Retsepti lisamiseks peate sisse logima!

KLASSIKALISED JA MOODSAD JÕULUTORDID JA JÕULUKOOGID

Kajakas
Abikokk
2008-12-31 11:55:56
ma tegin veelkorra piparkoogi-piparmündi maitselist asja: seekord šarlott. Mulle väga maitses. Retsept blogis, panin kokku qsti rullbiskviidi ja pereköögi šarloti retsepti.

proua söögisõltlane

Marit
Abikokk
2008-12-31 15:20:30
Tegin piparkoogiküpsiste põhjal kohupiima-mandariinikooki, mõnus!

Magusad fotod

Zoozi
Abikokk
2009-01-01 14:15:24
Aastavahetuse peolauale tegin üht oma lemmikut glögimaitselist ploomikooki, mille muutsin pidulikumaks valge šokolaadiglasuuriga. Maitse on sellel koogil ikka väga mõnus - mahlane ja mitte eriti magus. Teha ka väga lihtne. Soovitan proovida!

Zoozi tegemised

Pisi-Pisi
Abikokk
2009-01-01 23:28:14
Uusaastalauale küpsetasin apelsini-šokolaadikoogi, retsepti võtsin siit. Pirnid asendasin 2 apelsiniga ja mõru šokolaadi piimašokolaadiga. Läbilõikest pilti ei ole, sest enne sai otsa. Väga maitsev kook oli, tuleb kindlasti millalgi kordamisele :)

Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab...

Ragne
Abikokk
2009-01-02 11:25:07
1. jaanuari puhul tegin nami-nami retsepti järgi piparkoogist toorjuustukooki. Minu siirad kiidusõnad sellele retseptile! ning järgi sai proovitud ka qsti glögi- toorjuustukook. Täidis tuli imehea, kuid tarretis oleks võinud tugevama maitsega olla. Ju oli see ka tingitud sellest, et kasutasin koogi tegemisel alkoholivaba glögi.

www.kokkama.ee

Tullia
Abikokk
2009-01-02 11:54:39
Minu jõulused koogid uusaastalaual olid glögi-toorjuustutort Qsti blogist, mida juba mitmed nami-namikad katsetanud on :) ja kuivatatud puuviljade ja pähklitega kook Simmer-&-stir Christmas Cake

Tullia jutukesed

Pillepv
Kokaõpilane
2009-01-02 12:30:17
Minu jõulukookide rivi piirduski eelpool mainitud keeksiga - üldiselt oli vanaema, kellele keeksi kingiks kaasa viisime, teinud pasteeti ja mina sõin pasteeti ja värsket leiba ning ise jõulukeeksi ei proovinudki rohkem kui suutäie. Normaalne :P aga mitte midagi erilist. Koduseks tarvitamiseks sai tehtud kringilit - jõulujoogi ehk siis rummipoti marjade ja martsipaniga. Ja lastele igaks juhuks üks õunte ja martsipaniga väiksem versioon kah. Mammi tegi enda jõulu-eri - st kirjut koera, milles muuhulgas kuivatatud puuviljad piisakese konjakiga ja ise tegin jogurti-vahukoore-marjasegu tarretise kattega küpsisepõhjaga torti. Ei ühtegi pilti, sest selle pillasin enne kui taldrikule sai maha, ning maitse oli küll hea, aga väljanägemine kõik kadunud.
Nipitiri
Abikokk
2009-01-02 18:19:40
Lisan ühise teema alla ka moonirulli, mis on Leedus traditsiooniliste jõuluküpsetiste hulgas. Valmis vana-aasta õhtupoolikul kindla retseptita, moonitäidisesse lisasin 100 g martsipani.
Liiz17
Abikokk
2009-01-04 17:10:37
Mina tegin ka qsti toorjuustu-glögitorti: Pilt eriti ilus ei tulnud aga tõestus olemas et kook sai tehtud. Järgmisel korral jätaksin piparkoogimaitseaine välja ja kuna lisasin ka marjad kattele, siis lisaksin neile ka suhkrut :) Täpsemalt blogis.
Innushka
Kokaõpilane
2009-01-06 13:43:04
Tere nami-namikad!! :) Meie jõululaua krooniks oli mustsõstra-šokolaadi tort, maitses kõigile, kindlasti läheb kordamisele :) aja kokkuhoiu mõttes asendasin biskviiti digestive+või põhjaga
<< 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 >>