Tiitel: Kokaõpilane
2012-07-23 19:25:13 |
kahjuks pean, Leoolaga nõustuma, oko pole enam see mis ta alguses oli, käisime taas ja jälle pettusime, uskumatu kui ruttu mõned kohad alla käivad. Ma just ei satu sinna tihti, eelvimast korda käsime kevadel j ajuba siis ei jäänud söögipoolega päris rahule, ainuke mis oli hea, eelroaks - silmud, seekord siis meie suuremast seltskonnast: 6 täiskasvanut ja kolm last, jäid lapsed rahule magustoiduga - pesa, ja kaks täiskasvanut kes tellisid eelrokas böffi, salat oli jube-maitsetu.. mitte kõige värskema rohelise salati kuhi, kus peal ilutsesid kaks hiidkrevetti ja kolm kanakuubikut:)), pearokas valitud grillitud koha ja suitsutatud lest ei kannatanud mingit kriitikat- üleküpsetatud..lesta pole saanud süüagi, sest seal polnud midagi süüa enam:) , magustoiduni ei jõudnudki, sest selleks ajaks juba kadus igasugune isu midagi üldse süüa selles majas ja kui aus olla see magustoidu valik lihtsalt ei isuta, mida sealt võtta? järjekordselt creme bruleed?? ja siin ma jälle nõustun eelkõnelejaga, see ei ole ju linna parim!!:) mis puudutab teenindamist, siis ka siin on kohutavalt märkusi. ootasime lisatoole ma ei tea kaua..ka söögiriistu...toodi toitu erineval ajal,ooteaeg on kohutavalt pikk, üks praad unustati üldse maha ja üldine segaduses tunne teenindajate silmis ja olekus, ainuke mis kutsuks sinna tagasi ehk koht, aga see on siiski söögikoht ja ma tahaks lisaks ka maitseelmausi saada:) nii et okoga pean ma vahet mõneks ajaks, vbl ka igaveseks :) |
2009-01-09 00:05:12 |
Zapxpxau:
mul ei ole sellist fotomeest kusagilt võtta :o ja ise ma kidlasti ei soovi midagi näpida..
jah, kui arvestada, et arvuti maksis ikka kümneid kordi rohkem, ei ole see 2500.- nii väga, kuid kahjuks pean ma tunnistama, et tänaseks ei ole mul sellist summat vabalt välja käia, momendil pean lihtsalt sellega leppima :/ ega see kalibreerimine tegemata jää :P
Zapxpxau, tänan lingi eest! :)Ei maksa ta midagi nii väga. Variant A. mõni fotomees tuleb ja kalibreerib su monitori paari õlle eest ära. Variant B. ostad asjaarmastajatele mõeldud kalibreerimisvidina, maksab ca 85 € Ja veel on ka Variant C. näpid ise oma arvutit+monitori, et saada natukenegi korrektsem pilt. LCD monitor test images |
2009-01-08 09:06:45 |
oiioi, siin juba kalibreerimisest juttu :D aga see maksab raha ja mitte vähest :cool: |
2009-01-06 22:15:17 |
Aitäh! väga asjalik teema, jälle olen targem :) mul on täesti tavaline peegelkaamera pentaxi oma k100 (profid ei peagi seda kaamerax), klõpsin ikka veel kit-objega, uuest välgust ja objektiivist ei ütleks ära, kuid momendil võimalused puuduvad. üritan siis peegleid kasutusse võtta, eks näib mis sellest välja tuleb, sest päevavalgusega on meil nagu ta on, päikest näeb harva:D mudugi kõike võib töödelda, aga no see on juba teine teema ja mis seal salata, õige fotograaf jõuab tulemuseni ka vähesega Zapxpxau, arvasin, et sinu variandid töödeldud :) kohati on minu jaoks ehk natuke liiga palju valgust, aga mulle meeldib igal juhul :)) |
2009-01-06 13:43:04 |
Tere nami-namikad!! :) Meie jõululaua krooniks oli mustsõstra-šokolaadi tort, maitses kõigile, kindlasti läheb kordamisele :) aja kokkuhoiu mõttes asendasin biskviiti digestive+või põhjaga |