiustasime minu tehtud šokolaadimaasikate, -kirsside ja -aprikoosidega. eile õhtul tegin raamatust "Kodukirja parimad palad" Teriyaki broileri salati köögiviljade ja kuskussiga (kohutavalt maitsev!) ja koogiks samast raamatust kohupiima-kirsikooki (erika-tordipulbriga, mina asendasin kirsid sügavkülma vaarikatega). | |
Pinnu
Abikokk 2009-06-15 14:48:49 |
Lõunaks riis, praetud idamaised köögiviljad ja BBQ ahjus küpsetatud kaelakarbonaad. Küll oli hea! Magustoiduks valmistasin hommikusest tatramanna pudru "jääkidest" nn. mannavahtu. Lisasin veidi maasikapüreed, kuna muidu oli värv väga kummaline. :) Maitses hea ja mees kiitis, et see isegi parem ja huvitavam kui tavaline mannavaht. | |
Kätrin
Abikokk 2009-06-15 15:05:05 |
Tegin lõunaks kiirelt tuunikala pastat- sibul, küüslauk, paprika, tomat, tuunika. Natukene laimimahla ka ja sõingi kohe kaks portsu. Magustoiduks eile tehtud rabarbri-krõbedik, mis maitses täna eriti hea, sest apelsini maitset oli paremini tunda. | |
Berit
Abikokk 2009-06-15 17:27:44 |
Lõunaks värske kartul tilli, võitükikeste ja parmesanilaastudega. Ooooi kui hea. Kõrvale tomatisalat hapukoorega. | |
| << < 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 > >> | ||